Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

Amišų ekologiniam ūkininkui gresia didelė bauda ir kalėjimas už ŠVARIOS MĖSOS gamybą

Ekologiškai ūkininkaujančiam amišų ūkininkui gresia didelė bauda ir kalėjimo bausmė už paprastą nusikaltimą - švarios mėsos gamybą.

Amosas Mileris (Amos Miller) Pensilvanijos valstijoje, Bird-in-Hand, valdo holistinį ūkį, kuriame augina karves, vištas ir kiaules. Gyvuliai jo šimtametėje fermoje auginami nenaudojant cheminių medžiagų ir medikamentų, kuriuos naudoti įpareigoja JAV žemės ūkio departamentas (USDA). Pasak Milerio, jis augina savo gyvulius taip, kaip, jo manymu, Dievas norėjo, kad jie būtų auginami - pagal gamtos reikalavimus.

Tačiau federalinis teisėjas įsakė amišų ūkininkui nutraukti visus ekologiškos mėsos pardavimus. Tas pats teisėjas praėjusią vasarą taip pat nurodė Mileriui sumokėti 250 000 JAV dolerių už "nepagarbą teismui". Jis pridūrė, kad ūkininkas, norėdamas išvengti kalėjimo, turi sumokėti pradinę 50 000 JAV dolerių įmoką kaip "geros valios" mokėjimą.

Dar blogiau, federalinio teisėjo nurodymu ginkluoti JAV maršalai atliko reidą jo nuosavybėje, ūkio parduotuvėje ir šaldikliuose. Jie atliko visos jo mėsos inventorizaciją, kad užtikrintų, jog jis nebegalės parduoti ar paskersti daugiau gyvulių.

Mileris, kuris vadovauja privačiam tik nariams skirtam maisto platinimo tinklui, teigė, kad federalinė vyriausybė persekioja jį už tai, kad jis, augindamas ir ruošdamas maistą, praktikuoja savo religijos laisvę. "Mūsų nariai nenori nieko panašaus. Jie nori šviežios, žalios mėsos be jokių priedų. Mūsų nariai nori jos tiesiai iš ūkio be jokių konservantų".

Milerio privataus maisto klubo nariai sutinka, sakydami, kad jiems nepatinka, jog jų žole maitinama mėsa būtų papildyta cheminiais konservantais, kuriuos privaloma naudoti pagal USDA reikalavimus. Jie, kurių yra apie 400, taip pat pasirašė sutartis, kuriose nurodyta, kad jie supranta, jog mėsa nebus perdirbama USDA kontroliuojamose įmonėse ir apdorojama konservantais.

USDA nori, kad žmonės valgytų chemikalus, o ne švarų maistą

Pasak Miller, visos USDA licencijuotos perdirbimo įmonės privalo apdoroti visą mėsą - nepriklausomai nuo to, ar ji ekologiška, ar šeriama žole - sintetiniais konservantais.

"Dažnai jie naudoja citrinos rūgštį, kuri, kaip manote, gaunama iš apelsinų ar citrinų. Tačiau tai modifikuota medžiaga, pagaminta iš kukurūzų, ir jos net neprivaloma nurodyti ant mėsos", - aiškino jis.

Jam pritarė ir klientas, kuris tvarko amišų ūkininko interneto svetainę ir kitas šiuolaikines komunikacijos priemones, sakydamas: "USDA perdirbimo įmonės reikalauja, kad mėsa būtų apdorojama cheminiu citrinos rūgšties, pieno rūgšties ir peracto rūgšties kokteiliu. Peracto rūgštis yra toksiška, o citrinos ir pieno rūgštys yra GMO."

Kita Millerio klientė Anke nurodė, kad mėsai konservuoti naudojama pieno rūgštis nėra natūrali. "Tai nėra pieno rūgštis, gaunama rauginant raugintus kopūstus. Visa tai sukurta laboratorijoje esančiame inde", - sakė ji. "Tai sintetinis sterilizatorius, sukeliantis daug sveikatos problemų".

Pasak Milerio, jam ir kitiems smulkiesiems ūkininkams vis tiek būtų beveik neįmanoma uždirbti pelno - dėl milžiniškų mėsos bendrovių, veikiančių kaip tarpininkai. Be to, padėtį dar labiau pablogina pernelyg didelės išlaidos, reikalingos USDA mėsos perdirbimo licencijai gauti.

Amišų ūkininkas apgailestavo: "JAV dolerių skolos, prieš parduodant pirmąjį mėsos svarą, o rinka nėra garantuota. Ūkininkai neturi galimybės pradėti nuo mažų sumetimų ir, kai tik gali, papildyti ir įsigyti įrangos."

"[Turime] arba gauti licenciją, arba pasitraukti iš verslo. Mūsų pozicija tokia, kad verčiau pasitraukti iš verslo, nes jų taisyklių ir reglamentų laikytis per sunku. Mūsų rajone yra daug smulkių ūkininkų, kurie norėtų būti ūkininkais, bet verslas tapo toks monopolizuotas."

Anke pritarė Milleriui, sakydama, kad galiausiai "viskas priklauso nuo pelno ir pinigų". Ji pridūrė: "Jie nori jautienos, kiaulienos ir paukštienos monopolio. Jie iš esmės sako: "Jei nepraeisite federalinio patikrinimo, žmonės sirgs".

Svetainėje CleanFoodWatch.com rasite daugiau istorijų apie Miller ir kitus smulkiuosius ūkininkus, kurie persekiojami už tai, kad siūlo švarią, cheminių medžiagų neturinčią mėsą.

Pažiūrėkite šį vaizdo įrašą, kuriame paaiškinama, ką iš tikrųjų reiškia USDA "sertifikuotos ekologiškos mėsos" etiketė.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau