Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 23

Žmonės mirtinai susižalojo savo imuninę sistemą skiepais

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Vuhano virusologijos instituto mokslininkų parašytame straipsnyje teigiama, kad daugeliui pacientų, kuriems pasireiškė sunkūs SARS-CoV-2 simptomai, taip pat buvo nustatyta "limfopenija", t. y. visų svarbių imuninei sistemai T limfocitų ląstelių išsekimas. Šį išsekimą sukėlė T limfocitų apoptozė, arba ląstelinė savižudybė, po užsikrėtimo.

T ląstelių patrauklumas ir gebėjimas jas užkrėsti nebuvo susijęs su įprastu būdu, kuriuo COVID virusas užkrečia kitas ląsteles, pavyzdžiui, plaučių ląsteles, nes T ląstelės neturi reikiamų receptorių.

Tačiau SARS-CoV-2 naikina imunines T ląsteles panašiai kaip žmogaus imunodeficito virusas.

]T limfocitai yra ląstelės, atsakingos už infekuotų ar vėžinių ląstelių naikinimą. Jie yra baltųjų kraujo kūnelių rūšis, sauganti organizmą nuo vėžinių ląstelių ir nuo tų, kurios užsikrėtė patogeniniais mikroorganizmais, pavyzdžiui, bakterijomis ir virusais.

Šie T limfocitai išsivysto iš kamieninių ląstelių kaulų čiulpuose ir per kraują migruoja į užkrūčio liauka. Užkrūčio liauka yra limfinės sistemos dalis, kurios pagrindinė funkcija - skatinti subrendusių T limfocitų, būtinų ląsteliniam imunitetui, vystymąsi. Tai atsako tipas, kai imuninės ląstelės suaktyvinamos kovai su infekcija. T ląstelės veikia aktyviai naikindamos infekuotas ląsteles ir signalizuodamos kitiems, kad šie dalyvautų imuniniame atsakyme.

Tyrimai rodo, kad smarkiai mažėja T ląstelių

Dokumente taip pat parodyta, kad smarkiai mažėja T ląstelių, taip pat CD4 ir CD8 ląstelių.

Aiškindamas, kaip jie atliko genetinius tyrimus, kad įsitikintų, jog T ląstelės iš tikrųjų užsikrečia, mokslininkas sakė, kad jie analizavo SARS-CoV-2 viruso antigenų buvimą PBC, naudodami srauto citometriją. Rezultatai rodė, kad T limfocitai buvo infekuoti, o tam tikro paciento T ląstelės taip pat pasižymėjo dideliu infekuotumu. Komanda taip pat patvirtino viruso antigeno buvimą T limfocituose iš pacientų kraujo.

Rengdami pomirtines mirtinas injekcijas patyrusių pacientų plaučių dalis, jie galėjo analizuoti T limfocitų infiltraciją ir užsikrėtimą virusu ir nustatė, kad T limfocitų infiltracija plaučių dalyje taip pat buvo teigiama dažant SARS-CoV-2 NP, o tai rodo, kad virusas užkrėtė plaučius.

Apibendrinant tai parodė, kad SARS-CoV-2 viruso antigenas yra T limfocituose, esančiuose COVID-19 pacientų kraujyje arba plaučių pjūvyje.

Pasak tyrėjų, ŽIV taip pat naudoja tą patį receptorių kaip ir SARS-CoV-2, kad patektų į limfocitus, ir tą patį gp120 baltymą, kad palengvintų jo patekimą į ląsteles, todėl jų poveikis limfocitams daugeliu atžvilgių yra panašus.

AIDS, vėžys nuo vakcinų

Taip pat buvo gauta pranešimų, kad COVID vakcinos grėsmingu greičiu sukelia vėžį ir vakcinų sukeltą AIDS. Trims informatoriams pavyko iš Teisingumo departamento gauti duomenų apie COVID-19 vakcinas ir jų neigiamą poveikį.

Vienas iš šių informatorių yra gydytojas Ryanas Cole'as (Ryan Cole), kuris šiais metais taip pat kalbėjo Viskonsino senatoriaus Rono Johnsono (Ron Johnson) surengtoje COVID komisijoje. R. Cole'as teigė pastebėjęs, kad tam tikrų virusų daugėja, o vėžį kontroliuoja tik ribotas T ląstelių skaičius. R. Cole'as sakė, kad per pastaruosius metus atlikęs 40 000 biopsijų, paskiepytiems asmenims pastebėjo daugybę vėžio rūšių.

Dr. Zev Zelenko (Zev Zelenko), kuris kalba apie neigiamą COVID vakcinų poveikį, sakė, kad skiepas gali pažeisti navikų slopinamuosius genus, o žmonės iš esmės žudo savo imuninę sistemą.

"Ir todėl taip smarkiai padaugėjo vėžinių susirgimų. Didžiulis autoimuninių ligų, oportunistinių infekcijų šuolis. Jau nekalbant apie kraujo krešulius, širdies priepuolius, insultus, miokarditą, persileidimus, kiaušidžių sėklidžių disfunkciją, greičiausiai nevaisingumą ir nuo antikūnų priklausomą sustiprėjimą", - sakė jis.

Sekite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su COVID-19 pandemija.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie COVID-19 vakcinų sukeliamas VAIDS ir vėžį.

Šis vaizdo įrašas yra iš "A Walk With the Lord End Times" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai:

DailyExpose.uk

Brighteon.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: svogūnas, cukrus, vanduo

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau