Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 30

Japonija nutraukia vakcinų sukeltą pandemiją įteisindama IVERMEKTINĄ, o farmacijos kontroliuojama žiniasklaida apsimeta

(Paranormal) Japonija ką tik išlygino didžiausią iki šiol buvusią kovidų kreivę ir tai padarė įteisinusi ir naudodama ivermektiną. Beveik kiekvienoje šalyje su kiekviena nauja ligos banga didėjo užsikrėtimo rodikliai ir kasdienių mirčių rekordai. Visuomenės sveikatos patarimai dėl uždarymo, izoliavimo, privalomų kaukių ir masinio skiepijimo programų tik dar labiau padidino susirgimų ir hospitalizavimo kreives.

Nusikaltimas žmonijai - gyvybingų gydymo priemonių nesuteikimas - beveik paralyžiavo žmonijos gebėjimą prisitaikyti prie kvėpavimo takų infekcijų ir pasveikti nuo jų. Tačiau yra vilties Japonijoje, kur ivermektinas buvo panaudotas siekiant padėti žmonėms pasveikti nuo kovid-19, kad jie įgytų patvaresnį ir ilgalaikį imunitetą.

Japonija atsargiai žiūri į vakcinas gaminančias bendroves, geriau supranta jų daromą žalą žmonių gyvybei

Kai kalbama apie pasitikėjimą vakcinas gaminančiomis bendrovėmis, Japonija yra viena atsargiausių pasaulio valstybių. Kai pasirodė pirmosios covid-19 vakcinos, Japonija laukė dar du mėnesius, kol visuomenei pasiūlė "Pfizer" / "BioNTech" vakciną. Istoriškai susiklostė, kad japonai greičiau pripažįsta vakcinų žalą ir greičiau imasi veiksmų, kad apsaugotų visuomenę nuo nuodingų injekcijų.

Japonija nutraukia vakcinų sukeltą pandemiją įteisindama IVERMEKTINĄ, o farmacijos kontroliuojama žiniasklaida apsimeta, kad išgelbėjo kaukės ir vakcinos.

Pavyzdžiui, Japonija rekomenduoja mažiausią vakcinos dozių skaičių kūdikiams iki vienerių metų amžiaus. Neatsitiktinai Japonijoje taip pat yra trečias mažiausias kūdikių mirtingumas tarp visų išsivysčiusių šalių. Tai ne tik koreliacija. Iš tiesų, atlikus trisdešimt keturių išsivysčiusių šalių tyrimą nustatyta, kad kūdikių mirtingumas regresuoja priklausomai nuo įprastai skiriamų vakcinų dozių skaičiaus.

Vakcinos nepanaikina pandemijos

Prieš tai, kai Japonija išleido visuomenei Pfizer kovid vakcinas, šalis vis dar stengėsi sugalvoti gydymo planą, o sausio pradžioje net užfiksavo daugiau kaip 9 000 naujų užsikrėtimo atvejų. Vasario 4 d. buvo užregistruota daugiau kaip šimtas mirties atvejų, nes vyriausybės spaudė Japoniją sugalvoti vakcinų kampaniją. Pradėjus naudoti vakcinas, atrodė, kad COVID mėnesiui ar dviem išnyks. Tačiau gegužės 12 d. infekcijos vėl pasiekė piką - užregistruota daugiau kaip 7 000 naujų infekcijų. Gegužės 25 d. per vieną dieną šalyje užregistruota daugiau kaip šimtas mirties atvejų.

Liepos mėnesį kasdien atliekamų skiepų skaičius išaugo iki maždaug 1,5 milijono per dieną. Rugpjūčio pabaigoje beveik 70 proc. Japonijos gyventojų jau stovėjo eilėse skiepytis. Tačiau didelis skiepijimo mastas davė neigiamų rezultatų. 2020 m. rugpjūčio 20 d., kai nebuvo skiepijama, užfiksuoti 832 nauji užsikrėtimo atvejai. Po metų, kai buvo paskiepyta didžioji dalis gyventojų, 2021 m. rugpjūčio 22 d. buvo užregistruotas 22 301 naujas užsikrėtimas! Užregistruotų mirčių skaičius 2021 m. rugpjūčio mėn. buvo vidutiniškai penkis kartus didesnis kiekvieną dieną, palyginti su metais anksčiau - kai nebuvo skiepų.

Ivermektinas padeda išlyginti didžiausią Japonijos kovidų kreivę

Vakcinų sukelta pandemija galėjo tapti nebekontroliuojama, tačiau Japonija nusprendė pasielgti kitaip nei JAV ir kitos žlungančios valstybės, kurios priklauso tik nuo vakcinų ir kaukių. Rugsėjo mėnesį šalis dislokavo ivermektiną ir pradėjo oriau gydyti pacientus. Ligonių skaičius sparčiai mažėjo. Rugpjūčio viduryje Tokijuje buvo beveik 6 000 susirgimų. Rugsėjo pabaigoje susirgimų skaičius sumažėjo gerokai žemiau šimto - tai buvo 11 mėnesių minimumas. Associated Press stengėsi pagirti vakcinas ir kaukes dėl staigios sėkmės, nors šios medžiagos statistiškai daugiau nei metus buvo nesėkmingos tautai, sukeldamos didžiules kovidų ir kitų ligų bangas.

Kadangi vis daugiau japonų buvo tinkamai gydomi ir pasveiko, japonų naudojamų kovidų tyrimų skaičius sumažėjo trečdaliu. Šių testų teigiamų rezultatų rodiklis taip pat sumažėjo nuo 25 % rugpjūčio pabaigoje iki 1 % spalio viduryje. Ivermektinas padėjo greičiau pasveikti, sumažinti plitimą ir suteikti patvaresnį imunitetą. Pradėjus jį naudoti, Japonijoje, kuri šiuo metu išgyvena sunkiausią protrūkį, įvyko rimtas lūžis. Tai dar nereiškia, kad Japonija jau išsigelbėjo, nes vakcinos veiksmingumas neišvengiamai mažės, o tai artimiausiais mėnesiais sukels naujas kovidozę sergančiųjų bangas. Skirtumas, kai ateis kitas kartas: Japonija turi viltį ir geresnį gydymo planą.

Šaltiniai:

TheSecondNews.com

CNN.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Graphics.Reuters.com

CTVNews.ca

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau