Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Birželio » 16

Atlikus pomirtinį tyrimą skiepytųjų kūnuose rasta masyvių kraujo krešulių biostruktūrų

Vis daugiau įrodymų patvirtina, kad žmonės, kurie yra visiškai paskiepyti ir pasididinti nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19), miršta dėl kraujagyslių sistemoje susidariusių kraujo krešulių.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Net pagrindiniai gydytojai dabar pripažįsta, kad COVID-19 vakcinos sukelia kraujo krešulius ir kad jos gali turėti daug aukų. 

Dr. Sandžajus Verma (Sanjay Verma), suaugusiųjų kardiologas, praktikuojantis Kočelos slėnyje, Kalifornijoje, per mėnesį priima šimtus pacientų. Iš jų dešimtys pacientų kreipiasi dėl širdies komplikacijų ir kraujo krešulių, susijusių su skiepais.

"Galiu pasakyti tik galbūt, o ne galutinai, nes kol kas neturime jokio diagnostinio testo, kuris 100 proc. patvirtintų, kad "tai sukėlė tai", - sakė jis. "Tačiau paprastai per metus net nepastebime tiek [širdies problemų]."

Verma pridūrė, kad iki pandemijos jis per metus matydavo tik keletą pacientų, kuriems kildavo širdies komplikacijų ir susidarydavo kraujo krešulių.

Gregas Risas (Greg Reese) iš "InfoWars" pažymėjo, kad rasti kraujo krešuliai nėra krešuliai įprasta prasme.

"Tai nėra kraujo krešuliai. Atrodo, kad tai kažkokia organinė medžiaga su mažais kristalais ir itin plonais laidais, sudarytais iš kažko, kas atrodo kaip roplių žvynai", - sakė jis.

Nepriklausomai nuo to, ar tai yra tai, ką gydytojai tradiciškai vadina kraujo krešuliais, ar ne, Risas pažymėjo, kad šių biostruktūrų atradimas gali paaiškinti didžiąją dalį, jei ne visus mirtinus neigiamus padarinius, susijusius su eksperimentiniais skiepais.

"Šis vidinis užsikimšimas, augantis skiepijamo žmogaus viduje, tikrai paaiškintų visus mirtinus šalutinius poveikius, kuriuos matome šiandien - tai, ką pagrindinė žiniasklaida šiuo metu įvardija kaip "staigios suaugusiųjų mirties sindromą", - sakė Risas.

Daugiau žmonių turi pasisakyti prieš vakcinas

Risas pažymėjo, kad nors daugelis balzamuotojų, kapaviečių tvarkytojų ir kitų žmonių, dirbančių pomirtiniuose tyrimuose, mato baisių trombų požymius paskiepytuose mirusiuosiuose, tik nedaugelis nori pasisakyti prieš tai.

"Mes nežinome, kas tai per dalykai, bet visur juos randa balzamuotojams ir koroneriams, tik beveik visi jie bijo apie tai kalbėti arba jiems tai nerūpi", - sakė jis. "Ir tai yra tikra tragedija. Tiems, kurie tyli, padėtis nepagerės."

Ryzas pažymėjo, kad žmonių nenoro kalbėti garsiai pasekmė yra neseniai Maisto ir vaistų administracijos (FDA) išsakytas siekis leisti skiepyti vos šešių mėnesių amžiaus vaikus.

"O žmonija nieko nedaro", - pastebėjo jis.

FDA Vakcinų ir susijusių biologinių preparatų patariamasis komitetas neseniai vienbalsiai nubalsavo už leidimą naudoti Moderna ir Pfizer mRNA COVID-19 vakcinas vaikams nuo šešių mėnesių iki penkerių metų amžiaus.

Komiteto pritarimas pradeda procesą, kuris, kaip tikimasi, bus baigtas kitą savaitę ir leis vakcinas platinti vaikams. Šio proceso metu FDA oficialiai patvirtins "Moderna" ir "Pfizer" vakcinų skubaus naudojimo leidimus.

Kai šis etapas bus baigtas, Ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) patariamoji grupė balsuos dėl šių vakcinų patvirtinimo vaikams iki penkerių metų. Paskutinis žingsnis - CDC direktorė Dr. Rochelle Walensky pasirašys dėl šių vakcinų.

"Kodėl turėtume nusipelnyti ko nors kito, išskyrus skausmą ir kančias, jei nieko nedarome, kad apsaugotume savo vaikus? Kai tie, kurie bijo pasisakyti, pradės matyti koronerių stalus su mirusiais vaikais, bus per vėlu", - perspėjo Risas.

Tačiau dabar dar ne per vėlu, - ragindama imtis veiksmų, sakė Risė. "Jei esate balzamuotojas, koroneris ar laidojimo paslaugų teikėjas ir matote tokius dalykus, dar yra laiko išgelbėti mūsų nekaltų vaikų gyvybes." Jis siūlo susisiekti su nepriklausomomis žiniasklaidos priemonėmis ir paskleisti informaciją apie šių vakcinų pavojus.

Daugiau apie žmones, kuriuos pražudė COVID-19 vakcinos, sužinokite svetainėje VaccineDeaths.com.

Žiūrėkite, kaip "InfoWars" laidos vedėjas Gregas Risas aptaria neseniai mirusių paskiepytųjų kūnuose rastus masyvių biostruktūrų įrodymus.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau