Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Civilizacijos Paslaptys » 2022 » Sausio » 26

Vimana – paslaptingas skraidantis aparatas

Centriniame Delio archyve yra saugomas senovės Indijos rankraštis Vimanika Shatra, rastas 1875 metais vienoje Indijos apleistoje šventykloje. Maždaug po 50-ies metų iššifruotas su tekstu, piešiniais ir brėžiniais, jis atskleidė stulbinančią informaciją apie skraidančius objektus, kurie, pasirodo, jau buvo žinomi net IV-V amžiuje prieš mūsų erą. Jie vadinami vimanomis (gali reikšti skraidančius vežimus, ratus ir pan.). Skraidantieji objektai senoviniuose indų epuose ir buvo pradėti  vaizduoti kaip ugningi dievų vežimai, kuriais keliavo ir kovojo išrinktieji-dievai.

Manoma, kad rankraščio autorius Bharadvadža Išmintingasis jį perrašė iš anksčiau buvusių traktatų, kurie dėl amžiaus jau netiko naudojimui. Todėl tikrieji laikai, kai buvo skraidoma aprašytomis vimanomis – niekam nežinomi. Kai kurie archeologiniai artefaktai leidžia manyti, jog tai galėjo nutikti nuo 20 iki 200 tūkst. metų atgal. Būtent tada Žemėje, matomai, klestėjo puikiai išvystyta civilizacija su savo pačios išradimais arba su kitų protingų būtybių pagalba. Šis radinys smarkiai laužo šiuolaikinės pasaulėžiūros stereotipus ir įprastą požiūrį į žmonių civilizaciją.

Vimana, NSO, artefaktai, Indija, civilizacija, vimanos  

Rankraštyje aprašomi praeities įvykiai, kas vyko žemėje dar seniau – apie branduolinius karus, psichotropinius ginklus, tame tarpe ir apie vimanas – keistas ir unikalias sraidančiąsias mašinas. Kas iš tiesų skraidė paslaptingomis vimanomis, lieka neaišku. Ar tai buvo ankstesnių, Žemėje gyvenusių civilizacijų atstovai, ar ateiviai iš kitų planetų, bet jie vis tiek vadinami dievais.

Vimana – skraidantis aparatas, turėjęs unikalius sugebėjimus – rankraštyje išdėstyti apie 32 skraidančio objekto veikimo ypatumai.

Vimanos galėjo suktis aplink savo ašį, susitraukti arba plėstis, t. y. keisti savo dydį, keisti formą skrydžio metu, matomai, maskuojantis. Vimana galėjo skleisti stiprų švytėjimą ir atvirkščiai, formuoti aplink save absoliučią tamsą, sugerti saulės šviesą ir pavirsti nematoma. Skraidantis aparatas galėjo judėti dideliu greičiu, skristi iš vienos šalies į kitą ir iš vieno pasaulio  į kitą, šokinėti šuoliais ir zigzagais. Be to, vimana galėjo nerti į vandenį, skleisti spindulius, nuo kurių visi objektai buvo matomi, generuoti jėgas, gebančias paralyžiuoti žmonės ir gyvulius, gauti savo ekranuose vaizdą, kas vyksta per atstumą, ir t.t. Apie vimanų patvarumą byloja formulė, kurios šifravimas rodo, kad jos buvo daromos iš ypatingo lydinio, kuris dar nėra iki galo iššifruotas.

Vimana, NSO, artefaktai, Indija, civilizacija, vimanos 

Rankraštyje aprašyti ir pavaizduoti skraidantys aparatai-vimanos primena šiuolaikinius naikintuvus ir raketas-nešėjas, kurios į orbitą pakelia palydovus. Taip pat jas galima prilyginti paslaptingiesiems NSO. Brėžiniuose išlaikytos visos reikalingos aerodinaminės savybės. Be to, yra aprašymai įvairių priemonių, atliekančių radaro, foto kameros, šviestuvų ir pragaištingų ginklų funkcijas. Taip pat yra ir įvairios instrukcijos pilotams bei aprašymai, kad vimanos yra 12 tipų, bet minimos tik trys pačios paprasčiausios. Bet stulbinantis faktas tas, kad senovinės vimanų schemos matematiškai tikslios, o jų aprašymai – logiški, lyg būtų jas rengęs patyręs mūsų amžiaus aviacijos kompanijos konstruktorius.

Vimana, NSO, artefaktai, Indija, civilizacija, vimanos 

Net vaizduotei pradėti reikia nuo kažko, – juk tai dar vienas įrodymas, kad mūsų pirmtakai senovėje turėjo pažangiausias technologijas, pažangesnes nei mūsų, o daugelis dalykų vis dar neiššifruota, kaip jie galėjo valdyti tokius technologinius stebuklus.

Apie panašius skraidančius objektus informacijos galima rasti ir kituose induizmo šaltiniuose: Samara Sutradhara, Mahabharata, Ramajana ar Bhavad Gita taip pat pasakojama apie mintimis valdomus dangaus ratus – vimanas, kuriomis skraidė dievai. Skraidančių aparatų piešinių buvo rasta ir Centrinėje Amerikoje ir Egipto piramidėse ir šumerų-akadų molinėse lentelėse. Vimanų pavaizdavimas įvairiuose šaltiniuose labai skiriasi, – nuo aukso karietų, skraidančių šventyklų ar persų kilimų ir iki mūsų piešiamų NSO.

Vimana, NSO, artefaktai, Indija, civilizacija, vimanos 

Tačiau, svarbiausia, aišku, kad tie paslaptingi skraidantys objektai tikrai egzistavo ir turėjo tokias technines galimybes, apie kurias gilioje praeityje sunku įsivaizduoti. Be to, yra rasti-atkasti senoviniai aerodromai, ištisi miestai, kurių archeologiniai tyrimai rodo apie staigią žmonių žūtį nuo siaubingų nežinomų naikinimo ginklų. Tai reiškia, kad ir karai buvo ir tie, kurie juos sukeldavo.

Peršasi kelios išvados. Viena iš jų, kad Žemės istorija kartojasi – žmonės patys susinaikino pačių išrastais ypatingų galių ginklais, sukeldami net globalinius pokyčius ir vėl pradėjo nuo nulio. Antroji – kažkokios protingos jėgos mums padėjo, kurios gali būti iš kitų planetų ir kitų pasaulių. Apie tai byloja randami artefaktai skirtingose pasaulio vietose – senovės žmogus vaizdavo esamus ar buvusius įvykius savo laikmečio metraščiuose – šventyklose, uolose ir pan. Telieka paliktą mįslingą informaciją iššifruoti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2019 laikas 15:19 Receptai – Patiekalai Skanūs kotletai be gramo mėsos. Paprasta, bet kaip skanu!

Avižiniai kotletai. Tokie kotletai gaminami be mėsos, bet tikrai galiu pasakyti, kad jie yra labai skanūs. Paprasta juo gaminti, išeina švelnūs, sotūs su traškia plutele.

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau