Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 21

Nustatyta, kad laktoferino ir difenhidramino derinys 99 % slopina kovidų dauginimąsi

(Paranormal) Nauji Floridos universiteto (FU) tyrimai parodė, kad du paprasti be recepto parduodami junginiai labai veiksmingai slopina Vuchano koronaviruso (Covid-19) replikaciją.

Tyrėjų grupė nustatė, kad difenhidraminas (diphenhydramine), antihistamininis vaistas, naudojamas nuo alergijos simptomų, ir laktoferinas (lactoferrin), karvės ir žmogaus piene esantis baltymas, iki 99 proc. trukdo SARS-CoV-2 daugintis.

Visa tai atskleidė bandymai, atlikti naudojant beždžionių ir žmonių ląsteles. Tyrimo rezultatai paskelbti žurnale "Pathogens".

"Išsiaiškinome, kodėl tam tikri vaistai yra aktyvūs prieš virusą, sukeliantį SARS-19, - sakė daktaras Davidas A. Ostrovas (David A. Ostrov), imunologas ir UF Medicinos koledžo Patologijos, imunologijos ir laboratorinės medicinos katedros docentas.

"Tada radome antivirusinį derinį, kuris gali būti veiksmingas, ekonomiškas ir turi ilgą saugumo istoriją".

Anksčiau atlikti tyrimai leido Ostrovui padaryti išvadą, kad difenhidraminas potencialiai gali būti veiksmingas nuo Fauci gripo vienas. Dabar, neseniai įvykusio Pasaulinio virusų tinklo COVID-19 darbo grupės mokslininkų susitikimo dėka, į repertuarą įtrauktas laktoferinas.

Pasak pranešimų, susitikime dalyvavęs mokslininkas pateikė neskelbtų duomenų apie įvairius federaliniu lygmeniu patvirtintus junginius, turinčius antivirusinių savybių. Laktoferinas buvo vienas iš tokių junginių.

"Kaip ir difenhidraminą, laktoferiną galima įsigyti be recepto", - pranešė SciTechDaily. "Ostrovas sugalvojo jį sujungti su difenhidraminu ir įgyvendino šią idėją".

"Atlikus laboratorinius bandymus su žmonių ir beždžionių ląstelėmis, šis derinys buvo ypač stiprus: Abu junginiai atskirai slopino SARS-CoV-2 viruso replikaciją maždaug 30 %. Kartu jie sumažino viruso replikaciją 99 %."

Panašu, kad kovidą galima išgydyti be "vakcinų" ir kaukių

Šis atradimas, pasak Ostrovo, yra pirmasis žingsnis kuriant preparatą, kuris galėtų būti naudojamas siekiant paspartinti pasveikimą nuo kinų mikrobų. Galiausiai tai galėtų paskatinti akademinės bendruomenės ir korporacijos partnerystę klinikiniams bandymams su žmonėmis, kurių centre būtų kovid-19 prevencija.

Taip pat jau atliekami papildomi šių dviejų konkrečių junginių tyrimai su pelėmis.

Atlikdami šiuos naujausius tyrimus mokslininkai daugiausia dėmesio skyrė specifiniam žmogaus ląstelėse išreikštam baltymui, vadinamam sigma receptoriais. Teigiama, kad Fauci gripas "užgrobia" organizmo atsako į stresą mechanizmus, įskaitant sigma receptorius, kad galėtų daugintis organizme.

Ostrovas teigia, kad trukdymas šiai signalizacijai gali būti raktas į tai, kaip sustabdyti kinų gripą, kad jis nebūtų pakankamai stiprus ir nesukeltų infekcijos.

"Dabar žinome išsamų mechanizmą, kaip tam tikri vaistai slopina SARS-CoV-2 infekciją", - pridūrė jis pareiškime.

Ostrovo eksperimentų duomenys rodo, kad labai specifinis sigmos receptorius jungiantis vaistas, pasižymintis skausmą malšinančiomis savybėmis, kartu su tokiais be recepto parduodamais produktais kaip difenhidraminas ir laktoferinas galėtų slopinti virusinę infekciją ir sutrumpinti jau užsikrėtusiųjų sveikimo laiką.

Nors visa tai skamba viltingai, Ostrovas nerekomenduoja savarankiškai gydytis šiais dviem junginiais bandant išgydyti Fauci infekciją be profesionalaus gydytojo patarimo ir priežiūros.

Ostrovas taip pat atkreipė dėmesį, kad jo eksperimentuose naudotas laktoferinas šiek tiek skiriasi nuo įprastai vartotojams prieinamo maisto papildo. Plačiai paplitusi rūšis paprastai naudojama skrandžio ir žarnyno opoms, be kitų sveikatos sutrikimų, gydyti.

Laktoferinas yra tokia stipri imunitetą stiprinanti maistinė medžiaga, kad JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC), farmacijos stumiama netikra mokslo įstaiga, patarė motinoms nemaitinti kūdikių krūtimi, nes motinos piene yra daug laktoferino. CDC pageidauja, kad motinos maitintų savo kūdikius pramoniniais mišiniais kūdikiams, todėl jų mažytė imuninė sistema būtų pažeista ir ligota.

Ostrovo tyrimo pavadinimas: "Labai specifinės Sigma receptorių ligandai pasižymi antivirusinėmis savybėmis SARS-CoV-2 infekuotose ląstelėse". Jį galima toliau peržiūrėti žurnale "Pathogens".

Naujausias naujienas apie mokslinius atradimus, susijusius su Fauci gripu, galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

SciTechDaily.com

Doi.org

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2019 laikas 20:53 Receptai – Patiekalai Keistos formos pyragas be kepimo nustebins kiekvieną!
Tai yra paprasčiausias ir greičiausias pyragas be kepimo, kurį visada galite gaminti su savo šeimos nariais. Keistos formos pyragas nustebins kiekvieną!

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau