Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 31

IVERMEKTINAS: nuo Covid amerikiečiams, jis vadinasi "vaistai arkliams", tačiau Kongresui PIRMASIS jų prevencijos ir gydymo pasirinkimas

(Paranormal) Ivermektinas yra generinis vaistas, kuriam nebegalioja patentas, ir tai yra pagrindinė priežastis, kodėl garsiausias pasaulyje podkasteris Džo Roganas (Joe Rogan) tikina, kad medicinos pramonė ir pagrindinė žiniasklaida jį bara už tai, kad jis jį naudoja Kovidui nugalėti - nes farmacijai iš to nėra pinigų. Kadangi vienos dozės vertė yra tik apie 30 centų, tai yra, kaip diena ir naktis, palyginti su vakcinų pelnu, kurį "Covid" skiepų gamintojai susižeria milijardais. Merck ir Pfizer turi savo receptinių vaistų versijas, kurios veikia taip pat, naikina parazitus ir tam tikrus virusinius ligų sukėlėjus (tik neprekiauja jais dėl pinigų, kontrolės ir krešulių "terapijos" darbotvarkės).

IVERMEKTINAS: bet kuris amerikietis, kuris vartoja nuo Covid, jis vadinasi "vaistai arkliams", tačiau Kongresui tai yra PIRMASIS jų prevencijos ir gydymo pasirinkimas.

Plaučių ir kritinės terapijos specialistas, "Frontline" (FLCCC) aljanso prezidentas daktaras Pierre'as Koris (Pierre Kory) jau išrašė Ivermektino 200 žmonių Kongrese.

Daktaras Pjeras Koris (Dr. Pierre Kory) iš FLCCC gydė Joe Roganą kartu ir 200 Kongreso narių monokloniniais antikūnais, prednizonu, Z-pak, NAD, vitaminais ir ivermektinu. Taip, ivermektinu, vaistu, kurį visas medicinos kompleksas ir didžioji žiniasklaida vadina "vaistais arkliams" ar "vaistai arkliams nuo kirminų".

Dr. Pjeras Koris (Pierre Kory) savo interneto svetainėje atskleidžia labai informatyvų tyrimą apie ivermektiną, atliktą Kovid-19 infekcijos profilaktikai ir gydymui. Tai metaanalizė, skirta informuoti apie klinikines naudojimo gaires, o dokumentą neseniai (2021 m. birželį) paskelbė "American Journal of Therapeutics". Išvada? Paprasta:

"Vidutinio patikimumo įrodymais nustatyta, kad naudojant ivermektiną galimas didelis mirčių nuo COVID-19 sumažėjimas. Naudojant ivermektiną ankstyvuoju klinikinės eigos etapu, gali sumažėti skaičius, kai liga progresuoja iki sunkios formos. Akivaizdus saugumas ir nedidelė kaina leidžia manyti, kad ivermektinas gali turėti didelį poveikį SARS-CoV-2 pandemijai visame pasaulyje."

Dr. Kory toliau pasakoja, kad ivermektinas yra gerai žinomas, FDA patvirtintas vaistas, kuris jau 4 dešimtmečius sėkmingai naudojamas konkrečioms žmonių, ne tik ūkinių gyvūnų, ligoms gydyti. Tai vienas saugiausių vaistų, tačiau Covido tironijos lyderiai to nenori, kad mes žinotume.

Ivermektinas taip pat yra įtrauktas į Pasaulio sveikatos organizacijos ESMINIŲ vaistų sąrašą. Leiskite tai įsisąmoninti minutėlę. Ar tai girdite per žinias, ar iš ligoninių gydytojų? Ivermektinas žmonėms buvo paskirtas daugiau kaip 3 milijardus kartų. Ar tai taip pat girdėjote per naujienas ar socialinėje žiniasklaidoje? Kongresas tikrai žino. Jiems išrašomas ivermektinas kovidų PREVENCIJAI, ir visa tai daroma tuo pat metu, kai amerikiečiams, kaip vienintelę galimybę stumiami skiepai nuo krešulių ir sakoma, kad jei jų nesiimsime, prarasime darbą ir galimybę apsipirkti maisto. Kaip ironiška.

Viena iš priežasčių, kodėl ivermektinas taip veiksmingai padeda žmonėms įveikti Covid, yra jo "unikalus ir labai stiprus gebėjimas slopinti SARS-CoV-2 replikaciją ir slopinti uždegimą", todėl visa daktaro Kory komanda savo pacientams ir giminaičiams skiria ivermektiną visų stadijų Covid profilaktikai ir gydymui.

Net FDA peikia Džo Roganą (Joe Rogan) už tai, kad jis vartoja ivermektiną Kovidui gydyti, o 200 Kongreso nariams jis jau buvo slapta paskirtas

Visas šis toksiškų vaistų stūmimas yra toks pat, kaip ir didžiosios medicinos srovės stumiama toksiška chemoterapija beveik visiems vėžiu sergantiems pacientams. Toksiškos smailių baltymų injekcijos, kaip ir chemoterapija, sukelia stiprų sisteminį uždegimą ir sugriauna imuninę sistemą, sukeldamos nuolatinį šoką (pagalvokite apie miokarditą, dar daugiau vėžio ir milijonus besiformuojančių mikroskopinių kraujo krešulių). Taigi visame pasaulyje stengiamasi parduoti vakcinas (jos nėra nemokamos, nes finansuojamos iš mokesčių mokėtojų pinigų).

Dabar labai garsus žmogus paskelbė, kad Ivermektinas yra saugesnis, veiksmingesnis ir jam veikė Kovid, kartu su maždaug 200 žmonių iš Kongreso, kuriems slapta išrašomas Ivermektinas, o likusiai šalies daliai sakoma, kad tai nacionalinė nepaprastoji padėtis, kad visi gauna mirtinų krešulių skiepus.

FDA, CDC ir Kongresas pyksta ant Džo Rogano už tai, kad jis pasakoja pasauliui, jog Ivermektinas yra geresnis už vakcinas, nors visi jie naudoja Ivermektiną. Tas pats ir su Kovido kaukėmis, kurias visi politikai nusiima, kai tik nustoja suktis kameros po interviu ir spaudos konferencijų.

Nusistatykite savo tiesos žinių ciferblatą į Pandemic.news, kad būtumėte informuoti apie sukonstruotas Covid sukčiavimo epidemijos pinkles. Nereikia būti mokslininku ar gydytoju, kad suprastum, jog "Covid" vakcinos, "Remdesivir", kaukės ir ventiliaciniai aparatai apsunkina pandemijos problemas ir sukuria savo pačių pandemiją.

Šio straipsnio šaltiniai:

Pandemic.news

TruthWiki.org

Paranormal.lt

ZeroHedge.com

TheGatewayPundit.com

MedRXiv.org

Covid19CriticalCare.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 20:45 Receptai – Patiekalai Varškės bandelės – labai minkštos!
Pasigaminkite skanias bandeles su varške! Senų laikų bandelių receptas, primins vaikystę. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau