Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Balandžio » 20

Sraigtasparniai pastebėti persekiojantys NSO virš Konektikuto

Ką pagalvotumėte, jei pamatytumėte sraigtasparnius "Black Hawk", skriejančius nakties dangumi virš jūsų valstijos ir persekiojančius neaiškų neatpažintą skraidantį objektą? Sveiki atvykę į Durhamą, Konektikuto valstiją, kur saugumo kamera neseniai užfiksavo būtent tokį įvykį, o diskusija dėl to, kas tiksliai įvyko, yra garsi ir šiek tiek neįtikinama. 

"Neapdorotas apsaugos kamerų įrašas, kuriame matyti, kaip du "Blackhawks" lydi švytintį rutulio formos NSO tiksi-taksi stiliumi. Įrašyta 2022 m. sausio 20 d., ketvirtadienį, 18.45 val." Vaizdo įrašas pirmą kartą buvo įkeltas 2022 m. sausio 23 d. į "YouTube" kanalą "AlienScientist" su pirmiau pateiktu paaiškinimu. Jokios kitos informacijos nepateikta, todėl 24 sekundžių trukmės vaizdo įrašu galima tik spėlioti. Daugelis komentatorių matė, kad tai buvo ne du, o trys "Blackhawks", dalyvaujantys tam tikroje karinėje operacijoje. Nors Konektikute yra karinių bazių, visi "Black Hawks" sraigtasparniai greičiausiai bus pagaminti "Sikorsky Aircraft" (priklauso "Lockheed"), "Sikorsky UH-60 Black Hawks" ir kitų karinių sraigtasparnių gamintojos.

Vienas komentatorius, apibūdintas kaip "Blackhawk instruktorius pilotas", teigė, kad tai buvo "tik 3 paukščiai, atliekantys grupinį naktinio matymo skrydį, naudojant standartinį SOP apšvietimą, skirtą skrydžiui su keliais laivais". Tai bus "naktinio matymo akinių" formacija su "nuolat veikiančiu" apšvietimu. Tačiau atrodo keista ir pavojinga, kad pagrindinis laivas plaukioja be šviesų. Dėl to dauguma komentatorių linksta prie diagnozės "trys sraigtasparniai"... tačiau tai nesutrukdė kitiems įžvelgti NSO persekiojimo. 

"Du "Blackhawks" persekioja NSO Durhame, Konektikuto valstijoje, sausio 20, 22 d." Galima būtų manyti, kad "Reddit" subreddito "f/UFOs" nariai būtų patikėję plakato autoriumi, tačiau daugelis komentatorių staiga padarė išvadą, kad tai "trys sraigtasparniai". Keletas komentatorių pastebėjo, kad ant žemės po trimis laivais matyti prožektorius, o ant priekinio laivo - mažytis šviesos taškelis, kuris rodo, kad tai sraigtasparnis.

"Black Hawk" sraigtasparniai "persekiojo NSO danguje" virš Konektikuto miestelio." Žinoma, tai nesutrukdė laikraščiui "The Daily Star" pavadinti neatpažintus oro reiškinius "tiksinčiais NSO" - taip buvo aktyvuoti interneto skeneriai visame pasaulyje, tikintis, kad tiksintys NSO grįžo, kad atitrauktų visų dėmesį nuo naujausių blogų naujienų. 

Naudodamiesi tuo pačiu vaizdo įrašu ir neturėdami jokios papildomos informacijos, kaip ir visi kiti, "Star", "The Sun" ir kiti informacijos šaltiniai nukrito į "tick-tock" triušio skylę. "Kelių skrydžių sekimo sistemų duomenimis, tai buvo du "Sikorsky UH-60M Blackhawk", kurių registracijos numeriai 20-21105 ir 20-21106. Kaip įprasta, mes juos sekėme 8kun. Jie pakilo Long Island MacArthur oro uoste 18:16 ir zigzagu nuskrido į Westover oro bazę (nemanau, kad nusileido, bet nesu 100 % tikras), tada apskrido Mount Tom valstybinį rezervatą ir Skinner Mountain valstybinį parką, o tada skrido tiesiai atgal į Long Island MacArthur oro uostą.

Tai būtų bekompromisė "YouTube" komentatoriaus lengvai prieinamų viešų įrodymų analizė, išskyrus vieną dalyką - vaizdo įraše tikrai atrodo, kad skraido TRYS objektai... ypač pabaigoje, kai kiekvienas iš jų išskrenda į debesis. Taigi, ką užfiksavo ši apsaugos kamera? Be jokios kitos informacijos, abejotinų sekimo duomenų ir patvirtintų liudininkų ant žemės, šaulys yra "trijų sraigtasparnių, iš kurių vienas karinės operacijos metu daro kažką keisto, pusėje". Būtent tokie stebėjimai iš antrų rankų - vaizdo kamerų įrašai be liudininkų - NSO analizę daro tokią sudėtingą ir varginančią. Todėl Pentagonas laikosi pilotų ir radarų stebėjimų, kuriuos lengviau patikrinti... nors, matyt, juos vis dar sunku diagnozuoti. Bent jau geri Durhamo gyventojai šiąnakt gali ramiai miegoti. O gal gali?

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui
Vidurių pūtimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant vidurių pūtimui, receptai nuo vidurių pūtimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau