Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Kovo » 15

Mozambikas - Gombe ciklonas pražudė 12 žmonių

Mozambiko nepaprastųjų situacijų tarnybos teigia, kad mažiausiai 12 žmonių žuvo po to, kai per šalį praūžė ciklonas "Gombe", per 24 valandas atnešęs 165 km/val. greitį siekiančius vėjus ir daugiau nei 200 mm lietaus.

Ciklonas Gombe penktadienį, 2022 m. kovo 11 d., kaip trečios kategorijos atogrąžų ciklonas nusileido į sausumą Nampulos provincijos pakrantėje tarp Mossuril ir Moginkual rajonų.

Tarptautinė migracijos organizacija pranešė, kad nuo audros nukentėjo 115 336 žmonės, daugiausia Nampuloje (Angoche, Moma, Moghovolas, Mukuburi, Monapo, Ilha, Lalaua, Mossuril, Nakala Porto ir Mekonta) ir Zambezėje (Namakurra, Gile, Nicoadala, Maganja, Pebane, Molokue, Mokubela, Mopei, Mokuba ir Lle).

Kovo 13 d. Mozambiko nacionalinis nelaimių valdymo institutas (INGD) pranešė, kad Nampulos provincijoje per audrą žuvo 12 žmonių. Taip pat buvo sužeista apie 40 žmonių. INGD pridūrė, kad daugiau kaip 3 000 namų buvo visiškai sugriauta, o apie 2 500 apgadinta, daugiausia dėl stipraus vėjo, todėl daugelis buvo priversti evakuotis. Nampulos provincijoje valdžios institucijos įrengė aštuonias prieglaudas perkeltiesiems asmenims apgyvendinti. Taip pat nukentėjo maldos namai ir viešieji pastatai, įskaitant mokyklas, bei elektros infrastruktūra.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 20:06 Receptai – Patiekalai Nuostabus pyragas su sūriu, kurį galima kepti kiekvieną dieną

Pasigaminkime skanų pyragą su sūriu. Receptas labai paprastas. Vaikai, šį pyragą mėgsta labiausiai!

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Žolelių nuoviro kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Riebios veido odos. Ingredientai: Ramunėlių, Liepžiedžių, Šeivamedžio uogų, Medaus, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.04.2024 laikas 14:51 Kaip elgiatės per pirmąjį pasimatymą pagal savo Zodiako ženklą
Avinai garsėja spontaniškumu, linksmumu ir aistra. Gyvenime visuomet stengiatės kuo geriau pasirodyti, ne kitaip yra ir pasimatymų scenoje. Pirmiausia, tikėtina, kad būtent tu prisiėmei atsakomybę ir suplanavai pasimatymą. Ir galima daryti prielaidą,...

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:46 Kur veda svajonės apie idealų vyrą?
Moterys labiau linkusios kurti lūkesčius ir fantazijas šeiminio gyvenimo tema, vyrai šiuo klausimu būna pragmatiškesni, nors pasitaiko visokių variantų.

Skaityti daugiau

17.04.2024 laikas 14:42 Kaip sužinoti, ar jūsų geriausias draugas yra toksiškas: 9 tikslūs požymiai
Vienas iš pagrindinių draugystės ramsčių – būti šalia vienas kito, kai to reikia. Tokia draugystė dažnai būna paslėpta po bendro juoko, ilgų pokalbių ir iš pažiūros malonių gestų sluoksniu. Tačiau neleiskite savęs apgauti....

Skaityti daugiau