Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Lapkričio » 6

Nėra trąšų, nėra maisto: Pasaulinis iškastinio kuro atsisakymas - greičiausias kelias į bado pragarą

(Paranormal) Inžinerinis maisto trūkumas yra ginklas, skirtas pasiekti depopuliaciją visame pasaulyje, sukeliant badą, badą ir socialinius neramumus.

Greičiausias būdas pasiekti visuotinį badą - nutraukti trąšų tiekimą. Nėra trąšų - nėra maisto.

O greičiausias būdas nutraukti trąšų gamybą - nutraukti iškastinio kuro tiekimą.

Saulės energijos negalima tiesiogiai paversti trąšomis. Tiesioginės konversijos nėra. Kita vertus, gamtinės dujos ir kitas iškastinis kuras tiesiogiai paverčiami trąšomis (iš pradžių - amoniaku) taikant labai veiksmingą metodą, kuriam "žalioji" energija tiesiog negali prilygti. Jis vadinamas "Haberio procesu".

N2 (azotas) + CH4 (gamtinės dujos) = amoniakas (NH3)

N2 (azotas) gaunamas iš atmosferos oro. Atmosferoje yra apie 78 % azoto, todėl azoto ore yra daug.

Gaminant trąšas, šis amoniakas sujungiamas su anglies dioksidu ir taip gaminamas karbamidas - kitas svarbus trąšų produktas:

NH3 (amoniakas) + CO2 (anglies dioksidas) = CO(NH2)2 (karbamidas).

Iš amoniako ir deguonies gaminama azoto rūgštis:

NH3 (amoniakas) + O2 (deguonis) = HNO3 (azoto rūgštis)

Galiausiai azoto rūgštis sujungiama su amoniaku ir gaunamas trąšų produktas - amonio nitratas:

HNO3 (azoto rūgštis) + NH3 (amoniakas) = NH4NO3 (amonio nitratas).

Didžioji dalis trąšų gamybos pasaulyje yra susijusi su šiuo 1908 m. sukurtu cheminiu procesu, vadinamu Haberio procesu, kuris, ko gero, yra svarbiausia cheminė reakcija, padedanti išlaikyti žmoniją dabartiniu gyventojų skaičiumi:

N2 (azotas) + 3H2 (vandenilis) = 2NH3 (amoniakas)

Iš esmės taip oras paverčiamas trąša, sujungiant jį su iškastinio kuro (t. y. gamtinių dujų) vandeniliu. Ši reakcija vyksta 450 C temperatūroje ir 200 atmosferų slėgyje, taigi, kad ji vyktų sėkmingai, reikia didelės galios įrangos ir energijos sąnaudų:

Nuo šio proceso priklauso apie 3,8 mlrd. žmonių mityba. Be šio proceso dabartinės žmonių populiacijos būtų neįmanoma išlaikyti. Taigi, norint išnaikinti maždaug pusę pasaulio gyventojų, tereikia apriboti iškastinį kurą, iš kurio gaunami Haberio procese naudojami angliavandeniliai.

Atkreipkite dėmesį, kad pagrindinės trąšų gamybos sąnaudos yra gamtinės dujos ir atmosferos oras. Gamtinių dujų (CH4) negalima tiesiog pakeisti saulės baterijomis ar vėjo energija, nes saulės energija negamina CH4, kaip ir vėjo energija. Iš tikrųjų reikia iškastinio kuro kaip pagrindinės žaliavos šioje chemijoje.

amoniakas, chemija, depopuliacija, badas, trąšos, maisto infliacija

MOKSLO FAKTAS: pasaulinis iškastinio kuro atsisakymas vardan "žaliosios" energijos sukels visuotinį badą ir visuomenės žlugimą.

Svarbu tai, kad kai anglių, naftos ir kito iškastinio kuro tiekimą nutraukia moksliškai neišprusę globalistai, teigiantys, kad siekia "žaliosios" ateities, tai sukelia viso iškastinio kuro, įskaitant trąšų gamyboje naudojamas gamtines dujas, trūkumą ir kainų infliaciją.

Vakar, pasibaigus COP26 globalistų konferencijai, 40 valstybių įsipareigojo per ateinančius kelerius metus "palaipsniui atsisakyti anglies". Tai kelias į garantuotą visuotinį badą, nes dėl to visoje planetoje ims katastrofiškai trūkti energijos.

Tiesą sakant, dabartinis energijos stygius, kuris jau kamuoja planetą artėjant Šiaurės pusrutulio žiemai, kai Šiaurės Amerikoje, Ukrainoje, Vakarų Europoje, Kinijoje, Indijoje ir Artimųjų Rytų šalyse numatomas elektros energijos tiekimo nutraukimas, yra visiškai nulemtas tikrai savižudiškų globalistų "lyderių", "žaliosios" energijos vardan uždarančių iškastinio kuro infrastruktūrą.

Nors žalioji energija, be abejo, gali prisidėti prie elektros energijos tinklo, kai kalbama apie neapdorotos elektros energijos vartojimą, ji negali pakeisti Haberio proceso trąšoms gaminti.

Taigi, uždarius iškastinio kuro infrastruktūrą, trąšų gamyba nutrūksta.

„Dabar pasiektas [kainos] lygis nebeįgalina ekonomiškai pagrįstos gamybos“, – teigė Vokietijos SKW Piesteritz, didžiausia trąšų gamintoja Vokietijoje. Trąšų gamyba taip pat buvo sustabdyta Australijoje, Jungtinėse Valstijose, JK ir daugelyje kitų šalių visame pasaulyje dėl padidėjusių gamtinių dujų kainų, kylančių dėl energijos trūkumo dėl globalistinės „žaliosios energijos“ politikos.

Bloomberg.com:

Trečiadienį "CF Industries Holdings Inc." pranešė, kad dėl aukštų gamtinių dujų kainų stabdo veiklą Billingham ir Ince gamybos kompleksuose, tačiau nenumatoma, kada gamyba bus atnaujinta. Ketvirtadienį Europos dujų ir elektros energijos ateities sandoriai atpigo dėl ženklų, kad daug energijos naudojančios pramonės šakos mažina vartojimą.

Krizė gali turėti rimtų ekonominių pasekmių. Pasak Goldman Sachs Group Inc. Dėl elektros energijos tiekimo nutraukimo energijos kainos greičiausiai dar labiau padidėtų, o tai dar labiau padidintų susirūpinimą dėl infliacijos ir prisidėtų prie didėjančių išlaidų, kurias įmonės jau patiria dėl žaliavų.

Pasak "Bloomberg Intelligence" analitiko Alexio Maxwello (Alexis Maxwell), dėl šių gamyklų, kurios daugiausia gamina amonio nitratą, uždarymo CF bendrovė praras dalį gamybos apimties. Jos teigimu, didesnis galimas poveikis greičiausiai turės įtakos pasaulinei trąšų kainai, nes didėja susirūpinimas, kad kiti gamintojai paseks jos pavyzdžiu.

Trąšų kainos jau dabar yra didelės, o tai didina ūkininkų išlaidas, kurie moka daugiau už viską - nuo žemės, sėklų iki įrangos. Didesnės gamybos sąnaudos gali reikšti, kad maisto produktų infliacija dar labiau padidės.

"Nenustebtume pamatę, kad artimiausiomis dienomis visoje Europoje daugiau azoto ir cheminių medžiagų gamybos įmonių nedirbs, kol dujų kainos sumažės", - pranešime teigė "BMO Capital Markets" analitikas Džoelis Džeksonas (Joel Jackson).

Didžioji 2022 m. maisto trūkumo katastrofa jau yra "iškepta"

Dėl 2021 m. nutrauktos trąšų gamybos, 2022 m. jau galima tikėtis katastrofiško derliaus praradimo. Jo neįmanoma sustabdyti. Matysime, kaip 2022 m. maisto trūkumas spartės daug sparčiau nei dabartinė tuščių lentynų ir maisto produktų infliacijos būklė.

Numatome, kad 2022 m. matysime pasaulines maisto riaušes, taip pat didėjantį maisto trūkumą (badą) ir badą kai kuriose šalyse.

Inžinerinis pasaulinės laivybos tiekimo grandinės susilpnėjimas šią dinamiką tik dar labiau pablogins, todėl trąšų tiekimas ilgai vėluos, net jei ir pavyks užtikrinti gamybą.

Elektros tinklų gedimai turės didelį poveikį trąšų gamybos gamykloms, nes trąšų gamybai vykdyti neabejotinai būtinas veikiantis vietinis elektros tinklas.

Prie žlugimo prisidės ir skiepų mandatai, nes nusikaltėlių vyriausybės užblokuos darbuotojus ir neleis darbo jėgai dirbti visu pajėgumu.

Galutinis rezultatas - pasaulinės maisto riaušės, badas, badmiriavimas, socialiniai neramumai ir chaosas. Visa tai, žinoma, suplanuota, nes pasaulio globalistų vyriausybės paskelbė karą žmonijai ir vykdo masinio genocido kampaniją prieš žmonių rasę.

Išsamią informaciją rasite šiandienos "Situation Update" podkaste per Brighteon.com:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:17 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti

Nušalimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nušalimams gydyti, nušalimai, receptai nuo nušalimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau