Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 15

CDC pripažįsta, kad nėra duomenų, jog pasveikęs neskiepytas asmuo būtų platinęs COVID

(Paranormal) Advokatas pateikė Informacijos laisvės akto (FOIA) užklausą, pagal kurią buvo grąžintas Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) dokumentas, kuriame pripažįstama, kad nėra jokių duomenų apie tai, jog pasveikęs po tariamo užsikrėtimo šiuo virusu (COVID-19) būtų išplatinęs nors vieną neskiepytą asmenį.

Elizabeth Brehm iš "Siri & Glimstad" gavo atgalinį Sveikatos ir žmogaus paslaugų departamento (HHS) laišką, kuriame nurodoma, kad nepavyko gauti "dokumentų, atspindinčių bet kokį dokumentuotą atvejį, kai asmuo (1) niekada negavo COVID-19 vakcinos; (2) vieną kartą buvo užsikrėtęs COVID-19, pasveiko ir vėliau vėl užsikrėtė; ir (3) vėl užsikrėtęs SARS-CoV-2 perdavė kitam asmeniui".

"Atlikus paiešką mūsų dokumentuose, nepavyko rasti jokių dokumentų, susijusių su jūsų prašymu", - toliau rašoma laiške.

Jei agentūros atsakymas netenkina, Brehm buvo pasakyta, kad ji gali jį "administracine tvarka apskųsti" raštu agentūros FOIA vyriausiojo pareigūno pavaduotojui, JAV Sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamento sekretoriaus padėjėjo viešiesiems reikalams biuras, Hubert H. Humphrey Building, 200 Independence Avenue, Suite 729H, Washington, D.C., 20201.

"Savo apeliaciją taip pat galite perduoti el. paštu FOIARequest@psc.hhs.gov", - toliau aiškinama.

CDC dirba didžiajai farmacijai, o ne žmonėms

Galima būtų manyti, kad, kadangi CDC taip priešinasi sveikatos laisvei, kai kalbama apie skiepus nuo COVID, ji turės bent vieną dokumentuotą atvejį, kai neskiepytas asmuo išplatino tariamą ligą. Tiesą sakant, tokio atvejo nėra.

Pasirodo, visa tai pagrįsta viltimi, o ne mokslu.

"Priešingai, yra begalė dokumentų, atspindinčių atvejus, kai paskiepyti asmenys užsikrėtė virusu ir perdavė jį kitiems", - perspėjo Aaronas Siri savo substate.

Dar blogiau yra tai, kad CDC niekada net nesivargino ieškoti įrodymų, jog natūraliai imunitetą turintys asmenys perduoda kinų mikrobus. Paklausta apie tai, CDC atsakė, kad "ši informacija nėra renkama".

"Bet vis dėlto CDC aktyviai gniuždo milijonų natūraliai imuninių asmenų teises šioje šalyje, jei jie nepasiskiepija, remdamasi prielaida, kad gali perduoti virusą. Tačiau nepaisant aiškių įrodymų, kad paskiepytieji platina virusą, CDC panaikina apribojimus paskiepytiesiems?! Tai distopija", - rašė Siri.

Pasirodo, visi iki vieno recenzuoti tyrimai rodo, kad natūralų imunitetą turintys asmenys, t. y. žmonės, kurie nesiskiepija, yra beveik 100 proc. apsaugoti nuo Fauci gripo. Ir priešingai nei "visiškai paskiepytų", jų natūralus imunitetas laikui bėgant nesusilpnėja.

"Nesu matematikas, bet pastovūs 99 proc. atrodo geriau nei greitai krentantys 95 proc.", - rašė Siri. "Ir nors skiepytieji lengvai perduoda virusą, natūralaus imuniteto žmonėms tai negalioja."

Šiuo atveju reikia išmokti, kad vadinamosiomis "sveikatos priežiūros institucijomis" negalima pasitikėti, ypač kai jos dirba netikrose vyriausybinėse agentūrose, kurios techniškai yra užmaskuotos privačios korporacijos.

"Pamoka ta, kad pilietinės ir asmeninės teisės niekada neturėtų priklausyti nuo medicininės procedūros", - pridūrė Siri. "Kiekvienas, natūraliai imunitetą turintis ar ne, norintis pasiskiepyti ir pasididinti, turėtų turėti teisę tai padaryti. Tačiau niekas neturėtų būti valdžios verčiamas dalyvauti bet kokioje medicininėje procedūroje."

Daugybė Siri substebėjimo komentatorių atkreipė dėmesį, kad nė vienas iš šių veiksmų nėra susijęs su "gyvybių gelbėjimu". Visa tai yra susiję su pasaulinės medicinos policinės valstybės, kuri netoleruoja asmens teisės pačiam pasirinkti medicinines procedūras ir sveikatos kelią, stiprinimu.

"Pasidalysiu šia informacija su visomis vietinėmis įmonėmis savo rajone, kurios diskriminuoja natūraliai neatsparius žmones", - rašė vienas iš komentatorių.

Naujausias naujienas apie Kinijos viruso plandeminę apgaulę galite rasti tinklalapyje Fascism.news.

Tarp šaltinių yra:

CitizenFreePress.com

Planet-Today.com

AaronSiri.substack.com

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:28 Receptai – Patiekalai Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau