Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Kovo » 28

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: artėja Trečiojo pasaulinio karo ženklai

(Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę)

Nuo tada, kai Maskva įsiveržė į Ukrainą, garsus lenkų aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis kiek dažniau nei įprastai transliuoja nuotolinius vizijų seansus, kad padėtų savo žiūrovams numatyti situacijos raidą. Krzysztofas kol kas nepateikė jokios naujos informacijos, tačiau šiandienos vaizdo įraše jis pasidalijo keliomis naujomis, į ateitį orientuotomis detalėmis. Suvestinę parengė gbkEmilgbk

Man susidaro įspūdis, kad už neseniai kilusios pandemijos ir vėliau kilusio karo stovi Kinija ir Maskva. Galbūt Iranas ir kai kurios kitos šalys sudarė slaptą karinį aljansą, kad paskelbtų karą pasauliui. Dabar Moskovija man asocijuojasi su didžiule, išsipūtusia pabaisa, kuri ruošiasi kažkam didesniam nei invazija į Ukrainą.  

Krzysztofas Jaczkowskis, konspiracija, pasaulis, nuomonės

Tarsi Moskovija lauktų kokios nors kibirkšties, kuri dabartinį konfliktą paverstų pasauliniu ir tarptautiniu. Tačiau kada tai prasidės? Kaip jau sakiau anksčiau, kovas išgąsdins visus, tačiau kovas baigiasi, o po to ateina balandis, kuriam žadėjau dar niūresnę perspektyvą. Ir nors jau dabar esame gana pavojingoje padėtyje, į balandį žiūriu su siaubu.

Balandžio mėnesį viskas bus visiškai kariška. Kartoju tai, ką sakau jau seniai: pasaulyje vienu metu vyks du konfliktai, vienas iš jų tarsi nurims, o kitas įsiplieks ir taps pagrindiniu. Šio labai didelio konflikto pranašas bus precedento neturinti laivų koncentracija Viduržemio jūroje.  Jų jau dabar yra daug - neseniai skaičiau amerikiečių straipsnį apie tai, kad jų dar niekada nebuvo tiek daug. Tačiau tai dar ne konfliktas, nes atplaukia daugiau laivų.

Dabar stebiu Turkiją, kuri yra tarsi pasimetusi tarp Maskvos ir Ukrainos. Turkija padeda Ukrainai, stengiasi įtvirtinti taiką, veda derybas, bet tiesiogiai nekonfrontuoja su Maskva, yra tarsi neutrali. Tačiau Maskva nori kur kas daugiau, ji nori kurstyti kur kas didesnį gaisrą už Ukrainos ribų ir todėl derybose kels vis daugiau beprotiškų ir neįgyvendinamų sąlygų. Tai baigsis tuo, kad į Maskvą iš Turkijos atskris kažkas ilgo ir blizgančio, o Maskva patirs pasaulinį konfliktą, kurio taip sunkiai siekė. Tačiau tokiu atveju Turkija bus tiesiog istoriškai pirmasis maskviečių priešininkas, ir anaiptol ne vienintelis. 

Netolimoje ateityje Baltarusijoje matau įdomių dalykų. Ten kils sukilimas, kuris bus tuoj pat numalšintas, bet jis tik plėsis ir garsės.

 Deja, neturiu gerų nuojautų dėl Ukrainos, nes netrukus gali įvykti masiniai išpuoliai 2 ar 3 didžiuosiuose miestuose - matau, kad sužeistieji iš ten masiškai vežami į Lenkijos ligonines. Tačiau kai žvelgiu į tai, kas vyksta Ukrainoje, matau tik ledkalnio viršūnę, į kurią dabar atsitrenkia pasaulis. 

Krzysztofas Jaczkowskis, konspiracija, pasaulis, nuomonės

Vieni siūlo vykti į Rumuniją, kiti - į Bulgariją, teigdami, kad tai saugiausia vieta. Iš karto noriu pabrėžti, kad antrasis konfliktas bus pasaulinis, jis bus pavojingas visur. Tačiau kol kas nepanikuokime, nes jau minėjau lydinčius ženklus: daug laivų Viduržemio jūroje, kažkokio antrojo konflikto, kuris bus visiškai nesusijęs su tuo, kas dabar vyksta Ukrainoje, pradžia, pagaliau Turkija, kuri paleis į Maskvą kažką blizgančio ir metalinio. Kol šie požymiai nebus realizuoti, globaliam pasauliui nebus nieko pavojingo. 

Šiuo metu situacija yra labai įtempta, todėl reikėtų būti atsargiems, pasiruošti evakuacijos maršrutus, pasirūpinti atsargomis, tačiau nereikėtų reaguoti radikaliai. Tiesiog turite stebėti situaciją ir pradėti judėti tik tada, kai situacija tampa labai įtempta. Nėra reikalo dabar skubėti - nematau tokio neatidėliotino poreikio.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau