Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 8

Ispanija purškia mirtinus CHEMTRAILUS ant savo gyventojų pagal JT kovos su COVID programą

Ispanijos vyriausybė pagal Jungtinių Tautų programą, skirtą kovai su Vuchano koronavirusu (COVID-19), purškė mirtinus chemtreilus ant savo piliečių, praėjus vos mėnesiui po to, kai Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė pasaulinę pandemiją.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę, todėl prieš komentuojant reiktu pasidomėti, bent pradiniais geoinžinerijos pasiekimais.

Iš tikrųjų chemtreilų operacija buvo patvirtinta karališkuoju dekretu 2020 m. kovo 14 d., praėjus vos trims dienoms po oficialaus pandemijos paskelbimo. Boletin Oficial del Estado (BOE) - oficialiame Ispanijos valstybės leidinyje - įsakas buvo paskelbtas kitą dieną, o Madridas jį patvirtino 2020 m. balandžio 16 d.

JT remiamas projektas buvo vykdomas prisidengus "nepaprastąja padėtimi, skirta COVID-19 sukeltos sveikatos krizės situacijai valdyti".

Biocido purškimo operacijoje dalyvavo Ispanijos valstybinė meteorologijos agentūra (AEMET). Siekiant sustabdyti COVID-19 plitimą ir palengvinti purškimo iš oro operacijas, buvo uždaryta visa Ispanija. (Susiję su šia tema: Ispanijos vyriausybė prisipažino, kad JT nurodymu purškė chemtreilus ant piliečių).

Dekretu visiems Ispanijos ginkluotųjų pajėgų padaliniams, įskaitant karinius greitosios pagalbos padalinius, buvo leista dezinfekcijai naudoti Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) patvirtintus biocidinius chemikalus, kad būtų galima įveikti COVID-19 sukeltą sveikatos krizę.

Juo taip pat paskelbta "nepaprastoji padėtis, skirta COVID-19 sukeltos sveikatos krizės situacijai valdyti, kuri apima daugybę priemonių, kuriomis siekiama apsaugoti piliečių gerovę, sveikatą ir saugumą, sulaikyti ligos plitimą ir sustiprinti visuomenės sveikatos sistemą".

Ispanijos sveikatos apsaugos ministrui Salvadorui Illai buvo suteikti įgaliojimai "diktuoti" įsakymus "kariuomenei" visą "nepaprastosios padėties sveikatos srityje" laikotarpį.

Įsakyme aiškiai raginama naudoti "oro terpę" ir "oro dezinfekcijos metodus", kad greitai pasiektų visus paviršius, taikant purškimo, termopurškimo ir mikrodezinfekavimo metodus.

Ispanija anksčiau buvo įsivėlusi į chemtreilų skandalą

Prieš 2020 m. balandžio mėn. aerozolinį purškimą Madridas buvo įsivėlęs į chemtreilų skandalą, apie kurį liudijo buvęs Europos Parlamento narys Ramon Tremosa i Balcells.

Europarlamentaras 2015 m. gegužės mėn. Briuselyje liudijo, kad keturi AEMET darbuotojai pranešė apie chemtreilus. Pasak pranešėjų, lėktuvai reguliariai purškė chemines medžiagas visoje šalyje.

"Tremosa" Europos Parlamente paskelbė, kad keturi [AEMET] darbuotojai prisipažino, jog Ispanija yra visiškai apipurškiama iš lėktuvų, kurie atmosferoje skleidžia švino dioksidą, sidabro jodidą ir diatomitą."

Pasak europarlamentaro, šia operacija siekta atbaidyti lietų ir sudaryti sąlygas temperatūrai pakilti. Tai vėliau lėmė vasariškesnę aplinką turizmui ir palankesnes sąlygas žemės ūkio sektoriaus korporacijoms auginti derlių. Savo ruožtu dėl oro purškimo, skirto geoinžineriniam klimatui reguliuoti, susidaro labai intensyvūs šalčio lašai.

Labiausiai nukentėjo pietryčių Ispanijos teritorijos, tokios kaip Mursija, Valensija ir Almerija, kuriose per daugiau nei septynis mėnesius neiškrito nė lašas lietaus. Dėl chemtreilų taip pat kilo katastrofiškos "gota fria" audros. Dar blogiau - atsirado gyventojų kvėpavimo takų ligų, nes dauguma jų įkvėpė lėktuvų purškiamo švino dioksido ir kitų nuodingų junginių.

Daugiau naujienų, susijusių su mirtinai pavojingais chemtreilais ore, rasite svetainėje ChemtrailsNews.com.

Pažiūrėkite vaizdo įrašą, kuriame kalbama apie Ispanijos prisipažinimą, kad chemtreilai purškiami pagal JT slaptą programą.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau