Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Lapkričio » 6

Pasaulis persiorientuoja į dirbtinį maistą. Po karo plastikas taps geru maistu

Prasidėjus 2021 m. rudeniui, viena iš staiga viešumon iškilusių temų - smarkiai išaugusios maisto kainos. Padidėjimas jau toks didelis, kad pradeda gąsdinti daugelį žmonių. Visų straipsnių necituosime, tai ne apie tai, bet paminėsime įdomiausius ir svarbiausius.

strangesounds.org: Iš JAV į Rusiją eksportuojamų kviečių kaina sparčiai auga, tapdama didžiausia Europoje ir didindama duonos kainą visame pasaulyje. JAV pasėliai, auginami didesniame plote nei bet kurie kiti, šiemet nukentėjo nuo sausros, šalnų ir smarkių liūčių. Dėl to pasiūla šiek tiek ribojama, ir iki šiol Čikagos biržoje bazinės supirkimo kainos pasiekė beveik devynerių metų aukštumas.

zerohedge.com: Spalio mėn. pasaulinės maisto produktų kainos toliau augo trečią mėnesį iš eilės ir pasiekė naujus dešimtmečio rekordus, o tai daugiausia lėmė augaliniai aliejai ir grūdai. Didesnės maisto kainos didina infliacinį spaudimą skurstantiems dirbantiesiems, centriniams bankams ir vyriausybėms. Pasaulinės augalinio aliejaus ir grūdų kainos buvo du didžiausi indekso veiksniai. 

konspirologija, maistas, tiekimas, kontrolė

Savo skaitytojus apie tai, kur link tai veda, įspėjome jau prieš METUS, retkarčiais atkreipdami jų dėmesį tik į netrukus įvyksiančius didelius rinkos svyravimus. Pavyzdžiui, grūdų ir naftos kainų šuolį prognozavome dar vasarą, maždaug liepos mėnesį, kai tapo aišku, kad kviečių ir kukurūzų derlius prastas bent jau JAV ir Brazilijoje, bet greičiausiai ir visur kitur. Ir šioje situacijoje tiesiog juokinga šlovingiems ekonomistams, kurie mano, kad kažkaip su trijų ar keturių mėnesių vėlavimu. O gal šie žmonės mano, kad pieno maišeliai auga ant medžių, o kukurūzai į parduotuves atgabenami iš Marso nusileidusiomis baržomis?

Kas nutiks su maistu trumpuoju laikotarpiu, daug nepasakysime, kviečių supirkimo kainų infografikas pateiktas aukščiau. Tereikia pridėti elektros kainą, kuri sudaro ne mažiau kaip 50 proc. kepamos duonos kainos, mazuto kainą sausakrūviams laivams, dyzelino kainą prekybos centrų sunkvežimiams ir, galiausiai, viršininkų, kurie dėl pandemijos uždarė savo įmones ir kurių pajamos mažėja, apetito kainą. Natūralu, kad jie viską vėl išleis maistui, ir netrukus duonos kaina pakils ne du, o penkis kartus. Bet tai ne esmė, nes savo skaitytojams turime puikių naujienų, kurios pripildys jų skrandžius optimizmo:

konspirologija, maistas, tiekimas, kontrolė

Ketvirtadienį Emerivilyje atidaryta didžiulė gamykla, skirta šimtams tūkstančių kilogramų kultūrinės mėsos gaminti, ir tai yra svarbus žingsnis į priekį besiformuojančioje, bet sparčiai augančioje pramonėje, kurioje mėsa auginama iš gyvūnų ląstelių, jų neskerdžiant.

Šis objektas, kuris yra naujo 53 000 kvadratinių pėdų ploto ir 50 milijonų JAV dolerių vertės miestelio dalis, buvo pastatytas Berklyje įsikūrusiai maisto technologijų bendrovei "Upside Foods". Skelbiama, kad tai pirmasis tokio pobūdžio įrenginys pasaulyje, kurį jau galima naudoti komerciniais tikslais. Nors kitos įmonės augintą mėsą gamina mažose laboratorijose, ši įmonė dabar yra visiškai pramoninė.

konspirologija, maistas, tiekimas, kontrolė

JAV vyriausybė dar turi patvirtinti, kad būtų galima prekiauti ūkiuose užauginta mėsa, tačiau "Upside Foods" vyriausioji veiklos vadovė Amy Chen teigė, kad naujoji gamykla yra įrodymas, jog ši technologija yra parengta.

Kaip galima suprasti iš paskutinės ištraukos, investuotojai į šią įmonę yra šiek tiek pamišę: naujos rūšies "mėsos" pardavimas dar nepatvirtintas, bet jie jau investavo į gamyklą.  Tai ne taip veikia. Įsakymas statyti elektrinę gaunamas iš to paties centro kaip ir JAV vyriausybė, todėl leidimas išduodamas nedelsiant ir nesikartoja. 

Antrasis įdomus aspektas yra tas, kad verslo plėtra sėkmingai vyksta pasaulinės pandemijos fone. Žmonės čia nesugeba sukonstruoti ne tiek lėktuvo, kiek paprasto automobilio, jiems visada ko nors trūksta. Statybinių medžiagų ir aliuminio kainos kyla, uždaromos gamyklos, gaminančios įvairius vertingus prietaisus.  Pasaulyje tvyro panika, niekas nežino, kas bus rytoj ir į ką investuoti. Atsižvelgiant į tai, "mėsos" vyrukams sekasi puikiai. Tai dar kartą parodo, kad kai kurie labai aukšto rango vyrai, visiškai kontroliuojantys pasaulio ekonomiką, jiems patapšnojo per petį ir nuramino "pirmyn, pirmyn". 

Atsižvelgdami į tai, kas išdėstyta pirmiau, manome, kad maisto kainų augimas pasaulyje yra visiškai neatsitiktinis ir visa tai yra pasaulinės programos, kuria siekiama proletarus paversti dirbtiniu maistu, dalis.  Iš pradžių normalių produktų kainos vis didės ir didės, o vieną dieną nebeliks nieko normalaus, ir žmonės neturės kito pasirinkimo, kaip tik nueiti į parduotuvę, nusipirkti plastilino ir jį suvalgyti. Ir net dėl tokių stebuklingų maisto produktų žmonės turės dirbti ilgas darbo valandas, reguliariai daryti analinius tamponus ir naudoti QR kodus. Totali kontrolė, priklausomybė nuo bepročių ir vergiškas darbas už maistą. Todėl, mums lietuviams reikia vėl "kabintis" į žemė. Nors nuo įstojimo EU, mus bando pavergti. Bandydami padaryti mus jau vergus priklausomus nuo didžiųjų prekybos centrų. Laivai pjaustomi, nedirbi žemės tau moka pinigus, taip atpratindami nuo darbo, keliamos manau pieno kainos, kad atsisakytų ūkininkai karvių, žmogus nebeleidžiama auginti kiaulių, per dideli reikalavimai, sukurdami kiaulių gripą ir visą verslą atiduodami didelioms fermoms, kurias, po to bus galima labai lengvai "sudoroti". kelis priešus lengviau įveikti, nei kelis šimtus kaimiečių, kurie turi savo užauginta mėsa. tad, manau kas nutiktu, jeigu vėl visi imtu ir pradėtu augintis savo mėsą? Tada, tokiems žmonėms, vienodai būtų, ta ekonominė krizė, ir nebuvimas produktų lentynose.  Ir kontrolės nebėra. Galimai, atsiras greitai ir paukščių gripas vėl... dirbtinai sukurtas, kurį bandė "prastumti", kad žmogus liktu ir be to...

Manau, dabar, kad gyvulių pasai - yra ne kas kita, kaip dar viena sekime, kontrolės priemonė stebėti, kiek kas turi ir kaip einasi jų naikinimo planas. Tik, dabar, atmerkus plačiai akis galime suvokti, kad tas planas buvo jau nuo įstojimo į EU... Vadinasi, tai buvo daroma sąmoningai ir apgalvotai, o tai daug didesnis nusikaltimas. Mūsų tautas bus sunkiausia pavergti, nes vyresni išgyveno ir bado metu. Jaunesnė karta, manau yra žlugusi. Jiems pakaks pipetės su maistu ir džiaugsis, lyg gavę saldainį. O, kad kalbama, kad visa tai daroma, dėl klimato kaitos, manau didelis absurdas, tai priedanga, tam kas dabar daroma. Ar, neateis laikas, kai žmogus auginsis sau maisto, slėpdamas kokį paršiuką, rūsyje? Gal, tai jau vyksta?

Sunku pasakyti, kada visa tai bus visiškai įdiegta, tačiau manome, kad Trečiasis pasaulinis karas padarys viską daug lengviau ir greičiau, todėl stebėkime įvykius. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau