Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 31

Kinija išrinkta į Pasaulio sveikatos organizacijos vykdomąją valdybą

Kinija išrinkta į Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) vykdomąją valdybą.

Penktadienį vienbalsiu balsavimu Kinija kartu su dar 11 šalių buvo išrinkta į PSO vykdomąją valdybą.

Kinija dabar trejus metus dirbs Vykdomojoje valdyboje, nors Vuchano koronaviruso protrūkio metu Kinija teikė PSO klaidingą informaciją, trukdė viruso kilmės tyrimams ir persekiojo kinų gydytojus, kurie bandė iš anksto įspėti apie pavojų.

"Breitbart" praneša: "U.N. Watch" vykdomasis direktorius Hillel Neuer buvo nustebęs ir pasibaisėjęs, kad Kinija galėjo užimti Jungtinių Tautų sveikatos agentūros vykdomosios valdžios vietą, o laisvojo pasaulio valstybės narės tam akivaizdžiai neprieštaravo:

Dr. Li Wenliang, kuris buvo informatorius apie Vuchane (Kinija)

Dr. Li Wenliang, kuris buvo informatorius apie Vuchane (Kinija) kilusį ir šiame mieste gydytojo mirtį sukėlusį koronavirusą Covid-19, paminklas prie UCLA universiteto miestelio Vestvude, Kalifornijoje, 2020 m. vasario 15 d. nuotraukoje. (MARK RALSTON/AFP via Getty Images)

Dr. Li Wenliangas (Li Wenliang) buvo Wuhano gydytojas, kurį Kinijos komunistų partija žiauriai nutildė, kai jis bandė įspėti kitus gydytojus apie jo mieste sparčiai plintančią į SARS panašią kvėpavimo takų ligą. Jo mirtis 2020 m. vasarį, būnant 34 metų, tariamai nuo kiniškos koronavirusinės infekcijos, sukėlė pasipiktinimą visoje Kinijoje ir pasaulyje.

Kaip pažymėjo Neueris, pastaroji savaitė Jungtinėms Tautoms tikrai nebuvo triumfališka. Be to, kad Kinija pateko į Pasaulio sveikatos organizacijos vykdomąją valdybą, terorizmą remiančios šalys privertė Pasaulio sveikatos asamblėją pasmerkti Izraelį, kaip keliantį išskirtinį pavojų sveikatai.

Be to, praėjusią savaitę branduolinė piktavalė Šiaurės Korėja pasipiktinusi tapo JT nusiginklavimo konferencijos pirmininke, o JT žmogaus teisių komisarė Michelle Bachelet padarė Pekinui propagandinį perversmą, nes apsilankiusi okupuotame Rytų Turkistane, kurį Kinija vadina Sindziangu, neištyrė ir nepasmerkė uigūrų genocido.

Šeštadienį žurnalo "Spectator" apžvalgininkas Rossas Clarkas (Ross Clark) pažymėjo, kad Pasaulio žmogaus teisių organizacijos vykdomoji valdyba dabar yra "perpildyta mažų šalių, kurių daugelio žmogaus teisių padėtis yra prasta, kurios nedrįs mesti iššūkio Kinijai arba neturės tam politinės įtakos". 

Clarkas teigė, kad Kinijos išrinkimas į vykdomąją valdybą yra dar vienas įrodymas, kad W.H.O. "prarado bet kokį patikimumą", nors Bideno administracija bando suteikti organizacijai daugiau įtakos ir įgaliojimų.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų
Ausų uždegimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo ausų uždegimų, Ausų uždegimas, ausys, ausų gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau