Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 11

Atskleidžiant visą "Pfizer" krešulio injekcijos sukčiavimą: FDA turi atšaukti vakciną, kol bus atlikti tyrimai (nuomonė)

(Paranormal) Kuo daugiau chroniškos žalos sukelia Pfizer Kinijos gripo skiepai, tuo labiau Pfizer farmacininkai įsikabina, nes dabar jie vykdo "tyrimus", siekdami apsimesti, kad "saugu ir veiksminga" švirkšti vaikams ir nėščiosioms kraujagysles ardančius, vėžį sukeliančius krešulių skiepus. "Skubama" dešimtims milijonų amerikiečių vaikų suleisti pavojingą vakciną, kurios jiems visai nereikia. Tai tas pats, kas skiepyti vaikus vakcina nuo demencijos; tai nenaudinga. Vis dėlto "Pfizer" per "Ventavia" sudarė klinikinių tyrimų subrangos sutartį, kad galėtų suklastoti statistinius duomenis ir paskelbti, jog skiepai yra 95 proc. "saugūs ir veiksmingi" vaikams, įsčiose esantiems kūdikiams, o paskui tikriausiai ir šunims bei katėms.

Nėščios moterys ir jų kūdikiai dabar yra "Pfizer" nuodingų, genus mutuojančių krešulių injekcijų lauke.

Spalio 15 d. "YouTube" be įspėjimo, kaltinimų ar paaiškinimų (už tai, kad atskleidė "Covid" vakcinų keliamą pavojų) iš kanalo, buvo nutraukta pagrindinio tiesos naujienų šaltinio "SGT Report" veiklą. Štai kas vyksta Amerikoje, jei priešinsitės rezidento Bideno administracijai. Britų medicinos žurnalas (British Medical Journal, BMJ) ką tik atskleidė, kad Pfizer Covid skiepai kalti dėl suklastotų duomenų, prastai apmokytų vakcinuotojų, aklų bandymų nesėkmių ir prasto stebėjimo dėl šalutinio poveikio, nepageidaujamų reiškinių ir nepageidaujamų reakcijų trečiajame bandymų etape.

Vis dėlto "Pfizer" nori turėti platesnį klientų ratą, todėl dabar parduoda savo produkciją nėščiosioms ir vaikams; tačiau prie dešimčių "Pfizer" įmonės vidaus dokumentų, kuriuos dabar paskelbė BMJ, taip pat pridedamos nuotraukos, elektroniniai laiškai ir garso įrašai, atskleidžiantys, kad "Pfizer" naudoja atsitiktinę metodiką, kad gautų šias "Covid" vakcinas, kurias dabar ruošiasi įbrukti vaikams ir nėščiosioms.

Bet kuri kita įmonė (neturinti milijardų dolerių) niekada nepraeitų kokybės kontrolės patikrinimo problemų, su kuriomis susidūrė ir kurias sukūrė "Pfizer", atskleisdama duomenų vientisumo problemas, prastą bendrą laboratorijos valdymą ir net pacientų saugumą.

Pasak BMJ šaltinio, "Pfizer" kasdien patiria kritinių mokslinių tyrimų ir duomenų teikimo klaidų

Jei kiekvienas galėtų iš savo klinikinių tyrimų rinktis jam patinkančius duomenis, tuomet kiekvienas pavojingas vaistas, vakcina, maistas ir gėrimas būtų patvirtintas visada ir visur. Jei mokslininkams leidžiama keisti duomenis, tuomet visas tyrimas yra ydingas, o produktas ar vaistas niekada neturėtų patekti į rinką, kol nebus atlikta kokybės kontrolė ir nepriklausomi patikrinimai.

Nuo neprižiūrimų pacientų po injekcijos iki laiku neatlikto nepageidaujamų reiškinių patyrusių pacientų stebėjimo - "Pfizer" PANAIKINA du svarbiausius savo vakcinos tyrimų aspektus, t. y. saugumą ir veiksmingumą. Tai visiškas iškraipymas, o jei tai daroma tyčia, tai yra nusikaltimas. Liudytojai (keli aukšto lygio "Ventavia" darbuotojai) patvirtino šį žiaurumą ir papasakojo BMJ apie tinkamo protokolo nebuvimą, saugumo procedūrų spragas ir siaubingus tinkamos stebėsenos metodus:

"Dalyviai po injekcijos buvo išleidžiami į koridorių ir nebuvo stebimi klinikinio personalo", "laiku nebuvo stebimi pacientai, kuriems pasireiškė nepageidaujami reiškiniai", "nebuvo pranešama apie protokolo nukrypimus", "vakcinos buvo laikomos netinkamoje temperatūroje", "netinkamai paženklinti laboratoriniai mėginiai".

Darbuotojai kalbėjo apie "Pfizer" subrangovų atliekamus tyrimus kaip apie "heteroskopinę" aplinką, įskaitant ir tai, kad nebuvo pakankamai darbuotojų, kurie galėtų paimti tepinėlį dėl infekcijos iš dalyvių, pranešusių apie panašius į "Covid" simptomus. Tai beprotybė.

 "Man niekada nėra tekę daryti to, ko jie manęs prašė, niekada. Tiesiog atrodė, kad tai šiek tiek skiriasi nuo įprastų dalykų - to, kas buvo leidžiama ir ko buvo tikimasi", ... "Nemanau, kad tai buvo geri, švarūs duomenys [gauti tyrimo metu]. Tai beprotiška netvarka".

Žinoma, "skubaus patvirtinimo", kurį "Pfizer" kažkokiu būdu gavo iš FDA, dokumentuose apie tai NĖRA užsiminta. Bendrovė "Ventavia" buvo apsaugota nuo patikrinimų (kalambūras) - per 8 mėnesius po "skubaus leidimo", kurį 2020 m. gruodį suteikė taip pat nesąžininga FDA, ji negavo NĖ VIENO patikrinimo. Kokia staigmena.

Šią situaciją apibūdina tik du žodžiai: Sukčiavimas ir pinigai. FDA turi sustabdyti visas tokias vakcinas, kol tinkamus saugumo ir veiksmingumo bandymus galės atlikti bet kas, išskyrus šiuos sukčius farmacininkus, kurie klastingai tikrina savo pačių žiaurumus. Pasiruoškite naujai priverstinių abortų ir laboratorijoje pagamintu miokarditu sergančių vaikų bangai.

Jei norite geriausios tiesos naujienų interneto rinkiklyje, įsijunkite Pandemic.news, nes nereikia būti mokslininku ar gydytoju, kad suprastum, jog "Covid" vakcinos, "Remdesivir", kaukės, ventiliatoriai ir blogi CDC patarimai sukėlė savotišką pandemiją.

Šio straipsnio šaltiniai:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

SGTreport.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau