Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 14

"Pfizer" kovido injekcija sugriovė visą JAV kalnų dviračių sporto čempiono gyvenimą ir karjerą

(Paranormal) Kyle'o Warnerio (Kyle Warner), 29 metų profesionalaus kalnų dviratininko ir Jungtinių Valstijų čempiono, gyvenimą ir karjerą sugriovė "Pfizer" vakcina nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19).

Tris kartus nacionalinio enduro čempiono titulą laimėjęs sportininkas neseniai prabilo ir papasakojo apie tai, kaip jo sveikatą sugriovė Fauci gripo injekcijos, dėl kurių jis susirgo perikarditu, POTS ir reaktyviuoju artritu.

Nereikia nė sakyti, kad Warnerio karjera baigėsi.

"Ačiū visiems, kurie mane palaikė ir suprato, kad pasisakiau šiuo klausimu", - "Instagram" žinutėje rašė Warneris. "Daugelis iš jūsų mane pažįsta kaip gana protingą ir rūpestingą vaikiną, todėl niekada neketinau įsivelti į visą šį pokalbį."

"Tačiau po savo patirties šią vasarą ir išklausęs tiesiog tūkstančius panašių istorijų jaučiu, kad turiu ginti žmones, kurie arba negali, arba neturi prieigos prie tos pačios platformos."

Warneris pabrėžė, kad jo sužeidimai dėl skiepų nėra politiniai. Jie yra asmeniniai, nes yra tikri ir sugriovė jo gyvenimą.

"Noriu geriausio pasauliui ir žmonijai, todėl man skauda širdį, kai matau, kad žmonės bet kokiu būdu kenčia", - sakė jis.

"Praėjusi savaitė Vašingtone smarkiai sukrėtė mano požiūrį į pasaulį ir privertė suprasti, kaip labai mums, paprastiems žmonėms, reikia susivienyti ir ginti vieniems kitus."

Warneris paragino savo sekėjus ir gerbėjus įsiklausyti į jo ir kitų žmonių istoriją "prieš pradedant teisti ar klijuoti etiketes". Jis sako, kad yra tik eilinis vyrukas, "kuriam rūpi kiti ir kuris nori, kad vyriausybė pripažintų ir palaikytų tai, kas iš tikrųjų vyksta".

Warneris mano, kad "Pfizer" injekcija buvo sušvirkšta į jo kraujagysles, o ne į raumeninį audinį

Blogiausi Warnerio simptomai pasireiškė po antrosios "Pfizer" dozės, dėl kurios jam išsivystė daugybė sunkių lėtinių ligų, kuriomis jis ir toliau serga.

Spalio mėnesį duodamas interviu daktarui Johnui Campbellui (John Campbell) Warneris paaiškino, kaip jautėsi iškart po antrosios injekcijos.

"Vos tik suleidus injekciją, burnoje pajutau keistą metalo druskos skonį. Paklausiau vaikino: "Ar tai normalu?", o jis atsakė, kad ne, jie to nelabai girdi", - atskleidė Warneris.

"Tai, kad gydytojas nepripažįsta, jog metalo skonis burnoje gali būti netyčinio intravaskulinio suleidimo požymis, man kelia nerimą, nes jei vakcina patenka į raumenis, ji lieka raumenyse, ir prireiks pusvalandžio, kad ji apskritai sistemiškai absorbuotųsi, arba daug ilgiau."

Warneris paaiškino, kad jei skiepo turinys patenka į kraujagyslę, beveik iš karto atsiranda metalo skonis. Tai, kad Warneriui taip atsitiko, leido jam manyti, kad "Pfizer" injekcija buvo suleista į jo venas.

"Iš esmės uždegiminė reakcija vyksta širdyje ir sąnariuose, o ne rankoje", - sakė jis.

Netrukus po to Warneriui taip pat pasireiškė keistos reakcijos širdyje, įskaitant pagreitėjusį širdies ritmą. Warneris tai pastebėjo, nes širdies ritmo stebėjimas yra dalis jo būdo, kaip jis palaiko fizinę formą važinėdamas kalnų dviračiais.

Deja, vienintelė priežastis, dėl kurios Vorneriui net buvo suleista injekcija, yra ta, kad jis nori ir toliau keliauti tarptautiniu mastu. Jei nebūtų buvę nustatytų įpareigojimų, jis apskritai niekada nebūtų švirkštęsis.

Warneris neseniai vyko į Vašingtoną dalyvauti konferencijoje apie nepageidaujamą COVID injekcijų poveikį, kurį valdžios pareigūnai sistemingai ignoruoja.

Naujausias naujienas apie Fauci gripo injekcijų sukeltus sužalojimus ir mirtis galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šaltiniai:

CitizenFreePress.com

NaturalNews.com

TeamTuckerCarlson.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau