Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 13

CDC įspėja, kad Floridoje ligą platina gėjai

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Floridos valstijoje kilo naujas meningokokinės ligos protrūkis, o Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) pareiškė, kad dėl jo daugiausia kalti homoseksualai ir biseksualai.

Pranešime CDC paragino LGBT vyrus vengti lytinių santykių su kitais vyrais, o jei gyvena Saulės valstijoje, suskubti kuo greičiau pasiskiepyti MenACWY "vakcina". Tačiau reikia nepamiršti, kad kuo daugiau vakcinų žmogus pasiskiepija, tuo silpnesnė tampa jo imuninė sistema.

LGBT vyrai, kurie planuoja apsilankyti Floridos valstijoje, taip pat raginami pasikalbėti su savo sveikatos priežiūros paslaugų teikėjais apie galimybę pasiskiepyti prieš keliaujant į populiarią pavasario atostogų vietą.

Per pastaruosius kelis mėnesius buvo pranešta apie kelis meningokokinės ligos "atvejus" tarp studentų, kurie lankėsi pas studentus. Tačiau CDC teigė, kad nėra "jokių įrodymų", leidžiančių manyti, kad šie atvejai tarp koledžo studentų kaip nors susiję su didesniu protrūkiu.

"Meningokokinę ligą sukelia bakterija, vadinama Neisseria meningitidis, o CDC teigė, kad jos galima išvengti ir ją galima gydyti", - pranešė "Hill". "Patarime priduriama, kad geriausias būdas apsisaugoti nuo meningokokinės ligos yra skiepytis."

Ar visuomenė pasiraitos rankoves, kad gautų dar vieną "Big Pharma" injekciją?

CDC duomenimis, paprastai plinta dvi pagrindinės meningokokinės infekcijos formos: pirmoji yra meningitas, t. y. galvos ir nugaros smegenų dangalų infekcija.

CDC skleidžia baimę, kad abi šios infekcijos gali būti mirtinos, siekdama įtikinti kuo daugiau žmonių, ypač "gėjų" ir "biseksualių" vyrų, pasiraitoti rankoves dar vienai "Big Pharma" injekcijai.

Dabar, kai Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" nyksta kartu su plandemija ir žmonių tikėjimu ja, CDC perėjo prie meningokokinės infekcijos kaip naujausios baisios ligos, kuri neva plinta.

Meningokokinės ligos simptomai bauginamai panašūs į Fauci gripo simptomus. Tai į gripą panaši liga, kuri laikui bėgant sunkėja, kartu su karščiavimu, galvos skausmu, sustingusiu kaklu, pykinimu, vėmimu ir sumišimu.

Savaitės pradžioje Floridos sveikatos departamentas (FDOH) pranešė, kad šiuo metu visoje valstijoje užregistruotų meningokokinės infekcijos atvejų skaičius 2022 m. viršija penkerių metų Floridos vidurkį.

FDOH pasamdyti epidemiologai sakė, kad tiria kiekvieną jiems žinomą atvejį, taip pat potencialius šių atvejų kontaktus, kurie taip pat galėjo užsikrėsti šia liga.

Kolegijų ir universitetų studentai, asmenys su nusilpusiu imunitetu, ŽIV užsikrėtę asmenys ir vyrai, turintys lytinių santykių su kitais vyrais, raginami nedelsiant pasiskiepyti nuo meningokokinės infekcijos, kad išliktų "saugūs".

"Jūs neužsikrečiama ligomis ir virusais, nes juos organizmas susikuria savo viduje, kad galėtų kovoti su toksinais, stresu ir kitais nuodais, kuriuos reguliariai vartojame", - komentavo kažkas "Natural News", pateikdamas kitokį požiūrį į tikrąją šių tariamai užkrečiamųjų ligų, apie kurias nuolat gąsdina CDC, prigimtį.

"Spygliuotų baltymų injekcijos trikdo jūsų DNR / RNR gebėjimą kovoti su toksinais. Tą patį daro ir šarlatanai, nes nėra virusų, nuo kurių reikėtų apsisaugoti. Virusai yra ne kas kita, kaip negyva medžiaga, kurią jūsų organizmas turi išstumti arba atsikratyti bakterinėmis medžiagomis. Sveikos žarnyno bakterijos valgo blogiukus, o daugelis vaistų, šarlatanų ir kitų nuodų priskiriami toksinams."

Kitas rašė, kad visa vadinamųjų vakcinų esmė - susilpninti žmonių imuninę sistemą, kad jie visą gyvenimą taptų Didžiosios farmacijos klientais, kuriems reguliariai reikia dar vieno "pastiprinimo", kad išliktų "sveiki".

Daugiau susijusių naujienų rasite CDC.news.

Šaltiniai:

TheHill.com

Planet-Today.com

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 17:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams
Sanarių skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant sąnarių skausmams, receptai nuo sąnarių skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomi...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau