Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 23

APKLAUSA: Visiškai paskiepyti žmonės tiki kiekvienu melu apie Rusiją ir Ukrainą, visiškai pritaria karo veiksmų eskalavimui

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Nauja Kanados nacionalinės apklausos bendrovės EKOS apklausa parodė, kad kuo daugiau "vakcinų" nuo Vuano koronaviruso (COVID-19) injekcijų žmogus gauna, tuo labiau tikėtina, kad jis tikės kiekvienu korporacinės žiniasklaidos propagandos apie Rusijos invaziją į Ukrainą žodžiu.

EKOS nustatė, kad neskiepyti kanadiečiai 12 kartų dažniau tiki, kad Vladimiro Putino (Vladimir Putin) invazija į Ukrainą buvo pateisinama, nei tie, kurie gavo tris "dozes" skiepų nuo KOVIV-19. Beveik niekas, kas yra "pilnai paskiepytas", nepritaria V. Putino veiksmams, atskleidė apklausa.

Vos du procentai "trigubai" paskiepytų kanadiečių sakė, kad palaiko V. Putino puolimą, palyginti su 26 procentais žmonių, negavusių jokių skiepų. Tai, pasak EKOS prezidento Frenko Graveso (Frank Graves), rodo, kad skiepijimo statusas yra stiprus rodiklis, nusakantis žmogaus požiūrį į karą.

Apklausa parodė, kad visiškai pasiskiepiję asmenys palaiko beveik viską, kas yra "proukrainietiška" - nuo turto konfiskavimo iš Rusijos oligarchų iki nekarinės pagalbos Ukrainai teikimo. Ir taip yra todėl, kad ta pati žiniasklaida, kuri liepė jiems pasidaryti injekcijas dėl jų pačių "saugumo", dabar sako, kad Ukraina yra gera, o Rusija - bloga.

"Kiekvienu atveju didžioji dauguma paskiepytų kanadiečių pritarė priemonėms, kuriomis siekiama padėti Ukrainai ir pasipriešinti Rusijai, o tokios nuomonės laikėsi tik nedidelė neskiepytų žmonių mažuma", - rašė laikraštis "Toronto Star", kuris akivaizdžiai palaiko Ukrainą.

Gravesas sako, kad neskiepytieji palaiko Rusiją, nes jie per daug skaito naujienas "internete".

Kovo 9-13 d. atliktoje apklausoje atsitiktinai atrinktiems 1035 kanadiečiams buvo užduoti keli klausimai apie Rusiją ir Ukrainą. Apklausos paklaida buvo plius minus 3,1 procentinio punkto, t. y. 19 iš 20.

Dešimt procentų apklaustųjų, arba maždaug 105 žmonės, nurodė esantys neskiepyti. Likusieji, paklusdami Justino Trudeau režimui, buvo gavę nuo vienos iki trijų Fauci gripo injekcijų.

Iš tų kanadiečių, kurie gavo tris COVID injekcijas, net 82 proc. teigė sutinkantys su griežtesnių sankcijų Rusijai įvedimu, net jei tai reikštų daug didesnes maisto ir degalų kainas namuose.

Ir atvirkščiai, tik 18 proc. neskiepytų apklausos respondentų teigė pritariantys sankcijoms.

Kalbant apie pabėgėlių iš Ukrainos priėmimą, 85 proc. tris kartus apklaustų respondentų teigė, kad išskėstomis rankomis sutiktų jų antplūdį. Taip mano tik 30 proc. neskiepytų respondentų.

Remdamiesi tuo, ką sako Vakarų žiniasklaida ir valdžios pareigūnai, trijulių apklaustieji beveik vienbalsiai mano, kad Rusija, įvykdžiusi invaziją, yra kalta dėl karo nusikaltimų. Tuo tarpu panašiai mano mažiau nei 33 proc. neskiepytų kanadiečių.

Apskritai, kaip parodė tyrimas, "dauguma atsisakiusiųjų skiepų yra daug palankiau nusiteikę Rusijos atžvilgiu". Tikriausiai taip yra dėl to, kad neskiepytieji, kaip ir COVID injekcijų atveju, atliko savo kruopštų ir nepriklausomą tyrimą, o ne tiesiog suvirškino viską, ką jiems apie karą papasakojo propagandistai.

Natūralu, kad Toronto Sun apie tai pranešė kaip apie neigiamą dalyką. Pats Gravesas taip pat buvo sunerimęs dėl rezultatų, pavadinęs juos "labai ardančio dezinformacijos poveikio" įrodymu.

Neironiškai Gravesas teigė, kad neskiepyti žmonės tiki kitaip nei visiškai paskiepyti, nes jie "tai skaito internete" ir "vartoja iš tų pačių šaltinių, kurie jiems pateikė antivakcininę medžiagą".

Žinoma, tas pats pasakytina ir apie visiškai paskiepytus žmones, kurie visą informaciją gauna iš CNN, tačiau Gravesas apie tai neužsiminė. Vietoj to jis bandė apsimesti, kad jo nuomonė yra faktai, o visų kitų įsitikinimai - "dezinformacija".

Daugiau su tuo susijusių naujienų apie tai, kaip visapusiškai apkvailinti žmonės tiki ir paklūsta viskam, ką jiems sako žiniasklaida, galite rasti tinklalapyje Propaganda.news.

Šaltiniai:

Archive.ph

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:53 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui
Vaikui peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus vaikui, receptai vaikui peršalus, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau