Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 13

Billas Gatesas sako, kad vyriausybės turi Bausti žmones už tai, kad jie internete abejoja dėl kaukių ir vakcinų

(Paranormal) Neseniai duodamas interviu britų politikui Jeremy Huntui (Jeremy Hunt) Billas Gatesas sakė, kad viso pasaulio vyriausybės turi pradėti Bausti žmones už tai, kad jie internete kvestionuoja kaukes ir vakcinų įgaliojimus. Neužtenka to, kad socialinės žiniasklaidos bendrovės nuėjo Kinijos komunistų partijos keliu, nukreipdamos dėmesį į informaciją, atskleidžiančią nusikaltimus prieš žmoniją, ir įtraukdamos į juodąjį sąrašą svarbią informaciją, kuri padėtų žmonėms priimti pagrįstus sprendimus. Dabar Bilas Geitsas (Bill Gates) nori ne tik nutildyti tuos, kurie su juo nesutinka, bet ir nuteikti vyriausybes prieš savo žmones, kai šie išdrįsta pasisakyti prieš Bilo Geitso pasaulines darbotvarkes, stebėjimo sistemas, ekonomikos kontrolę, genų inžineriją ir medicinos įgaliojimus.

Billas Gatesas siekia atleisti save nuo visuomenės kontrolės, atskaitomybės, teisinės valstybės

Bilas Geitsas atkakliai finansavo ir skatino vakcinų pasų sistemas visame pasaulyje. Jis įnirtingai skatina autoritarinius užraktus ir gina medicininius įgaliojimus, pažeidžiančius asmens neliečiamybę. Gatesas išreiškia norą, kad kiekvienam vyrui, moteriai ir vaikui būtų reguliariai suleidžiamos vakcinos, o nesilaikančiųjų pilietinės laisvės būtų apribotos.

Billas Gatesas yra didžiausias Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) finansinis rėmėjas, todėl jis daro didžiausią įtaką visuomenės sveikatos iniciatyvoms. Šios Bilo Geitso "visuomenės sveikatos" iniciatyvos neatitinka medicinos etikos ir pažeidžia informuoto asmens sutikimo principą, uždaro žmones, riboja jų judėjimą ir verčia juos paklusti mirtinai pavojingiems medicininiams eksperimentams (būtent kovidų vakcinoms).

PSO yra nesibaigiančią "pandemiją" propaguojanti organizacija, suteikianti vyriausybėms neribotus nepaprastosios padėties įgaliojimus atimti žmogaus teises, riboti žmonių judėjimą ir eksperimentuoti su žmonių protu, elgesiu ir fiziologija. Bilo Geitso ir jo "filantropinio" GAVI vakcinų aljanso nurodymu PSO dabar skatina nuolatinės medicininės policijos valstybės, skaitmeninių vakcinų pasų ir ekonominės Ponzi schemos įgyvendinimą, pagal kurią pasaulinis elitas tampa neliečiamas ir apsaugomas nuo visuomenės kritikos, atskaitomybės ir galiausiai teisinės valstybės.

Billas Gatesas jaučia visuotinio nepritarimo karštį

Pasaulyje kilo triukšmas dėl tokių kaip Billas Gatesas, ir vis daugiau žmonių stengiasi išsilaisvinti iš, iš viršaus nuleistos finansinės ir politinės kontrolės sistemos, kuri leido tokiems žmonėms kaip Billas Gatesas be jokio gailesčio vaidinti Dievą ir eksperimentuoti su žmonių gyvybėmis.

Pajutęs visuotinio nepritarimo karštį, Bilas Geitsas dabar ragina vyriausybes bausti žmones, kurie internete priešinasi kaukėms ir vakcinų įpareigojimams. Tai buvo užfiksuota 30 minučių trukmės britų politiko Jeremy Hunto interviu. Interviu Gatesas kalbėjo apie savo norą kontroliuoti vyriausybes ir finansų sistemas visame pasaulyje, prisidengdamas kova su klimato kaita ir pasiruošimu "kitai pandemijai". Pripažindamas, kad dabartinės vakcinos nesustabdo "perdavimo", jis sakė, kad "mums reikia naujo vakcinavimo būdo", kuris apimtų "pleistrus", dedamus ant odos.

Susirūpinęs dėl "neryžtingumo dėl kaukių" ir "neryžtingumo dėl vakcinų", B. Gatesas paragino vyriausybes "pasistengti" ir užgniaužti "klaidingą informaciją" apie kaukes ir kovidinius skiepus. Jis teigė, kad Facebook cenzūra nėra pakankama, kad vyriausybė turėtų įsitraukti į reguliavimą, ką leidžiama platinti internete. B. Gatesas pasiūlė, kad "galiausiai vyriausybės nuspręs [dėl tariamų] laukinių sąmokslo teorijų: ar jas reikia tikrinti du kartus? Ar reikia sulėtinti jų plitimą? Ar reikia pateikti atsveriančias nuomones?"

B. Gatesas nori, kad politikai planuotų "būsimas pandemijas", įdiegdami medicininio stebėjimo programas ir "mikrobų žaidimus", kuriuose imituojami veiksmingiausi būdai kontroliuoti žmones, stebėti jų DNR ir kontroliuoti jų genetinę raišką. Jis nori didesnės darbo grupės nei ta, kurią įsteigė PSO - darbo grupės, kuriai reikia "dešimčių milijardų" dolerių investicijų iš visų pasaulio valstybių. "Taigi, galima manyti, kad tai bus prioritetas", - šyptelėjo jis, prognozuodamas, kad "kitais metais reikės skirti tuos [finansinius] asignavimus, įskaitant šią pasaulinę pandemijos darbo grupę".

Šis šlubuojantis psichopatas dar nebaigė; kuo daugiau žmonių priešinasi, tuo didesnį spaudimą jis daro.

Šaltiniai:

HumansAreFree.com

ChildrensHealthDefense.org

RebelNews.com

VigilantCitizen.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Twitter.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:52 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai celiulito gydymui

Celiulitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai celiulito gydymui, celiulitas, celiulito gydymas, receptai, vaistažolės, receptai celiulitui, vaistažolės celiulitui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau