Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 16

PATVIRTINTA: "Covid" "vakcinos" buteliukuose tikrai yra grafeno oksido

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Jungtinės Karalystės mokslininkai neseniai atliko Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" turinio teismo ekspertizę, kurios metu nustatė, kad paslaptingame skystyje yra grafeno oksido.

Jie sužinojo, kad šios grafeno nanomedžiagos gali prasiskverbti pro natūralius organizmo barjerus, įskaitant kraujo ir smegenų barjerą. Tai gali pažeisti centrinę nervų sistemą ir vidaus organus, taip pat sunaikinti kraujo sveikatą, sukelti vėžį ir negrįžtamus genų funkcijos pokyčius.

Dar gruodžio mėn. į pagalbą tyrimui kreipėsi britų gydytoja, kuri pati nukentėjo nuo vakcinų. Buvo siekiama nustatyti, ar galima antrą kartą patikrinti ankstesnius grafeno oksido įrodymus buteliukuose, kas ir buvo padaryta. (Susiję: Ispanijos naujienų portalas patvirtino, kad kovido "vakcinų" buteliukuose yra iki 99 proc. grafeno oksido).

Ši gydytoja paėmė injekcijos buteliuką iš šaldytuvo, esančio kabinete, kuriame ji dirba. Tuomet ji perdavė jį nepriklausomam tyrėjui, padedančiam tirti bylas, susijusias su injekcijų sukeltais sužalojimais.

Nuo to laiko analizei buvo gauti ir kiti buteliukai. Dabar tyrimas apima tris pagrindinius kovidų injekcijų gamintojus Jungtinėje Karalystėje: "Pfizer", "Moderna" ir "AstraZeneca".

Galutinė ataskaita, pavadinta "Kokybinis "Moderna", "AstraZeneca" ir "Pfizer Covid-19" vakcinose esančių intarpų vertinimas", buvo pateikta policijai, susijusiai su Jungtinės Karalystės baudžiamąja byla 6029679/21. Autoriai teigia, kad tai yra daugiau nei pakankamas pagrįstas įtarimas, jei ne patikrinamas įrodymas, kad dėl šių eksperimentinių "gydymo priemonių" vartojimo buvo įvykdyti sunkūs kaltinamieji nusikaltimai.

"Ataskaitoje pateikiamos injekcinių buteliukų, kurie buvo ištirti teismo medicinos ekspertizės metu, toksikologinės ataskaitos, kurių išvados yra "daugiau nei pakankamas pagrindas" policijai prašyti 1984 m. Policijos ir kriminalinių įrodymų įstatymo (Police and Criminal Evidence Act 1984 Warrant) ir pačiai konfiskuoti injekcinius buteliukus", - praneša "Daily Exposé".

"Tuomet policija galės pateikti juos Vidaus reikalų ministerijos laboratorijai, kad būtų galima pakartoti išvadas, ir tai leis jai pačiai turėti patikimų įrodymų, pagrindžiančių sunkius kaltinamuosius nusikaltimus... Be to, policijos, laikantis pareigos rūpintis visuomene, buvo paprašyta prašyti nedelsiant nutraukti eksperimentinio gydymo diegimą."

Visose kovidų vakcinose yra grafeno nanodalelių, nustatyta tyrime

Paaiškėjo, kad nė vienas iš minėtų covid injekcijų gamintojų savo sudedamųjų dalių sąrašuose nenurodo grafeno ar su anglimi susijusių nanostruktūrų anglies ar grafeno kompozitų pavidalu. Jie taip pat nenurodo grafeno kartu su polietilenglikoliu, grafeno oksidu, geležies oksido junginiais ir kalcitu.

Ir vis dėlto visos šios ir kitos sudedamosios dalys buvo aptiktos buteliukuose, o tai įrodo užterštumą, jei ne tyčinį žmonių nuodijimą metalinėmis cheminėmis medžiagomis. Štai visos nustatytos paslaptingos sudedamosios dalys:

1. Grafeno nano juostelės, padengtos polietilenglikoliu
2. Grafeno kompozito 1 forma
3. Grafeno kompozito 2 forma
4. Mikrokristalinis kalcitas su anglies intarpais
5. Grafeno nano forma su fluorescencija ir be fluorescencijos
6. Grafeno nanoobjektai
7. Grafeno nano ritinėliai

Šių teršalų ir konkrečių buteliukų, kuriuose jie buvo rasti, vaizdinę medžiagą galima pamatyti ekspozicijoje.

"Visose trijose vakcinose kaip vaistų pristatymo mechanizmai paprastai naudojamos savaime susiformuojančios lipidų nanodalelės", - rašoma "Exposé". "Kai pagrindinis šio projekto atradimas buvo grafeno buvimo visuose keturiuose mėginiuose patvirtinimas, svarbu įvertinti šį radinį paties objekto kontekste."

"Taip pat svarbu paminėti, kad fluorescencijos šaltinis mėginiuose nebuvo žinomas, kol vyko tyrimai, ir dėl įtemptų terminų tuo metu jo nebuvo galima ištirti."

Daugiau susijusių naujienų apie Vuchano koronaviruso (Covid-19) "vakcinas" rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailyExpose.uk

Paranormal.lt

P komentaras: Sąmokslas, kažkaip tampa tiesa... masinės žiniasklaidos, taip vadinami faktų tikrintojai, ne karta mano straipsnius "naikino" .... klausymas, kuo dabar jūs tikite? O, jeigu daugiau norite sužino, kas yra ši medžiaga paranormal.lt paieškoje suveskite grafeno oksidas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau