Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Gruodžio » 23

Froido paslydimas? PSO direktorius per spaudos konferenciją paslydo sakydamas, kad kovidų preparatai naudojami "žudyti vaikams" (VIDEO)

Radikalus Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) generalinis direktorius Tedrosas Ghebreyesus (Tedros Ghebreyesus) šios savaitės pradžioje sukėlė audrą, kai per klaidą pasakė, kad "Covid-19" stiprinamieji skiepai naudojami "žudyti vaikams".

PSO, Nutikimai, vaistai, sveikata

Pirmadienį per spaudos konferenciją Ženevoje T. Ghebreyesus patyrė netyčinę Freudo klaidelę, kai kalbėjo apie omikrono varianto grėsmę ir stūmė eksperimentines vakcinas.

Kalbėdamas apie tai, kaip pasiekti vakcinų "teisingumą" neišsivysčiusiose šalyse, ir pabrėždamas, kad reikia sutelkti dėmesį į tai, kad pirmiausia būtų suleista vakcinos dozė pagyvenusiems ir labiausiai pažeidžiamiems žmonėms, Ghebreyesus netyčia garsiai pasakė tyliąją dalį.

Iš jo komentarų:

"Turime visada atsižvelgti į teisingumo klausimą. Nes jei nesistengsime paskiepyti neskiepytųjų, ypač tų, kurių trūksta dėl teisingumo problemų, galime nepasiekti norimo rezultato. Tai ne tik skiepų stiprinimo klausimai. Pavyzdžiui, kai kurios šalys labai agresyviai atlieka stiprinamuosius skiepus, nors jų ligoninės pilnos neskiepytų žmonių...

...Taigi, jei ji [Covid-19 vakcina ir stiprinančioji vakcina] bus naudojama, geriau sutelkti dėmesį į tas grupes, kurios sunkiai serga ir miršta, o ne, kaip matome, kai kurios šalys naudoja stiprinančiąsias vakcinas, kad nužudytų vaikus - tai nėra teisinga."

Pažiūrėkite:

https://twitter.com/ArtValley818_/status/1473679943045468161

Kaip nurodo "InfoWars", jei peržiūrėjus vaizdo įrašą kilo kokių nors abejonių dėl to, ką sako PSO vadovas, "YouTube" dirbtinio intelekto sukurtoje stenogramoje užfiksuota tiksli jo formuluotė, kurioje taip pat padaryta išvada, kad jis pasakė žodį "žudyti":

PSO, Nutikimai, vaistai, sveikata

Nepaisant vis gausėjančių įrodymų, patvirtinančių jo teiginį, radikalusis PSO direktorius jokiu būdu negali sąmoningai pripažinti, kad eksperimentinė vakcina yra mirtina vaikams.

Tačiau tai nesutrukdė isteriškiems faktų tikrintojams tuoj pat imtis veiksmų ir absurdiškai tvirtinti, kad šie žodžiai net neišsprūdo iš jo lūpų.

"Snopes" šį teiginį pavadino melagingu:

Ne, PSO generalinis direktorius nesakė, kad "Kovid" vakcinos "naudojamos vaikams žudyti".

Ghebreyesus pareiškė: "Geriau sutelkti dėmesį į tas [pažeidžiamas] grupes, kurioms gresia sunkios ligos ir mirtis, o ne, kaip matome, kai kurios šalys naudoja tam, kad duotų vaikams stiprinamuosius skiepus, o tai nėra teisinga". Jis suklupo ties žodžiu "vaikai", netyčia ištaręs pirmąjį skiemenį su garsu "k", o paskui iš karto pasitaisė.

PSO atstovas spaudai BBC sakė: "Jis pakartojo tą patį skiemenį ir ištarė "cil-children". Bet koks kitas aiškinimas yra 100 % neteisingas".

Vertimas: netikėkite savo meluojančiomis ausimis.

Užuot tiesiog pripažinę klaidą, jie begėdiškai elgiasi taip, tarsi jos apskritai nebūtų buvę.

PSO net pašalino šį žodį iš oficialios renginio stenogramos, kuri buvo paskelbta internete.

PSO, Nutikimai, vaistai, sveikata

Akivaizdu, kad Tedrosas norėjo pasakyti ne tai, kad "skiepai naudojami vaikams žudyti" - jis kaip tik propagavo, kad žmonės skiepytųsi vakcina. Tai buvo galima lengvai paaiškinti, nepaneigiant to, kas iš tikrųjų nuskambėjo iš jo lūpų, tačiau net ir to įstaiga negali pripažinti, nes tai per daug arti tiesos.

(Jordan Conradson straipsnis perspausdintas iš TheGatewayPundit)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau