Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2021 » Gruodžio » 2

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis žada evakuaciją, užkrėtimą ir karantiną

2021 m. gruodžio pradžioje pasaulyje palaipsniui išryškėjo ir susiformavo kelios labai rimtos problemos, kurių kiekviena kelia didelį susirūpinimą stebėtojams, kurie stebi būtent šią problemą. Tačiau tiems, kurie bando viską vertinti ir analizuoti globaliai, taip pat egzistuoja tam tikra "problemų suma", kuri kelia dar didesnį nerimą. 

Pirmasis klausimas - tai padėtis La Palmoje, kuri vis dar yra daugmaž stabili, bet turi visas galimybes virsti didžiule katastrofa, paveiksiančia visą pasaulį. Antrasis klausimas - du akivaizdūs konflikto taškai: Ukraina ir Rusija bei Taivanas ir KLR. Trečiasis klausimas - Iranas, su kuriuo derybos, kaip tikėtasi, atsidūrė aklavietėje ir kuris vis labiau artėja prie branduolinio ginklo kūrimo, o žinia apie tai gali padrąsinti mulas ir paskatinti vienus ar kitus beprotiškus veiksmus. Kita sąraše - nauja "omikrono" atmaina, kuri gali išplisti į nežinią.

Natūralu, kad atsižvelgiant į tai, daugeliui kyla klausimas, kur jis bus pirmiausia, o gal jis bus visur vienu metu?  Šioje situacijoje ypač įdomi atrodo nauja žinomo lenkų aiškiaregio Krzysztofo Jackowskio prognozė, kurioje jis teigia, kad pirmoje vietoje, greičiausiai, kol kas bus tema pandemija.  Arba tam tikras, tam tikrų sričių užterštumas. Savo analizei Krzysztofas panaudojo Lenkijos, JAV ir Rusijos aukščiausiųjų vadovų, taip pat Lenkijos gynybos ministro nuotraukas. Taigi.

..man susidaro įspūdis, kad marui atsitiks kažkas netikėto ir staigaus. Aš matau didelius miestus, kurie bus kažkokiu būdu uždaryti, kad niekas negalėtų į juos įvažiuoti ir niekas negalėtų išvažiuoti.  Mane jau seniai gąsdina tai, kas vyksta pastaruosius pusantrų metų, bet tai, kas artėja, bus tam tikras chaosas su visuotiniu bėgimu ir šūksniais "gelbėkitės, kas galite".

Paskui Kšyštofas iš paimtų nuotraukų paeiliui išskiria tam tikrą informaciją. 

Lenkijos gynybos ministro nuotrauka: Jis turi omenyje maždaug tris divizijas, kurias liepta dislokuoti prie rytinės sienos. Šios divizijos nestovi prie sienos, bet yra tarsi nutolusios ir išsibarsčiusios. Jam taip pat kelia nerimą kryptis į Kaliningradą. 

Lenkijos ministro pirmininko nuotrauka: Jo mintys - saugumas, dokumentai, evakuacija . Nežinau, ar tai kažkokia metafora, bet pagrindinis žodis yra evakuacija. Tam tikra evakuacija ir dokumentai.

Rusijos prezidento nuotrauka: jis galvoja apie kažkokį atskleidimą ir vadina tai provokacija.

JAV prezidento nuotrauka: Jis galvoja apie restituciją (nuosavybės teisių atkūrimą ir materialinę kompensaciją) dviem Artimųjų Rytų šalims. Amerika ir kitos valstybės pažadės šioms dviem šalims, kad jos laikysis tokio ir tokio plano ir kad viskas bus gerai.  Po to šios dvi šalys bus JAV rankose, ir JAV nesilaikys savo plano.

Tada iškils kai kurių oro koridorių saugumo klausimas, o už šį saugumą bus atsakingos JAV.  

Po to Jackowskis ėmė kalbėti apie tai, apie ką perspėjo anksčiau, t. y. apie pasaulinio konflikto, kuris vėliau sukeltų gaisrą, galimybę. Pasak jo, konfliktas vyktų tarp mažų valstybių, neturinčių bendros sienos. O kai tai prasidės ten, tai bus visur, ir visi tuoj pat prisimins savo įsisenėjusias problemas ir senas nuoskaudas. 

Lenkijoje, o gal net ir visoje Europoje, susidarys sudėtinga situacija, kai bus kovojama su tam tikra tarša. Tačiau iš tikrųjų taršos nebus ir tai pasirodys esanti fikcija. Matyt, bus blokados ir evakuacijos, tačiau kokio pobūdžio yra šis užkratas ir ar tai bus kokia nors pandemija, J. Jackowskis kol kas nežino. 

Taigi, viena vertus, garsusis lenkų pranašas neprognozuoja nieko ypatingai gero, tačiau, kita vertus, blogiausio dar nematyti. Tai reiškia, kad La Palma per artimiausią mėnesį nesprogs, o branduolinis karas vargu ar įvyks iki Naujųjų metų, todėl sekame įvykius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2019 laikas 19:16 Receptai – Patiekalai Sausainiai “Karakumas”
Dažnai kepiau šį skanėsta, bet nežinojau, kad jis vadinamas “Karakumas”. Kaip iškepti sausainius „Karakumas“.

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai regėjimo gerinimui
Akys liaudies medicinoje, liaudiški patarimai regėjimo gerinimui, akys, regėjimas, regėjimo gydymas, rega, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip...

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau