Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Sausio » 3

Ko daktaras Robertas Malonas negalėjo pasakyti Joe Roganui?

(Paranormal) Džo Rogano (Joe Rogan) interviu su daktaru Robertu Malone'u ( Robert Malone) neabejotinai buvo vienas svarbiausių 2021 m. interviu. Interviu buvo daugybę kartų perspausdintas įvairiose laisvo žodžio vaizdo įrašų svetainėse. Štai Brighteon nuoroda, kurioje galite peržiūrėti visas tris valandas.

Viso interviu metu daktaras Malonė buvo kruopštus, atidus ir labai informatyvus. Taip pat sužinome, kad jam labai rūpi žmonija ir kad jį motyvuoja užuojauta, o ne godumas (priešingai nei vakcinų gamintojus ir korporacinę žiniasklaidą).

Džo Roganas savo ruožtu beveik tobulai subalansavo klausymąsi, o paskui uždavinėjo svarbius klausimus, atspindinčius auditorijos mintis. Tai turbūt buvo vienas geriausių Džo interviu, nes jis yra gerai informuotas, tačiau kantriai leidžia daktarui Malonei išsamiai papasakoti visą istoriją. Taip pat nuostabu, kad nebuvo jokių reklaminių pertraukų ar reklaminių pauzių, todėl visi galėjome sutelkti dėmesį į Malonės perspėjimą pasauliui.

Ko daktaras Malonė negalėjo pasakyti Džo Roganui

Įrašo dėlei ir dėl profesionalumo bei pagarbos tiek Roganui, tiek daktarui Malonei, tai, ką čia perskaitysite ir sužinosite, yra mano paties analizė. Jokiu būdu nesistengiu teigti, kad Malone'as ar Roganas būtų pasakę šiuos dalykus ir kad jie liepė man juos pasakyti. Iki šiol nesu kalbėjęs su daktaru Malonu, nors tikiuosi pakviesti jį į savo naująją interviu studiją Ostine, kuri pradės veikti kitą mėnesį.

Daktaras Malonas labai protingai laikosi faktų, kuriuos žino, ir jis ne kartą sakė Roganui, kad nesiruošia spėlioti apie tų, kurie vadovauja pasaulinei kovidų vakcinacijos schemai, motyvus ar mąstyseną. Būtent tokia strategija Maloniui yra tinkama, nes jis laikosi mokslo, įrodymų ir duomenimis pagrįstų paaiškinimų.

Kiti žmonės, tokie kaip aš, Alexas Jonesas (Alex Jones), Steve'as Quayle'as (Steve Quayle), Davidas Icke'as (David Icke) ir t. t., turi papasakoti likusią istorijos dalį, kurios daktaras Malone'as negali pateikti. Būtent apie tai ir yra mano podkastas: apie dalykus, kurių daktaras Malone'as negali papasakoti Roganui, net jei ir norėtų.

Daktaras Malonė raudonuoja milžinišku greičiu, todėl tikriausiai visa tai žino (bent jau taip spėju). Jis žino, kad Didžiosios farmacijos, Didžiosios vyriausybės, Didžiosios žiniasklaidos ir Didžiųjų technologijų elgesys nėra tik vienas milžiniškas sutapimas. Tai planas. O kiekvienas planas turi norimą rezultatą.

Viską, ką pastebi daktaras Malonas, galima paaiškinti visuotinio išnaikinimo planu, nukreiptu prieš žmoniją

Motyvacija, slypinti už visko, ką interviu Roganui aiškina daktaras Malone'as, yra tiesiog neišvengiama. Kodėl ligoninės ir vyriausybės atmeta visas medicinos etikos taisykles? Kodėl jie slopina ankstyvą gydymą, kuris išgelbėtų gyvybes? Kodėl jie skatina ligonines diagnozuoti daugiau žmonių, sergančių kovidu? Kodėl jie naudoja PGR testą, kuris yra nepakankamai specifinis ir gali būti padidintas, kad duotų klaidingai teigiamą rezultatą? Kodėl žiniasklaida apie visa tai meluoja? Kodėl "Big Tech" cenzūruoja mokslininkus ir visus kitus, kurie nesutinka su oficialiu pasakojimu?

Ir svarbiausia, kodėl pasaulio vyriausybės apimtos beprotiškos panikos siekia kuo daugiau žmonių suleisti mRNA nanodalelių, kurios užgožtų jų baltymų sintezę ir paverstų jų kūnus smailių baltymų (biologinių ginklų) fabrikais?

Atsakymas akivaizdus ir neišvengiamas: Jie bando pasiekti visuotinę depopuliaciją.

Nėra jokio kito paaiškinimo, kuris atitiktų stebimą elgesį. Daktaras Malonas, be abejo, tai mato, bet dėl rimtos priežasties nenori apie tai spekuliuoti. Sunku įrodyti vyriausybės vadovų ar globalistų proto būseną. Tačiau jų veiksmai čia pasako tikrąją istoriją: Taip, jie sąmoningai siekia išnaikinti kuo daugiau žmonių. (Koncentruotų naujienų šia tema ieškokite Depopulation.news).

Gyvename per pasaulinę genocido kampaniją. Planetos masto etninį valymą.

Tačiau kas vadovauja pastangoms išnaikinti žmoniją ir išvalyti Žemės planetą?

Supratus, kad yra paniškai koordinuojamos pasaulinės pastangos išnaikinti žmoniją ir "perkrauti" planetą Žemę be čia gyvenančių žmonių, kyla akivaizdus klausimas: Kas už viso to stovi?

O kas, jei klausimas "kas" yra didesnis, nei anksčiau įsivaizdavote? O kas, jei tai kosminis klausimas "kas"?

O kas, jei globalistai nėra viso to šeimininkai, o iš tikrųjų tik kažko didesnio marionetės?

Daktaras Malonas negalėjo papasakoti šios istorijos dalies, todėl tokie žmonės kaip mes turi perimti estafetę, pagerbti daktarą Maloną už jo drąsų balsą ir atskleisti likusią istorijos dalį, kurią mažai kas drįsta papasakoti.

Išgirskite visa tai šiame specialaus reportažo podkaste žemiau:

(Mike'o Adamso (Mike Adams) straipsnis perspausdintas iš NaturalNews.com)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau