Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 12

Europos Sąjunga pagaliau pripažįsta, kad COVID-19 vakcinos STABDO jūsų imuninę sistemą

Europos Sąjunga (ES) pagaliau pripažino, kad vakcinos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) naikina imuninę sistemą ir daro žmones imlesnius ne tik COVID, bet ir visoms ligoms.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Europos vaistų agentūros (EMA) teigimu, COVID-19 vakcinų stiprinamųjų dozių vartojimas kas keturis mėnesius gali susilpninti imuninę sistemą ir nualinti žmones. (Susiję: Kataro tyrimas parodė, kad mRNA vakcinos iš tikrųjų MAŽINA imunitetą prieš COVID-19).

Nepaisant šio atradimo, ES vis dar rekomenduoja žmonėms skiepytis COVID-19 vakcinomis ir stiprinančiomis vakcinomis. EMA nori pakeisti laiką tarp stiprinamųjų dozių.

"[Stiprinamosios dozės] gali būti skiriamos vieną, o gal du kartus, bet tai nėra kažkas, ką, mūsų nuomone, reikėtų kartoti nuolat", - sakė EMA biologinių grėsmių sveikatai ir vakcinų strategijos vadovas Marco Cavaleri. "Turime galvoti, kaip nuo dabartinės pandemijos aplinkos pereiti prie labiau endeminės aplinkos."

Tačiau šis EMA atskleistas faktas nesustabdė ES nuo to, kad ji patvirtino daugiau vakcinos dozių savo gyventojams.

EMA ir Europos ligų prevencijos ir kontrolės centras (ELPKC) patvirtino rekomendaciją 60-79 metų amžiaus žmonėms skirti antrąsias sustiprinančias mRNA COVID-19 vakcinos dozes.

Žmonės, turintys sveikatos sutrikimų, dėl kurių jie tampa jautresni ligoms, dabar taip pat gali gauti antrąją mRNA stiprinamąją dozę 27 valstybių bloke.

Pranešama, kad papildomi papildomi skiepai pažeidžiamesniems visuomenės sluoksniams buvo patvirtinti skubotai po to, kai pastaruoju metu padaugėjo infekcijų bene labiausiai vakcinuotame planetos žemyne.

"Vasaros laikotarpiu vėl daugėja susirgimų ir hospitalizacijų, todėl raginu visus kuo skubiau pasiskiepyti ir pasididinti vakciną", - sakė už sveikatą ir maisto saugą atsakinga Europos Komisijos narė Stella Kyriakides. "Negalima prarasti laiko."

"Raginu valstybes nares nedelsiant pradėti antrą kartą skiepyti visus vyresnius nei 60 metų asmenis ir visus pažeidžiamus asmenis", - pridūrė ji.

ECDC direktorė Andrea Ammon taip pat teigia, kad žemyne pastebimas "didėjantis pranešimų apie COVID-19 atvejus skaičius ir didėjanti priėmimo į ligonines ir intensyviosios terapijos skyrius bei užimtumo tendencija keliose šalyse".

"Tai rodo, kad Europos Sąjungoje prasideda nauja, plačiai paplitusi COVID-19 banga", - sakė A. Ammon. "Vis dar yra per daug asmenų, kuriems gresia rizika užsikrėsti sunkia COVID-19 infekcija ir kuriuos turime kuo greičiau apsaugoti."

Daugiau skiepų nuo COVID-19 padidins mirties tikimybę

"The Daily Veracity" laidos vedėjas Vincentas Džeimsas (Vincent James) pažymėjo, kad net ir pakeitus laiką tarp stiprinamųjų skiepų greičiausiai nieko nepakeis, o žmonės vis tiek patirs silpninantį poveikį pasiskiepiję vakcinomis.

"Jei vakcina ir pakartotinės vakcinos dozės sunaikina jūsų imuninę sistemą, o tai neseniai pripažino Europos Sąjunga, tuomet dėl to jūs tampate jautresni visoms ligoms", - perspėjo V. Džeimsas. "O jei dėl to jūs tampate jautresni ligoms, tuomet yra didesnė tikimybė, kad mirsite, nes vakcina sunaikina jūsų imuninę sistemą."

Džeimsas perspėjo žmones nesiskiepyti net viena COVID-19 vakcina, nes įrodymai rodo, kad jos ne tik naikina imuninę sistemą, "bet ir tiesiog jus nužudo".

Daugiau informacijos apie COVID-19 vakcinas rasite tinklalapyje Immunization.news.

Žiūrėkite šį įrašą iš laidos "The Daily Veracity", kurioje vedėjas Vincentas Jamesas kalba apie tai, kad ES pagaliau pripažino, jog COVID-19 vakcinos naikina imuninę sistemą.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti, turėtu bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. Nors žinoma, melagienų portalas, tai paneigė, susiraskite, nors (EMA) pagaliau, tai pripažįsta...

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:55 Receptai – Patiekalai Naminiai vafliai su karamele
Pasigaminkite skanius vaflius su kondensuotu pienu “rududu”. Vaflių su karameliniu įdaru receptas.

Skaityti daugiau

18.07.2019 laikas 15:17 Receptai – Patiekalai Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau