Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Gyvūnų pašarų sustabdymas - tai Bideno režimo bandymas sunaikinti VISUS GYVŪNUS ir įvesti naują bjaurios mėgintuvėlių mėsos erą

Atrodo, kad Bideno administracija strategiškai ir nedorai dekonstruoja Amerikos žemės ūkio infrastruktūrą - nuo trąšų ir pašarų siuntų sustabdymo iki padegimų bangų, per kurias Amerikoje sudegė maisto fabrikai, bet kodėl? Viena iš priežasčių - visą "mėsos" pramonę iš tikro maisto paversti "Franken-food". Šis planas, kartu su kraujo krešėjimą mažinančių vakcinų nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19) stūmimu, užtikrins, kad gyventojų skaičiaus mažinimo planas būtų įgyvendintas greičiau nei vėliau. Brangiai kainuojanti ir toksiška laboratorijoje pagaminta bandomųjų mėgintuvėlių mėsa pasirodys visose parduotuvėse šalia jūsų, ir tai bus ne tik pasirinkimas, bet ir vienintelis pasirinkimas.

Ląstelių pagrindu sukurta, genetiškai modifikuota mėsa yra bjaurus ir pavojingas maisto eksperimentas, kuris amerikiečiams bus primestas prievarta, kartu su krešulių injekcijomis.

Dauguma mėsos valgytojų atsisako valgyti laboratorijoje užaugintą mėsą, tačiau, jei neturės kito pasirinkimo, tikriausiai atsivers. Maisto trūkumas Amerikoje kuriamas visuotinai, ir neatsitiktinai stabdomi visi pašarų ir trąšų traukiniai, deginami maisto fabrikai ir boikotuojamas importas iš duonos valgytojų šalių.

Benzino pylimas į ugnį Ukrainoje (prisidengiant NATO) nepadeda spręsti maisto trūkumo situacijos, o visa tai skirta priversti amerikiečius valgyti tik genetiškai modifikuotus ir Frankenfoods produktus kiekvienam maistui ir užkandžiams. Pasiruoškite į gelį panašiai medžiagai, išaugintai mėgintuvėliuose iš gyvūnų kraujo, kuri yra genetiškai modifikuota ir mutavusi, kad sukeltų ligas visiems, kurie ją vartoja. Nebuvo atlikta jokių Billo Geitso (Bill Gates) genetiškai modifikuotos mėsos vartojimo žmonėms saugos bandymų - nei trumpalaikių, nei ilgalaikių.

Kai Amerikoje bus sunaikinti ir nutraukti visi gyvulių pašarų ištekliai, ūkininkai bus priversti parduoti savo ūkinius gyvūnus skerdimui, kad tik galėtų apmokėti sąskaitas, ir tada nebeliks jokių gyvulių, o tik laboratorinė mėsa, pagaminta iš saugomo kraujo. Netikras kepsnys. Netikras mėsainis. Padirbta vištiena. Netikras kalakutas. Padirbta kiaulė.

Dirbtinė mėsa "gaminama" naudojant mikrobus ir grybelius, įskaitant netikrą mėsą, pieno produktus, kiaušinius ir net laboratorijoje pagamintus "motinos pieno" pakaitalus

Ar esate pasirengę dalyvauti didžiajame vėžio eksperimente? Ne? Gal tuomet turėtumėte vengti "Franken" mėsos, "Franken" kiaušinių ir "Franken" motinos pieno. Nuo "Ginkgo Bioworks" ir "Motif Foodworks" iki "Nature's Fynd" ir "BioMilq" - laboratorijoje užaugintų gyvūnų šlamštas visam laikui atkeliauja į parduotuves netoli jūsų.

Atsisveikinkite su mėsa, pagaminta iš tikrų Žemėje gyvenusių gyvūnų. Atsisveikinkite su tikrais šalutiniais gyvūniniais produktais, tokiais kaip kiaušiniai ir pienas, nes Baideno režimas, Bilas Geitsas ir kitos globalistinės kiaulės nori, kad visi valgytų frankenų maistą ir būtų švirkščiami frankenų vakcinomis.

Pirmiausia Bilas Geitsas savo šlykščią laboratorijoje užaugintą mėsą prastūmė trečiojo pasaulio šalims, o dabar ją prastumia visiems ir visur

Štai Bilas Geitsas bando pasaulio gyventojus paversti Franken-Zombiais, kurie kiekvieną kartą valgytų dirbtinę mėsą ir kas tris mėnesius gautų injekcijas į krešulius, kol pasaulio gyventojų skaičius sumažės keliais milijardais. Štai Gateso planas panaikinti visą tikrą mėsą ir pardavinėti tik laboratorijose sukurtą mokslinį šlamštą: "Manau, kad visos turtingos šalys turėtų pereiti prie 100 proc. sintetinės jautienos. Prie skonio skirtumo galima priprasti, o teigiama, kad laikui bėgant jos skonis taps geresnis. Ilgainiui ši ekologiška priemoka bus pakankamai nedidelė, kad būtų galima pakeisti žmonių elgesį arba pasitelkus reguliavimą visiškai pakeisti paklausą."

Billas Gatesas labai pyksta, kad "Big Food" dar neleidžia jam vadinti "mėsa" šio kruvino, iš karvių abortų pagaminto laboratorinio gėrimo. Jis nori panaikinti mums žinomą "mėsą" ir pakeisti ją savo masiškai finansuojamais laboratoriniais gaminiais.

Štai kodėl geležinkelių vežėjai verčiami stabdyti grūdų vežimą karvių bandoms visoje Amerikoje - tai suprojektuotas mėsos žlugimas, kad paklausa būtų "perkelta" į Franken-mėsą. Prisiminkite, kad "Sveikatos sergėtojas" tai jau įvardijo keliuose straipsniuose, kuriuose šio pašaro gyvuliams stabdymas žlugdo ūkininkų galimybes išlaikyti gyvulius gyvus ir gaminti produkciją jų visų dėl to neišžudant. Kaip teigė Mike'as Adamsas (Mike Adams), Amerikos maisto infrastruktūra sąmoningai uždaroma.

Įjunkite interneto rinkiklį prie foodsupply.news, kad sužinotumėte naujausią informaciją apie maisto trūkumą ir geriausią maistą, kurį galima įsigyti, kad pasiruoštumėte krizei.
 

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau