Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Sausio » 9

"Monster Energy" gėrimas per pastarąjį dešimtmetį siuntė paslaptingas SATANISTINES žinutes, kurių niekas net nepastebėjo (op-ed)

(Nuomonė) Dabar jau dauguma sveikata besirūpinančių vartotojų žino, kad daugumoje energinių gėrimų yra cukraus ir (arba) dirbtinių saldiklių, kurie kenkia sveikatai. Bet kas, jei sveikatos skerdynės yra kur kas gilesnės, kitame lygmenyje, geriant tokius gėrimus kaip "Monster Energy"? Atkreipkite dėmesį į tai, ką netrukus perskaitysite ir pamatysite vaizdo įraše, rodomame prieš jūsų akis. Ameriką visais lygmenimis užvaldo Šėtono garbintojai, ypač jei pažvelgsite į didžiąsias korporacijas, kontroliuojančias didžiąją dalį maisto, gėrimų ir vaistų pramonės.

Tikrai atidžiai pažvelkime į "Monster Energy" gėrimo logotipą, šūkius ir nešvankią kalbą, naudojamą ant jų skardinių ir kartoninių pakuočių, skatinančią blogą mąstymą ir priklausomybę nuo cukraus. Pirma, viršuje esančioje raidėje "M" yra tarpas. Ji nėra sujungta. "Monster" raidė "M" turi trumpą viršūnę ir ilgą uodegą, kaip ir raidė "vav" hebrajų kalboje, kuri taip pat reiškia skaičių 6, o tai reiškia, kad "Monster" raidė "M" yra dar vienas "666" simbolis, kuris yra įspaustas ant kiekvienos "Monster" skardinės - tai žvėries skaičius Apreiškimo knygoje.

Be to, hebrajiškas pavadinimas "vav" reiškia "jungiamąją" raidę, kuri reiškia "kabliuką", taigi "Monster Energy" pasąmoningai jums sako, kad esate priklausomi nuo gėrimo ir šėtoniško jo gėrimo ritualo. Ar esate priklausomas nuo "žvėriškos energijos"?

Toliau "Monster" raidė "O" vaizduoja kryžių. Tai "antikristinė" žinutė, todėl kai apverčiate skardinę aukštyn kojomis, kad išgertumėte, kryžius yra aukštyn kojomis (taigi veikia raganiška simbolika), o jūs "išlaisvinate žvėrį", kaip teigiama ant skardinių ir kartoninių dėžučių užrašytame viršutiniame "Monster" šūkyje. Ar žmonės žūsta dėl žinių trūkumo, kaip sakė Jėzus?

Ant "Monster Energy" gėrimų pavaizduotos žalios nagų žymės, apverstas kryžius, skaičius 666 ir šūkis "Išlaisvink žvėrį".

Tai taip akivaizdu, kad dukart X-Games aukso medalio laimėtojas BMX čempionas Koltonas Satterfildas (Colton Satterfield) atsisakė "Monster Energy" rėmėjų, sakydamas, kad jų reklama, šūkis ir logotipas yra nekrikščioniški. Velnio nagų žymės ant skardinės galėjo būti lemiamas dalykas Satterfieldui, kuris nenori turėti šėtoniško rėmėjo, nes neseniai atsivertė į mormonų tikėjimą, nepaisant pelningos "Monster Energy" sutarties.

Satterfildas cituojamas sakantis: "Aš stengiuosi vaikščioti dorai prieš labai tikrą ir gerą Dievą, o dėl kai kurių jų rinkodaros ir logotipų tiesiog negalėjau toliau palaikyti." BMX čempionas nėra pirmasis, kuris pastebėjo šėtoniškus užrašus ant "Monster Energy" produktų. Vienos moters vaizdo įrašas, kuriame visa tai paaiškinama, tapo virusiniu.

Bet kuris "Monster" pasirinkimas yra blogis - daug cukraus arba dirbtinių saldiklių

Tikrasis blogis slypi šiuose monstriškuose energiniuose gėrimuose esančiame cukruje. Kai kuriose didesnėse skardinėse yra daugiau nei DVIDEŠIMT arbatinių šaukštelių cukraus, todėl cukraus kiekis kraujyje smarkiai pakyla, o vėliau krenta dideliu "crash" pavidalu. Vienoje 16 ml "Monster Energy" skardinėje yra 54 g cukraus, iš viso daugiau nei 200 kalorijų. Tai darykite kasdien, ir netrukus po to kovosite su "žvėrišku nutukimu". Velnias slypi detalėse.

Vėžys mėgsta cukrų. Jis klesti nuo gliukozės. Tai pagrindinis kuras, skatinantis vėžio plitimą, 2 tipo diabetą ir inkstų ligas. Tada prasideda dantų erozija. Be to, dirbtiniai saldikliai sukelia dirgliosios žarnos sindromą (DŽS), chroniškus galvos skausmus, nervingumą, nerimą ir, palaukite, svorio augimą. Dar blogiau.

Tokios piktos korporacijos kaip "Red Bull", "Monster" ir "Rockstar" skiria pinigų reklamai jaunimui ekstremalaus sporto renginiuose, muzikos festivaliuose ir socialinėje žiniasklaidoje. Svarbiausia - skaitykite sudedamąsias dalis ant visko, ką vartojate (ir jūsų vaikai). Blogis yra toks, koks yra blogis, todėl nustokite apversti kryžių aukštyn kojomis ir gauti blogos energijos iš blogų šaltinių.

Nusitaikykite į "FoodSupply.news" ir raskite geriausius būdus, kaip planuoti maisto trūkumo atvejus, kad neliktumėte įstrigę su krūva "Monster 666 Energy" gėrimų sandėliuke ir niekuo kitu.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailyMail.co.uk

RethinkSugaryDrink.org

NaturalNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

20.08.2018 laikas 20:32 Receptai – Patiekalai Nuo danties skausmo padės vaistažolės

Dantų skausmas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau