Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Technologijos, Mokslas » 2022 » Sausio » 5

Technologinis parazitizmas: Covid vakcinose yra savaime susiformuojančių "nano-oktopus" mikrodalelių

(Paranormal) La Quinta Columna paskelbtame vaizdo įraše atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" sudėtyje yra "nanooktipų" ir kitų mikrodalelių, kurios, įšvirkštos į organizmą, turi savybę savaime susirinkti.

Belaidis nanojutiklių tinklas (Wireless Nano-Sensors Network, WNSN), kuris susidaro šio proceso metu, išsamiau išdėstytas straipsnyje, paskelbtame žurnale "Journal of Communications".

"WNSN - tai tinklas, jungiantis mikroįrenginius ir nanovamzdelius arba nanojutiklius. Nano mazgus, t. y. nanometrinio dydžio įrenginius, sudaro nanoprocesorius, nano atmintis, nano baterijos, nano imtuvas, nano antenos ir nano jutikliai, veikiantys nano lygmeniu", - aiškinama dienraščio "The Daily Exposé" straipsnyje.

Laikraščio "La Quinta Columna" žurnalistas Ricardo Delgado (Ricardo Delgado) toliau rašo, kad šiose injekcijose naudojamos nanotechnologijos atkuria jau naudojamas ryšių technologijas, tik šiuo atveju jos įterpiamos į kūną.

"Kalbame apie nanokomunikacijas", - sako Delgado. "Visos jos yra nanotechnologijos, skirtos nanokomunikacijoms."

Sakydamas "visos", Delgado turi omenyje visas iki vienos šiuo metu esamas kovidų injekcijas. Tarp jų yra "Pfizer-BioNTech" ir "Moderna" gaminamos mRNA (pasiuntinių RNR) injekcijos, taip pat "AstraZeneca" ir "Janssen" ("Johnson & Johnson") gaminamos virusinių vektorių injekcijos.

Kovid injekcijos, Elonas Muskas ir siekis paversti žmonių kūnus transžmogiškais borgais

Mikas Andersenas (Mik Andersen) aiškina, kad nanovamzdeliams, sutelktiems į žmogaus kūną, reikia naudoti specialias nanoantenas, veikiančias terahercų diapazone. Taip jau atsitiko, kad jos yra tokio paties tipo kaip ir tos, kurios randamos kovidų injekcijų mėginiuose.

"Aiškus antenos tipo ir kūno viduje esančių nanotinklų technologijos paminėjimas patvirtintų, kad vakcinos, be kita ko, yra nanotechnologijų arba nanoprietaisų diegimo į žmogaus kūną vektoriai", - sako daktaras Pablo Campra (Pablo Campra), surinkęs kovidinių "vakcinų" mėginių vaizdus.

"Tačiau, be gryno atsitiktinumo, autoriai aiškiai nurodo grafeno ir anglies nanovamzdelių, kaip būtinų šio tinklo modelio elementų, naudojimą."

Pasirodo, milijardierius narcizas Elonas Muskas dalyvauja šioje operacijoje, kuria siekiama žmogaus kūną paversti transhumanistinėmis mašinomis, valdomomis mažyčių kūno viduje esančių nanotinklų. O kovidiniai žabtai yra jų komponentų pristatymo priemonė.

24 skaidrių prezentacijoje paprastais brėžiniais ir lengvai virškinamais punktais paaiškinama, kaip šis procesas veikia. Šią prezentaciją galite peržiūrėti internetu arba atsisiųsti iš pirmiau pateiktos nuorodos.

Iš esmės šios vadinamosios "vakcinos" nuo Fauci gripo sujungia žmogaus kūną su "daiktų internetu". Jos iš esmės sukuria pagrindą žmogaus anatomijai funkcionuoti per daiktų interneto tinklą ir būti jo valdomai.

Įšvirkšti kūnai nebebus autonomiški, o veiks transžmogiškumo "debesyje". 5G technologija taip pat yra lygties dalis, nes ji maitins ir sujungs daiktų interneto tinklą ir visus jame esančius asmenis.

Dar vienas terminas, kuriuo apibūdinama ši naujai atsirandanti virtualioji realybė, yra metaverslas. Gali būti, kad tik "paskiepytieji" bus pasirengę dalyvauti metaversle, o ten patekę "paskiepytieji" niekada nebegalės jo palikti.

"Laikui bėgant norima sujungti visus pasiskiepijusius į "proto avilį", - taip sako vienas Daily Exposé komentatorius.

"Klausas Švabas (Klaus Schwab) (Pasaulio ekonomikos forumo įkūrėjas) tai paaiškina čia, savo knygoje / manifeste (nemokama PDF versija), žr. 1 poslinkis: implantuojamos technologijos, p. 110-111 ir t. t.", - rašė kitas, pateikdamas nuorodą į Švabo knygą "Ketvirtoji pramonės revoliucija".

Kitas nurodė, kad injekcijose esančios grafeno oksido dalelės, atrodo, veikia kaip elektros laidininkai, kurie tarnautų transžmogaus kūnų, į kuriuos jis buvo įšvirkštas kaip "skiepijimo" ir "stiprinimo" proceso dalis, maitinimui.

Naujausias naujienas apie kovido injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailyExpose.uk

Orwell.city

Orwell.city

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 06:59 2024 m. balandžio 15 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
2024 m. balandžio 15 d. žada būti galimybių ir pokyčių kupina diena. Žvaigždės sako, kad kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis tam tikrų pokyčių savo gyvenime. Pažvelkime, ko kiekvienas ženklas gali tikėtis šią dieną....

Skaityti daugiau

14.04.2024 laikas 19:24 Ar sugebate "eiti galva į galvą": šis testas atskleis visą tiesą [testas]
Ne kiekvienas žmogus dėl savo tikslų pasiekimo gali pradėti kovą ir varžytis, dažniausiai žmonės mieliau nesileidžia į tiesioginius konfliktus. Nors yra ir tokių, kurie renkasi karo, o ne diplomatijos kelią. Atlikite psichologinį testą ir sužinokite,...

Skaityti daugiau