Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 8

Informatoriai atskleidė, kad COVID vakcinos sukelia vėžį ir AIDS

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Benas Armstrongas (Ben Armstrong) vasario 2 d. laidos "The Ben Armstrong Show" epizode aptarė, kaip gydytojai teigia, kad vakcinos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) grėsmingu greičiu sukelia vėžį ir vakcinų sukeltą AIDS.

B. Armstrongas pasakojo, kad buvo trys informatoriai, kuriems pavyko gauti duomenų iš Teisingumo ministerijos ir rasti informacijos apie vakcinas ir jų neigiamą poveikį. Iš tiesų vakcinos turi didžiulį neigiamą poveikį, todėl jas gaminančioms farmacijos bendrovėms reikia ypatingos Senato apsaugos.

Senatoriaus Rono Džonsono (Ron Johnson) surengtoje diskusijoje "COVID-19: Antroji nuomonė" kalbėjo apie tai, kad šis vėžys plinta kaip gaisras ir atvejų daugėja jau kelis mėnesius. (Susiję su šia tema: Vokietijoje atlikta stulbinanti analizė parodė, kad mirštamumas nuo COVID-19 vakcinos yra daug didesnis nei anksčiau skelbta).

Vienas iš diskusijos dalyvių, gydytojas Ryanas Cole'as (Ryan Cole), sakė, kad pastebėjo, jog daugėja tam tikrų virusų, o tos pačios T ląstelės arba imuninės ląstelės kontroliuoja vėžį. Jis pasidalijo, kad per pastaruosius metus jam teko atlikti apie 40 000 biopsijų ir jis pastebėjo daug tam tikrų rūšių vėžio atvejų.

Tačiau, pasikalbėjęs su kitomis laboratorijomis, kad surinktų didesnį duomenų rinkinį, Cole'as teigė, kad vietoj to buvo išjuoktas ir apšmeižtas. "Ir dabar, kai mes keliaujame su šiomis grupėmis ir aukščiausiojo lygio susitikimais, aš turiu onkologų, radiologijos onkologų, aš matau vėžio atvejų pagausėjimą. Matau, kaip po vakcinų šie keistoki stabilūs vėžiniai susirgimai įsiplieskia kaip miškiniai gaisrai. Tai vyksta."

Pernai paskelbtame tyrime įrodyta, kad koronavirusų vakcinos turi smaigalių baltymų, kurie slopina natūralų DNR pažeidimų taisymą, reikalingą organizmo adaptyviajam imuniniam atsakui. Dygliuotieji baltymai lokalizuojasi ląstelių branduolyje ir blokuoja DNR taisymo baltymų darbą.

Tyrime paaiškinta, kad SARS-CoV-2 smailių baltymai gali susilpninti kitų žmonių DNR taisymo sistemą ir trukdyti rekombinacijai bei adaptyviajam imunitetui. Priešingai, duomenys suteikia vertingos informacijos apie spyglių baltymų subvienetų dalyvavimą DNR pažaidų taisyme, įskaitant spyglių pagrindu sukurtas vakcinas, kurios gali slopinti V (D) J rekombinaciją B ląstelėse. V (D) J yra somatinės rekombinacijos mechanizmo rekombinacija, vykstanti besivystančiuose limfocituose ankstyvaisiais T ir B ląstelių brendimo etapais.

Tyrimo išvados: "Mūsų rezultatai atskleidžia galimą molekulinį mechanizmą, kuriuo spyglių baltymas gali trukdyti adaptaciniam imunitetui, ir pabrėžia galimą šalutinį pilno ilgio spyglių pagrindu sukurtų vakcinų poveikį."

Vakcinų sukeltas AIDS

Armstrongas pasidalijo įrašu iš laidos "Thrive Time Show", kurioje laidos vedėjas Klėjus Klarkas (Clay Clark) su daktaru Vladimiru Zelenka (Vladimir Zelenko) diskutavo apie tai, kaip COVID-19 vakcinos sukelia AIDS. Tai ne ŽIV sukelta AIDS, bet panaši, imuninę sistemą silpninanti liga.

V. Zelenko sakė, kad žmonės, vartodami injekciją, kuri pažeidžia navikų slopinamuosius genus, žudo savo įgimtą imuninę sistemą.

"Štai kodėl labai padaugėjo vėžinių susirgimų. Didžiulis autoimuninių ligų, oportunistinių infekcijų šuolis. Jau nekalbant apie kraujo krešulius, širdies priepuolius, insultus, miokarditą, persileidimus, kiaušidžių sėklidžių disfunkciją, greičiausiai nevaisingumą ir nuo antikūnų priklausomą pagerėjimą", - sakė Zelenko.

Armstrongas pažymėjo, kad nepageidaujamo poveikio vadinimas "AIDS" gąsdina žmones, todėl visuomenės sveikatos priežiūros institucijos nusprendė vietoj to jį vadinti vakcinomis įgyto imunodeficito sindromu (VAIDS).

VAIDS iš esmės yra AIDS, kurį sukelia vakcina. "Galvokite, kad jūsų imuninė sistema neveikia taip, kaip turėtų, - sakė Armstrongas.

Visą vasario 2 d. laidos "The Ben Armstrong Show" epizodą žiūrėkite toliau.

Šis vaizdo įrašas yra iš kanalo Truthchannel, esančio Brighteon.com.

Sekite Pandemic.news, kad sužinotumėte daugiau naujienų, susijusių su koronaviruso pandemija.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

MDPI.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 18:32 Receptai – Patiekalai Naminiai florentinai

Pasigaminkime naminius florentinus namuose. Nežinote, kaip? Naminių florentinų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau