Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 16

Kovidų "vakcinos" sukelia AIDS: įrodymas

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Toliau daugėja įrodymų, kad Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" sukelia, kad jų gavėjams visur išsivysto AIDS.

Covid-19 vakcinos sukeltas įgyto imunodeficito sindromas, arba VAIDS, yra vienas iš rimtesnių ilgalaikių nepageidaujamų injekcijų sukeltų padarinių. Iš esmės injekcijos ilgainiui sunaikina žmonių imuninę sistemą, todėl jie tampa linkę į įvairias infekcijas.

Laikui bėgant, kaip kai kurie teigia, mažėja ne injekcijų veiksmingumas, o imuninės sistemos efektyvumas. Fauci skiepai nuo gripo veikia imuninę sistemą, taip sakant, kaip mirtininkas.

Skiepų veiksmingumas yra neigiamas jų teikiamos imuninės apsaugos požiūriu. Duomenys rodo, kad po injekcijos imuninės sistemos funkcija grynąja verte sumažėja, o tai yra priešinga tam, ką turėtų daryti vakcina.

"Vakcinos efektyvumas +50 % reikštų, kad visiškai paskiepyti asmenys yra 50 % labiau apsaugoti nuo Kovid-19 nei neskiepyti", - pranešė "Daily Exposé". "Kitaip tariant, visiškai paskiepytųjų imuninė sistema 50 % geriau kovoja su Covid-19."

"Tačiau -50 % vakcinos efektyvumas reikštų, kad neskiepytieji buvo 50 % labiau apsaugoti nuo Covid-19 nei visiškai paskiepytieji. Kitaip tariant, paskiepytųjų imuninės sistemos efektyvumas yra 50 % prastesnis nei neskiepytųjų natūralios imuninės sistemos efektyvumas. Todėl Covid-19 vakcinos pakenkė imuninei sistemai".

Vidutiniškai dukart paskiepyto asmens imuninės sistemos funkcija išlieka tik 35 %.

Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūra (UKHSA) kas savaitę skelbia vakcinų priežiūros ataskaitą, kurioje pateikiami keturių savaičių duomenys apie "atvejus", hospitalizacijas ir mirtis pagal skiepų statusą. Iš šių ataskaitų ir toliau matyti, kad prasčiausiai yra paskiepyti žmonės.

Naujausioje ataskaitoje aiškiai matyti, kad mažiausias susirgimų skaičius yra tarp neskiepytų asmenų, o didžiausias - tarp paskiepytų. Tris kartus paskiepytųjų skaičius yra dvigubai didesnis nei neskiepytųjų, o dvigubai paskiepytųjų - trigubai didesnis.

"Jau vien šie duomenys turėtų kelti didelį susirūpinimą net patiems aistringiausiems skiepų šalininkams", - rašoma "Exposé".

Remdamasi Pfizer vakcinos efektyvumo formule, Exposé nustatė, kad realus skiepų efektyvumas yra vidutiniškai -183 proc. Tai visiškai stulbinama ir kelia didelį nerimą.

"Mažiausias Covid-19 vakcinos efektyvumas buvo stebimas 40-49 metų amžiaus grupėje Anglijoje per visą 2022 m. sausį - užfiksuotas minus 209,4 proc. efektyvumas, nedaug nuo jo atsiliko 50-59 metų amžiaus grupė", - nustatyta.

Jungtinės Karalystės duomenys rodo dar daugiau: dabar visiškai paskiepytų asmenų imuninės sistemos efektyvumas yra neigiamas. Vidutinio dvigubai paskiepyto asmens Anglijoje imuninis pajėgumas dabar sudaro tik 35 proc. įprasto imuniteto pajėgumo, kuris laikui bėgant ir toliau mažėja.

Tai reiškia, kad visiškai paskiepytų žmonių organizmo gebėjimas kovoti su virusais, bakterijomis ir net vėžiu yra ribotas.

Prasčiausiai vėlgi jaučiasi 40-49 metų amžiaus grupė, kurios atsparumas sausio 30 d. sumažėjo iki -67,7 proc. Tai įrodo, kad kovidų injekcijos daro žalą natūraliam žmonių imunitetui, kuris laikui bėgant ir toliau blogėja.

"Realus Kovid-19 vakcinos efektyvumas nuo mirties Anglijoje nuo 22 m. sausio 3 d. iki sausio 30 d. buvo net -110,24 proc. vyresniems nei 80 metų žmonėms, -97 proc. 70-79 metų žmonėms ir -98,14 proc. vidutiniškai visiems vyresniems nei 18 metų suaugusiesiems", - praneša Exposé.

Tuo tarpu visiškai paskiepytiems pagyvenusiems žmonėms, remiantis duomenimis, jau galėjo išsivystyti pilnavertė VAIDS. Šiuo metu 70-79 m. amžiaus demografinės grupės asmenų imuniteto rodikliai yra -49,2 %, o vyresnių nei 80 m. amžiaus asmenų -52,4 %.

"Paskutinę savaitę, kuri baigėsi sausio 21 d., visiškai paskiepyti asmenys statistiškai daugiau nei du kartus dažniau mirė nuo Kovid-19 nei neskiepyti", - įspėja "Exposé".

Daugiau susijusių naujienų apie Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinas" rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailyExpose.uk

Citizens.news

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau