Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 5

Gydymas ozonu ATŠAUKIA kraujo ląstelių krešėjimą, susidariusį dėl kovidinių vakcinų - įspūdingi vaizdiniai įrodymai

(Paranormal) Viena iš didžiausių iki šiol pastebėtų problemų, susijusių su Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinomis", yra ta, kad kai kuriems žmonėms jos sukelia stiprų kraujo krešėjimą ir "sulipimą". Gera žinia ta, kad yra būdas kovoti su šia širdies ir kraujagyslių sistemos žala taikant ozono terapiją.

Dr. Thomas E. Levy, medicinos mokslų daktaras, neseniai Ortomolekulinės medicinos naujienų tarnyboje (OMNS) paskelbė straipsnį, kuriame aiškinama, kaip gydymas ozonu gali "panaikinti švirkštų baltymą", kurį įveda skiepai. Jo pateikti vaizdiniai įrodymai - žr. toliau - išties stulbinantys:

ozonas, kraujo krešuliai, ivermektinas, COVID, atradimai

ozonas, kraujo krešuliai, ivermektinas, COVID, atradimai

Kaip matote viršutiniame paveikslėlyje, paciento kraujo ląstelės yra suragėjusios dėl to, kad buvo apnuodytos Fauci gripo skiepais. Antrajame paveikslėlyje, palyginti, matyti, kad tos pačios kraujo ląstelės po gydymo vėl tapo normalios būklės. Abiejuose paveiksluose - 62 metų moters, kuriai buvo suleista injekcija, kraujo ląstelės.

Dabar pažvelkite į šiuos du kito paciento kraujo ląstelių vaizdus. Šiuo atveju jaunam vyrui buvo suleista Wuhan gripo injekcija, o po 15 dienų išsivystė tai, kas parodyta pirmajame paveikslėlyje: rimtas kraujo krešėjimas, keliantis dar didesnį nerimą nei pirmiau pateikti paveikslėliai. Po ozono terapijos jo kraujo ląstelės normalizavosi ir tapo tokios, kokios pavaizduotos antrajame paveikslėlyje:

ozonas, kraujo krešuliai, ivermektinas, COVID, atradimai

ozonas, kraujo krešuliai, ivermektinas, COVID, atradimai

"Esant uždegimui ir sistemiškai padidėjusiam oksidaciniam stresui, RBC (raudonieji kraujo kūneliai) gali skirtingu laipsniu agreguotis, kartais sulipti vienas su kitu, kaip monetų krūvelės, o kai lipnumas yra didžiausias, matomas krūvelių šakojimasis", - rašo Levy.

"Tai vadinama RBC susidarymu iš rutuliukų. Kai šis rouleaux formavimasis yra ryškus, padidėja kraujo klampumas (storis) ir padidėja pasipriešinimas normaliam, netrukdomam kraujo tekėjimui, ypač mikrocirkuliacijoje."

Saugokite savo sveikatą naudodami dideles vitamino C dozes, vandenilio peroksido nebulizaciją (purškimą), ivermektiną ir kt.
Pripažįstant, kad kinų viruso injekcijose yra tai sukeliančių smailių baltymų, vargu ar dūriai yra toks "saugus ir veiksmingas" būdas išvengti infekcijos, kaip teigia vyriausybė ir žiniasklaida.

Dar blogiau, kad šie spyglių baltymai gali patys daugintis ir plisti, todėl laikui bėgant jie kelia vis didesnę grėsmę. Didelės vitamino C dozės, mėgstamos ortomolekulinės medicinos, yra viena iš priemonių, galinčių padėti kovoti su šiais spyglių baltymais. Kita priemonė - ozono terapija.

"... šis toksiškumas taip pat leidžia efektyviai kovoti su pakankamai didelėmis didžiausio antitoksino, vitamino C, dozėmis, kaip aptarta pirmiau", - rašo Levy.

"Ir net nuolatinę spyglių baltymų gamybą galima neutralizuoti kasdien vartojant kelių gramų vitamino C dozę, kuri bet kuriuo atveju yra puikus būdas palaikyti optimalią ilgalaikę sveikatą."

Ozonuotas fiziologinis tirpalas ir (arba) ozono autohemoterapijos infuzijos yra dar vienas "puikus" būdas kovoti su smailių baltymais, sako Levy.

"Įsivaizduojama, kad vien šio metodo gali pakakti, kad būtų išstumtas smailių baltymų buvimas, tačiau vitamino C ir HP nebulizavimo (purškimo) metodai taip pat pagerins ir palaikys sveikatą apskritai", - toliau rašo jis.

"Ultravioletinis kraujo švitinimas ir hiperbarinė deguonies terapija greičiausiai pasieks tą patį gydomąjį poveikį, jei bus galimybė."

Jis taip pat įvardija vandenilio peroksido (HP) nebulizaciją (purškimą), kaip dar vieną antivirusinį ir "sinergetinį vitamino C partnerį", kuris yra ypač naudingas kovojant tiek su ūmiomis, tiek su lėtiniu "kovidu", taip pat su sveikatos problemomis po kovido injekcijų.

Jis sako, kad HP nebulizacija (purškimas) kovoja su lėtiniu Fauci gripo patogenų kolonizavimu (LPP), kuris išlieka gerklėje ir žarnyne, nuolat maitindamas organizmą didesniu ligos kiekiu.

Levy taip pat nurodo hidroksichlorokviną (HCQ), chlorokviną ir ivermektiną kaip papildomas galimybes, stabdančias spyglių baltymų prisijungimą prie AKF2 receptorių visame organizme.

"Taip pat atrodo, kad šie preparatai gali tiesiogiai surišti bet kokį cirkuliuojantį spyglių baltymą prieš jam prisijungiant prie bet kokių AKF2 receptorių", - sako jis.

"Kai AKE2 receptoriai jau surišti, COVID virusas negali patekti į ląstelę. Šios trys medžiagos taip pat veikia kaip jonoforai, skatinantys viduląstelinį cinko kaupimąsi, kuris reikalingas bet kokioms nepažeistoms viruso dalelėms, kurių dar gali būti, sunaikinti ir (arba) nukenksminti."

Žinoma, yra daug kitų vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų, kurios taip pat palaiko imunitetą. Visada naudinga papildyti imuninę sistemą ir padėti jai apsisaugoti nuo "kovido" ar bet kurios kitos ligos.

"Tokie asmenys gali vartoti plataus spektro maisto papildus, kurių sudėtyje yra vitamino C, magnio chlorido, vitamino D, cinko ir gerų multivitaminų ir (arba) multimineralų, kuriuose nėra geležies, vario ir kalcio", - sako Levy.

"Taip pat reikėtų periodiškai, bet reguliariai atlikti HP nebulizaciją (purškimą). Toks režimas užtikrins gerą smailių baltymų apsaugą ir kartu optimizuos ilgalaikę sveikatą."

Jei norite sužinoti daugiau apie tai, kaip konkrečiai vartoti vitaminą C, kad išliktumėte sveiki ir nesirgtumėte ligomis, būtinai perskaitykite visą Levy rašinį, kuriame pateikiama daugiau informacijos apie dozavimą, laiką ir ko tikėtis laikui bėgant.

Daugiau naujausių žinių apie Kinijos virusą rasite svetainėje Pandemic.news.

Siūlomas protokolas (turi būti suderintas su pasirinkto sveikatos priežiūros paslaugų teikėjo rekomendacijomis):

1. Asmenims, kurie yra po skiepijimo arba kuriems pasireiškia lėtinio KOVID simptomai, vitamino C dozė turėtų būti optimali ir ji turėtų būti palaikoma didelė, bet mažesnė kasdienė dozė neribotą laiką.

  • Idealiu atveju, priklausomai nuo kūno dydžio, iš pradžių į veną reikėtų suleisti nuo 25 iki 75 g vitamino C. Nors viena infuzija greičiausiai išspręstų simptomus ir nenormalų kraujo tyrimą, jei įmanoma, per kelias ateinančias dienas galima suleisti dar kelias infuzijas.
  • Galimas variantas, kurio greičiausiai pakaktų ir kuris būtų daug lengviau prieinamas didesniam pacientų skaičiui, būtų viena ar kelios vitamino C dozės, suleidžiamos kaip 7,5 g intraveninė infuzija per maždaug 10 minučių, išvengiant būtinybės atlikti visą intraveninę infuziją, ilgesnio buvimo klinikoje laiko ir gerokai didesnių išlaidų (Riordan-Clinic-IVC-Push-Protocol, 10.16.14.pdf).
  • Be to, arba kaip alternatyvą, jei nėra galimybės atlikti intraveninę infuziją, galima kasdien bent savaitę vartoti 5 g liposomose įkapsuliuoto vitamino C ("LivOn Labs").
  • Kai nė viena iš pirmiau nurodytų trijų galimybių nėra lengvai prieinama, panašus teigiamas klinikinis poveikis bus pastebėtas tinkamai papildžius įprastomis geriamojo vitamino C formomis, tokiomis kaip natrio askorbatas arba askorbo rūgštis. Bet kuri iš šių medžiagų gali būti vartojama kasdien trimis padalytomis dozėmis, artėjant žarnyno tolerancijai, asmeniui nustačius savo unikalius poreikius (papildomos informacijos ieškokite Levy, vitamino C vadove literatūros šaltiniuose; Cathcart, 1981).
  • Šiuo metu yra prieinamas ir klinikiniu požiūriu labai naudingas puikus būdas palaikyti bet kurią ar visas pirmiau minėtas priemones vitamino C kiekiui organizme gerinti. Kartą per dieną galima vartoti papildomą polifenolį, kuris, atrodo, daugeliui padeda įveikti epigenetinį defektą, neleidžiantį kepenyse sintetinti vitamino C. Be to, šis papildas suteikia žmogui galimybę gaminti ir išskirti dar didesnį vitamino C kiekį tiesiai į kraują, kai jis susiduria su infekcija ir kitais oksidacinio streso šaltiniais (www.formula216.com).

2. Vandenilio peroksido (HP) purškimas (Levy, 2021, nemokama elektroninė knyga) yra antivirusinis ir sinergetinis vitamino C partneris, todėl jis ypač svarbus sprendžiant ūminės ar lėtinės KOVID arba po KOVID vakcinacijos kylančias problemas. Kaip minėta pirmiau, COVID virusas gali išlikti išmatose. Tokiais atvejais tikėtina, kad lėtinis COVID patogenų kolonizavimas (CPC) gerklėje, nuolat tiekiantis į žarnyną patekusį virusą, taip pat gali būti, net jei pacientas kliniškai atrodo normalus. Taip dažniausiai būna, kai klinikinės COVID infekcijos eigos metu nebuvo imtasi specialių viruso likvidavimo priemonių. HP nebulizacija išvalys šį CPC, o tai sustabdys tolesnį COVID viruso plitimą žarnyne ir išmatose. Elektroninėje knygoje aptariami įvairūs nebulizavimo būdai.

3. Kai yra galimybė, puikiai tinka ozonuoto fiziologinio tirpalo ir (arba) ozono autohemoterapijos infuzijos. Įsivaizduojama, kad vien šio metodo gali pakakti, kad būtų išstumtas smailiojo baltymo buvimas, tačiau vitamino C ir HP nebulizavimo metodai taip pat pagerins ir palaikys sveikatą apskritai. Ultravioletinis kraujo švitinimas ir hiperbarinė deguonies terapija greičiausiai pasieks tą patį gydomąjį poveikį, jei yra galimybė.

4. Ivermektinas, hidroksichlorochinas ir chlorochinas yra ypač svarbūs siekiant užkirsti kelią naujam dygliuotojo baltymo prisijungimui prie ACE2 receptorių, kurie turi būti prisijungę tam, kad arba vien dygliuotasis baltymas, arba visas virusas patektų į taikinio ląsteles (Lehrer ir Rheinstein, 2020; Wang ir kt., 2020; Eweas ir kt., 2021). Taip pat atrodo, kad šios medžiagos gali tiesiogiai surišti bet kokį cirkuliuojantį smaigalio baltymą prieš jam prisijungiant bet kokius ACE2 receptorius (Fantini ir kt., 2020; Sehailia ir Chemat, 2020; Saha ir Raihan, 2021). Kai ACE2 receptoriai jau yra prisijungę, COVID virusas negali patekti į ląstelę (Pillay, 2020). Šios trys medžiagos taip pat veikia kaip jonoforai, skatinantys intraląstelinį cinko kaupimąsi, kuris reikalingas bet kokioms nepažeistoms viruso dalelėms, kurių dar gali būti, nužudyti / inaktyvuoti.

Daugelis kitų teigiamų maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų padeda nugalėti baltymą smaigalį, tačiau jie neturėtų būti naudojami, išskyrus pirmiau minėtus preparatus, ypač labai dozuoto vitamino C ir HP nebulizacijos derinį.

Apibendrinimas

Tęsiantis pandemijai, daugėja lėtiniu COVID sergančių pacientų ir pacientų po COVID vakcinacijos, kuriems pasireiškia įvairūs simptomai. Be to, daugėja paskiepytų asmenų, kurie vis tiek užsikrečia COVID infekcija. Dėl to visame pasaulyje didėja sergamumas ir mirtingumas. Atrodo, kad pagrindinės šios grupės pacientų susirgimo priežastys yra COVID smaigalio baltymo buvimas ir išlikimas bei lėtinis paties COVID viruso kolonizavimas aerodigestiniame trakte ir apatinėje žarnyno dalyje.

Nuolatinis D-dimerų baltymo kiekio padidėjimas kraujyje ir RBC formuojasi rutuliai, ypač kai jie yra pažengę į priekį, yra patikimi nuolatinės su dygliuotojo baltymo sukeltos ligos žymenys. Taikant pirmiau minėtas priemones, ypač vitamino C ir HP purškimą, D-dimerų kiekis kraujyje turėtų išnykti, o tamsiųjų laukų mikroskopu tiriamų RBC išvaizda turėtų normalizuotis. Nors kasdien atliekami nauji tyrimai, kurie gali pakeisti gydymo rekomendacijas, atrodo, kad D-dimerio pašalinimo iš kraujo ir nuolatinės normalios morfologinės kraujo išvaizdos palaikymo priemonių taikymas yra labai praktiškas ir veiksmingas būdas sumažinti nuolatinį sergamumą ir mirtingumą, atsirandantį dėl nuolatinio smailiojo baltymo buvimo, kuris pastebimas lėtinės COVID ir po COVID vakcinacijos.

Yra daug paskiepytų asmenų, kurie jaučiasi gerai, tačiau išlieka atsargūs dėl galimo šalutinio poveikio ateityje ir kurie tikrai neturi lengvos prieigos prie D-dimerų tyrimo ar kraujo tyrimo tamsiuoju lauku. Tokie asmenys gali vartoti plataus spektro maisto papildus, kurių sudėtyje yra vitamino C, magnio chlorido, vitamino D, cinko ir gerų multivitaminų ir (arba) multimineralų, kuriuose nėra geležies, vario ir kalcio. Taip pat reikėtų periodiškai, bet reguliariai atlikti HP nebulizaciją. Šis režimas užtikrins gerą smailių baltymų apsaugą ir kartu optimizuos ilgalaikę sveikatą. Be to, tokį ilgalaikį papildų vartojimo režimą patartina taikyti nepriklausomai nuo to, kiek laikomasi pirmiau aptarto protokolo.

(OMNS bendradarbis redaktorius Dr. Thomas E. Levy yra sertifikuotas vidaus ligų ir kardiologijos gydytojas. Jis taip pat yra advokatas, priimtas į Kolorado valstijos ir Kolumbijos apygardos advokatūrą. Šiame straipsnyje pateiktos autoriaus ir nebūtinai visų Ortomolekulinės medicinos naujienų tarnybos redakcinės kolegijos narių nuomonės).

Šio straipsnio šaltiniai:

Orthomolecular.org

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.01.2018 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Medaus ir kiaušinių kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymai, Medus, Migdolų arba persikų aliejus, Permalti avižiniai dribsniai.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau