Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 5

8 dažniausios ir rimčiausios nepageidaujamos reakcijos į "Covid" vakcinas

(Paranormal) Jungtinėse Valstijose vakcinos ilgą laiką buvo laikomos šventuoju medicinos graliu, nes taip buvo parduodamos.

Kapitalistinėje šalyje, sukurtoje remiantis prekių, paslaugų ir vaistų reklama bei rinkodara, dauguma amerikiečių tiki viskuo, ką išgirsta per televiziją, perskaito internete, pamato žurnaluose ir laikraščiuose. Jie mano, kad viskas tikra, teisėta ir kažkieno oficialiai kažkur patvirtinta vartoti. Tačiau dauguma žiniasklaidos ir valdžios stumiamų produktų ir vaistų, ypač vakcinų, yra falsifikuoti ir toksiški žmogaus organizmui.

Dar blogiau tai, kad falsifikuotos vakcinos sukelia siaubingą šalutinį poveikį ir nepageidaujamus reiškinius, kurie dažnai būna ilgalaikiai, įskaitant mirtį. Dabar šie žalingi sveikatos pakenkimai slepiami ne tik jiems įvykus, bet ir klinikinių tyrimų metu.

Tiesą sakant, naujai atskleistuose "Pfizer" dokumentuose atskleidžiama TŪKSTANČIAI TŪKSTANČIŲ nepageidaujamų reakcijų, apie kurias buvo pranešta dar 2021 m. sausį ir vasarį, t. y. beveik prieš metus. Dokumentai paaiškėjo po to, kai ieškovų grupė profesorių ir (arba) mokslininkų pateikė prašymą pagal Informacijos laisvės įstatymą. Dažnai tai vienintelis būdas visuomenei sužinoti apie šių farmacijos nusikaltėlių ir masinių žudikų sąmokslus ir gudrybes, kuriomis jie bando apgauti mases toksiškomis vakcinomis.

Kas gali pasitikėti farmaciniais nusikaltėliais, kurie metai iš metų daro pakartotinius nusikaltimus?

Kaip galima pasitikėti bet kuriuo žmogumi, dirbančiu "Pfizer", "Moderna", "J&J", "Merck" ar bet kuriam kitam iš vakcinas gaminančių gangsterių, kurie veikia kaip recidyvistai, kurie visi turėtų sėdėti kalėjime ir atlikti griežtą bausmę? Svarbiausioje medicinos srityje, kurioje turėtume įveikti pandemiją, visiškai trūksta skaidrumo. Tai tikrai nepadės "išlyginti kreivės" ar užgniaužti Kovido plitimo. Gydytojai ir slaugytojai visoje Amerikoje yra dezinformuojami dezinformacija ir netinkamai mokomi perduoti savo pacientams klaidingą informaciją, kuri neapgalvotai kelia pavojų jų gyvybei, naudojant genų terapijos injekcijas, kurios nužudo (ir visam gyvenimui suluošina) daugiau žmonių, nei išgelbsti.

Vos per kelis platinimo mėnesius "Pfizer" vadovai ir mokslininkai ŽINOJO apie daugiau kaip 50 000 sunkių nepageidaujamų reakcijų, kurias sukėlė jų vakcina "Covid" ir apie kurias buvo pranešta per pirmuosius porą mėnesių, ir niekam apie tai nesakė.

"Pfizer" paslapčia pripažino FDA, kad mRNA "Covid" vakcinos gali sukelti "sustiprėjusią ligą", kuri sustiprina pandemiją

"Pfizer" dokumento "rūkantis ginklas" antraštėje "Saugumo problemos" FDA prisipažino, kad mRNA skiepai gali sukelti "su vakcina susijusią sustiprėjusią ligą" (VAED), kuri taip pat gali būti kvėpavimo takų infekcija ir (arba) disfunkcija. Įsivaizduokite tai. Kovid virusas yra kvėpavimo takų infekcija, kurią sukelia laboratorijoje genetiškai pakeistas žmonių virusas, o vakcina nuo tos virusinės infekcijos PRIVALO žmogaus kvėpavimo sistemai sukelti sustiprėjusią kvėpavimo takų ligą. Kalbame apie benzino pylimą ant ugnies.

Taigi FDA tai žinojo, Pfizer tai žinojo, ir vis tiek jiems buvo suteiktas "skubaus naudojimo patvirtinimas", kad jie galėtų toliau užkrėsti milijonus amerikiečių, nieko apie tai nežinodami.

Slaptas dokumentas taip pat atskleidė daugiau nei 1200 mirties atvejų ir daugiau nei 42 000 nepageidaujamų pranešimų, iš viso beveik 160 000 nepageidaujamų reakcijų, susijusių su "Pfizer" mRNA švirkštu. Dėl to jiems gresia atsakomybė už milijonus dolerių žalos atlyginimo kiekvienam pacientui, kurį jie apgavo ir kuris buvo sužeistas ar mirė (įskaitant kiekvieną vyrą, moterį, vaiką, kūdikį ar nutrauktą nėštumą).

Bendrieji sutrikimai ir nervų sistemos sutrikimai yra šių žinomų nepageidaujamų reakcijų sąrašo viršuje. Be to, dėl nežinomų priežasčių (populiacijos kontrolė) moterys nukenčia tris kartus dažniau nei vyrai. Ar ši vakcina sukurta taip, kad pakenktų konkrečiai lyčiai, siekiant sumažinti gyventojų skaičių? "Pfizer" ir FDA tikrai apie tai žinojo. Štai jos - 8 dažniausios ir rimčiausios nepageidaujamos reakcijos į "Covid" vakcinas:

#1. Miokarditas

#2. Nauji nervų sistemos sutrikimai

#3. Nauji kvėpavimo sistemos sutrikimai

#4. Kraujo krešuliai

#5. Nauji raumenų ir kaulų sistemos sutrikimai

#6. Nauji virškinimo trakto sutrikimai

#7. Anafilaksinis šokas (beveik 10 %)

#8. Naujos infekcijos, įskaitant Covid ir jo atmainas

vakcinos, pandemija, nepageidaujamos reakcijos, Covid vakcinos

Šio straipsnio šaltiniai: 

Pandemic.news

TruthWiki.org

Planet-Today.com

ZeroHedge.com

FoodSupply.news

RepublicWorld.com

ThePulse.one

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau