Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Balandžio » 1

Vyrą pažinsi turte, žmoną – skurde

Myli ar ne? Pats gyvenimas viską parodys ir nuplėš visas kaukes.

Žmogus gali apsimetinėti, tačiau visam gyvenimui to neužteks. Pavargs. Kils noras parodyti savo tikrąją prigimtį.

Moteris su juo nuo pat bendro kelio pradžios, kai vyras dar nieko neturi ir galbūt niekada neturės. Bet ji yra su juo, myli ir palaiko. Kenčia visus sunkumus. Dirba už abu, kai jis lieka be darbo. Vaikus gimdo be baimės, juk jis jų taip nori ir yra tikras, kad susitvarkys. O ji neabejoja juo nė minutei. Atleidžia jam ir užmerkia akis į trūkumus, nes myli. Tokia moterimi galima pasitikėti labiau, nei savimi. Ir tokie santykiai dažniausiai atveda vyrus į sėkmę. Juk vyras žino, kad žmona visada juo tiki ir palaikys. Tokia žmona – patikimas užnugaris, užtikrinantis laimingą gyvenimą.

Yra ir kitokių moterų, kurios nori ateiti, kai jau „viskas gatava“. Joms reikia vyro, kuris jau kažką pasiekė. Supratusios, kad vyras daugiau nebeturi ko duoti, jos greitai jį palieka.

O vyras gali parodyti savo tikrąją prigimtį tada, kai jau yra ko nors pasiekęs. Jis tarsi pamiršta, kad visose gyvenimo audrose žmona buvo greta jo. Jis tiesiog pasisavina visas sėkmes asmeniškai sau ir meta žmoną. Susiranda jaunesnę ir giriasi jai savo turtais. Visiškai nesuvokdamas, kad naujai draugei reikia ne jo, o viso to, ką jis dabar turi. Jauniklei paprasčiausiai norisi gražiai gyventi, o jeigu „senis“ įkyrės, ji prisiteis iš jo pusę turto. To paties turto, ​​kurį jis užgyveno su ta pačia, pirmąja žmona.

Kartais, net nepriartėjus prie sėkmės, vyras patikrinamas per, pavyzdžiui, motinystės atostogas. Nesubrendę vyrai baiminasi bet kokių sunkumų.

Ačiū Dievui, ne visi sėkmingi vyrai tokie. Nors pavyzdžių pakanka.

Jeigu vyras užkopė į Olimpą ir nepaliko žmonos, jis ją tikrai myli. O ne dėl išvaizdos ar patogumo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 15:07 Receptai – Patiekalai Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užma...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau