Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2022 » Gegužės » 1

Gimtojo miesto meras teigia, kad Göbekli Tepe galėjo pastatyti ateiviai

Nors atrodo, kad visi politikai sakys bet ką, kad būtų išrinkti ir išliktų savo poste, kai kurie jų šioje praktikoje nueina kiek per toli. Pavyzdžiui, Zeynel Abidin Beyazgül, pietų Turkijos Urfos miesto, oficialiai vadinamo Şanlıurfa Metropolitan Municipality, meras. Meras Beyazgül žino, kad jo puikus miestas geriausiai žinomas dėl to, kad jame yra Göbekli Tepe (arba Göbeklitepe) - apskritų statinių, kuriuos remia masyvūs akmeniniai stulpai ir kurie, kaip manoma, yra seniausi pasaulyje žinomi megalitai. Archeologai teigia, kad šiuos statinius pastatė medžiotojai-rinkėjai, gyvenę iki neolito. Meras Beyazgül sako, kad juos pastatė ateiviai. Palaukite... kas?

Ar kas nors kvietė monolitų statytoją? 

"Göbeklitepe" esančios statulos vaizduoja kažką kitą nei žmonės. Atrodo, kad jos atkeliavo iš kažkur kitur. Jos man primena ateivius.

Ar gerasis meras stengiasi, kad už jį balsuotų daugiau ateivių? Pasak Hurriyet, Beyazgül sakė kalbą apie didžiausią turistų traukos objektą savo savivaldybėje ir norėjo pabrėžti, kad 12 000 metų senumo vietovė vis dar turi daug neatskleistų paslapčių. Visų pirma jis turėjo omenyje statulas ir vaizdinius reljefus ant stulpų, kuriuose vaizduojamos scenos su būtybėmis, apsirengusiomis ne visada atitinkančiomis tikėtiną medžiotojų-rinkėjų stilių.

"Medžiotojų-rinkėjų bendruomenės medžiodavo gyvūnus ir jų kailius naudodavo kaip drabužius. Tačiau pažvelgę į kitą monolitą matome, kad akmenyse iškaltos 3 maišo figūros, naudojamos šiuolaikiniame pasaulyje. Reikėtų ištirti, kas buvo daroma su šiais maišeliais ir kokiu tikslu jie buvo naudojami. Tą patį maišą galime pamatyti už dešimčių tūkstančių kilometrų".

Kaip šie neolito žmonės prieš 12 000 metų galėjo turėti tokius pačius stilius kaip ir kitos kultūros, esančios už tūkstančių kilometrų? O kas, jei tose nuotraukose užfiksuoti ne patys medžiotojai-rinkėjai, o ateiviai kosminiais kostiumais su nakvynės krepšiais ar įrankių rinkiniais padėjo vietiniams gyventojams pastatyti Göbeklitepe, paliko keletą asmenukių stulpuose atminimui ir išvyko į kitą žemyną - galbūt padėti statyti piramides? Archeologai patvirtina, kad šios maišų formos iš tiesų pasirodo tolimose vietovėse tarp įvairių kultūrų. Bet... ar tai ateiviai?

"To meto žmonės nešiojo peltakius. Tačiau čia matome V formos motyvus. Jei pirmieji žmonės dėvėjo peltrynes, kas tie žmonės?

Merą Beižgulį trikdo kelių humanoidinių būtybių drabužiai - jie turėtų dėvėti gyvūnų kailius, o ne "Star Trek" stiliaus V formos iškirptes. Tačiau jį įtikina maišai.

"Tos rankinės panašios į šiuolaikines šių dienų pinigines. Jei manytume, kad tas rankines siuvo to meto vyrai, klystume. Labiau tikėtina, kad tą rankinę pagamino kita gyva būtybė".

ateiviai, Senovės archeologija, Göbekli Tepe

Kodėl ateiviai turėtų nešioti kailinius?

"Kita gyva būtybė " ... bet ne kitas gyvas žmogus? Dauguma žmonių, manančių, kad ateiviai pastatė ar bent jau padėjo įrengti Göbeklitepe, žiūri į kolonas kaip į įrodymą - kaip žmonės prieš 12 000 metų išdrožė, gabeno ir pastatė 6 pėdų aukščio T formos kolonas, sveriančias 20 tonų? Nepamirškite, kad tai buvo gerokai anksčiau nei piramidės ir Stounhendžas... abiem atvejais yra nemažai ateivių pagalbos teorijų.

Ar Urfos meras Zeynel Abidin Beyazgül tikrai tiki, kad monolitus, garsinančius jo miestą, pastatė ateiviai? O gal jis bando padidinti Göbeklitepe turizmo verslą pritraukdamas ateivių medžiotojus?

Ar tai rinkimų metai?

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau