Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Įspėjimas: Didžioji Britanija gali būti "paskandinta radioaktyvaus cunamio" dėl vieno branduolinio povandeninio laivo smūgio

Neseniai Rusijos valstybinės televizijos programa sukėlė pasipiktinimą ir pateko į laikraščių antraštes visoje Jungtinėje Karalystėje po to, kai televizijos laidos vedėjas parodė imituojamą demonstraciją, kaip Rusijos karinio jūrų laivyno branduoliniai povandeniniai laivai lengvai sunaikintų Jungtinę Karalystę.

Praėjusios savaitės pabaigoje per visuomeninį transliuotoją "Pirmąjį kanalą" rodytame siužete dalyvavo nacionalistinės politinės partijos "Rodina" pirmininkas Aleksejus Žuravliovas (Aleksey Zhuravlyov), kuris pareiškė, kad "viena raketa "Sarmat" ir Britų salų nebeliks". 

Įspėjimas: Didžioji Britanija gali būti

Konkrečiai kalbėta apie Jungtinės Karalystės karinę paramą Ukrainai. Londonas anksčiausiai iš visų pradėjo viešinti, kad į Ukrainą pakartotinai lėktuvais gabena ginklų, įskaitant prieštankines sistemas ir amuniciją.

Tuomet segmentas perėjo prie žinių vedėjo Dmitrijaus Kiseliovo (Dmitry Kiselyov), kuris, už jo grojant povandeninio laivo grafinei nuotraukai, apibūdino toliau išvardytus dalykus:

"Jis artėja prie taikinio 1 km gylyje 200 km/h greičiu. Šio povandeninio drono neįmanoma sustabdyti. Jo kovinės galvutės galingumas siekia iki 100 megatonų".

"Šios termobranduolinės torpedos sprogimas prie Didžiosios Britanijos pakrantės sukels milžinišką iki 500 m aukščio cunamio bangą."

Įrašas iš segmento, kuriuo dabar plačiai dalijamasi Vakaruose...

Po to jis pareiškė, kad JK gali virsti "radioaktyvia dykuma" - tai buvo labiausiai provokuojantis laidos momentas: 

"Jau vien toks užtaisas taip pat sukelia itin dideles radiacijos dozes. Praskridusi virš Britų salų, ji pavers tai, kas iš jų gali likti, radioaktyvia dykuma."

Diskusija prasidėjo nuo JK ginkluotųjų pajėgų ministro, kuris, atrodo, anksčiau pritarė tam, kad prireikus Ukraina galėtų smogti Rusijos teritorijai, panaudodama JK suteiktus ginklus, komentarų.

Didžiosios Britanijos gynybos ministras Benas Wallace'as (Ben Wallace) šias pastabas paskelbė praėjusį ketvirtadienį, apibūdindamas Ukrainos teisę gintis.

"Dalis apsigynimo tokio pobūdžio invazijos atveju yra akivaizdi, kai Ukraina užpuls Rusijos kariuomenės tiekimo linijas, nes be degalų, maisto ir amunicijos Rusijos kariuomenė sustos ir nebegalės tęsti invazijos", - sakė jis BBC televizijai.

Tačiau jis atkreipė dėmesį į išlygą, kad tai išlieka mažai tikėtina. "Šiuo metu jie neturi britų ginklų, kurie galėtų tai padaryti, todėl mažai tikėtina, kad tai mūsų ginklai", - sakė jis ir pridūrė: "Labai mažai tikėtina, kad mes kam nors tai tiektume vien dėl technologijų ir taip pat dėl to, kad tokių pajėgumų turime nedaug. Taigi tai labai mažai tikėtina."

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau