Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Spalio » 24

Arkivyskupas Vigano: "Vakcinų ir abortų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus"

(Paranormal) Vigano toliau skelbia: "Vakcinų ir abortų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus".

(Straipsnis perspausdintas iš BeforeItsNews.com)

Jis įspėja apie artėjantį klimato kaitos tironijos blogį.

Arkivyskupas Vigano yra retas religinis lyderis, kuris išdrįsta kalbėti tiesą. Dar retesnis yra tas, kuris iš tikrųjų supranta, kas iš tikrųjų vyksta.

Jis įvardija popiežių, "Greate Reset", jėzuitus, skiepų nusikaltėlius, rinkimų vagis, laisvuosius masonus ir jų karą prieš žmoniją. Ir įspėja apie žvėries ženklą, kuris suteikiamas per mRNA vakciną.

Arkivyskupas Vigano: "Vakcinų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus. Mes dalyvaujame gėrio ir blogio kare, gilioji valstybė ir gilioji Bažnyčia rengia sąmokslą prieš žmoniją

Gilioji Bažnyčia ir tie, kurie pripažįsta 501(c)(3) mokesčių lengvatą, sudarė sandėrį su velniu. Jie pardavė savo kongregaciją giliajai valstybei ir turi sutikti ją išduoti.

Arkivyskupas Vigano: Jimas Vigano: "Vakcinų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus" (VIDEO) By Jim Hoft. Vigano juostos: Visą vaizdo interviu

Antikristas, sąmokslas, demonai, covid-19, gilioji bažnyčia, gilioji

Arkivyskupas Vigano: "Vakcinų aukos aukojamos ant Molocho altoriaus" (VIDEO) Jim Hoft

Dr. Robertas Moynihanas (Robert Moynihan) neseniai paėmė interviu iš atviro italų arkivyskupo Carloso Maria Vigano (Carlos Maria Viganò) apie dabartinius įvykius Katalikų Bažnyčioje.

Arkivyskupas Vigano: Dabar man atrodo aišku, kad susiduriame su apgulties tiek socialiniame, tiek religiniame fronte. Vadinamąja nepaprastąja pandemija buvo pasinaudota kaip melaginga dingstimi vienu metu ir koordinuotai daugelyje pasaulio tautų primesti vakcinacijos ir Žaliosios juostos... Jie palaiko šį nedorą planą ir eina taip toli, kad pasmerkia tuos, kurie nesutinka būti skiepijami eksperimentiniu genų serumu, turinčiu nežinomą šalutinį poveikį ir nesuteikiančiu jokio imuniteto virusui, jau nekalbant apie moralines pasekmes, susijusias su genetine medžiaga, gauta iš abortuotų vaisių, o tai katalikams yra daugiau nei pakankama priežastis atsisakyti vakcinos. Mes kariaujame karą, karą, kuris nėra atvirai paskelbtas, kuris nėra kariaujamas įprastiniais ginklais, bet vis tiek karą...

Aljansas nėra tarp valstybės ir Bažnyčios. Bet jis yra tarp giliosios valstybės ir giliosios bažnyčios.

Ir arkivyskupas Vigano toliau kalbėjo, kad valdantieji elitistai gali manipuliuoti balsavimu savo naudai. "Jie prisistato kaip tautos atstovai, bet iš tiesų veikia prieš tautą. Be jokių suvaržymų, be ribų nei iš viršaus, nes jie panaikino dieviškąją valdančiųjų galios kilmę, nei iš apačios, nes neleidžia piliečiams rinkti savo atstovų, nebent yra tikri, kad gali manipuliuoti balsavimu savo naudai."

Plačiau skaitykite čia: BeforeItsNews.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau