Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 23

Popiežius tyli, kai Kinijoje ir Honkonge Kinijos KKP areštuoja ir įkalina katalikų lyderius

Popiežius Pranciškus nieko nepasakė apie katalikų lyderių areštus ir įkalinimą Kinijoje ir Honkonge. 

Kodėl popiežius, kaip Katalikų Bažnyčios vadovas, nevadovauja pastangoms įgyvendinti ir remti religijos laisvę Kinijoje ir Honkonge?

Apie tai praneša "Gateway Pundit": Praėjusią savaitę kardinolas Honkonge buvo suimtas naujojo šalies vadovo, kuris yra KKP augintinis. Popiežius Pranciškus nieko nesakė.

Be to, per pastaruosius metus Kinijoje vyskupas buvo suimtas KKP ir kelis mėnesius laikomas vienutėje.  Niekas nežino, kur jis yra.  Pasak Breitbart:

Kaip pranešė "Breitbart News", 2021 m. gegužės 21 d. Kinijos komunistų partijos (KKP) pareigūnai, siekdami toliau daryti spaudimą nelegaliai pogrindinei Katalikų Bažnyčiai, kartu su 10 kunigų ir 10 klierikų suėmė Xinxiang vyskupą.

Iš pradžių policija vyskupą ir kunigus nuvežė į viešbutį, kur jie buvo laikomi vienutėje ir jiems buvo rengiami "politiniai užsiėmimai", siekiant juos indoktrinuoti pagal KKP supratimą apie religijos laisvę, teigiama AsiaNews, Popiežiškojo užsienio misijų instituto oficialios spaudos agentūros, pranešime.

Seminaristai buvo paleisti po trijų dienų, o kunigai - po kelių dienų, tačiau vyskupas Zhangas vis dar laikomas policijos areštinėje, neteisėtai, nepateikus kaltinimų ir be teismo, nežinomoje vietoje. Kinijos įstatymai numato, kad niekas negali būti laikomas vienutėje be kaltinimų ilgiau nei tris mėnesius.

Dviem šeimos nariams per Naujųjų metų Mėnulio šventę buvo leista kelioms minutėms pasimatyti su vyskupu, tačiau niekas nežino, kur jis laikomas, o kunigams neleidžiama jo aplankyti ar paskambinti.

AsiaNews pranešė, kad Xinxiang katalikų bendruomenė vis dar tikisi, kad jų vyskupas bus išlaisvintas, tačiau kartu vis labiau nerimauja dėl jo fizinės ir psichinės sveikatos.

Vatikanas, matyt, nepateikė jokio prašymo dėl vyskupo Zhang išlaisvinimo.

Popiežius ir vėl nieko nesako. Dabar, kai suverenios valstybės perduoda savo sveikatos priežiūros laisvę PSO, popiežius vėl tyli.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.10.2019 laikas 21:23 Receptai – Patiekalai Magišką Desertas Jorkšyro Keksas. Receptas

Šį magišką desertą verta pradėti gaminti jau iš vakaro. Pradžiai dėk arbatžoles į gilų indą ir užpilk verdančiu vandeniu. Palaikyk 20 min, paskui perkošk ir palik tik skystį. Paskui įpilk viskio, uždenk maistine plėvele ir pali...

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau