Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 22

"Pfizer" dokumentai atskleidžia DIDELĮ skaičių vakcinos klinikinių tyrimų dalyvių, pasitraukusių dėl nepageidaujamų reakcijų

Neseniai Maisto ir vaistų administracijos (FDA) paviešinta "Pfizer" dokumentų partija parodė, kad iš Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos klinikinių tyrimų pasitraukė "neįprastai daug" dalyvių. Dalyviai, kurie pasitraukė iš 2020 m. tyrimų, tai padarė dėl nepageidaujamų reiškinių, susijusių su eksperimentine injekcija.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Liepos 1 d. paskelbti minėti dokumentai atskleidė visą šios problemos mastą. Šie 3 611 puslapių dokumentai buvo dalis didesnio dokumentų sąvado, kurį nurodyta paskelbti pagal pagreitintą Informacijos laisvės akto (FOIA) prašymą. FOIA prašymą 2021 m. rugpjūtį pateikė organizacija "Visuomenės sveikatos ir medicinos specialistai už skaidrumą" (PHMPT).

Liepos 1 d. dokumentuose minima, kad visi tyrimo dalyviai gavo vieną arba dvi 30 mikrogramų "Pfizer" vakcinos BNT162b2 dozes. Tai pačiai vakcinai kandidatei 2020 m. gruodžio mėn. buvo suteiktas skubaus naudojimo leidimas.

Pasak organizacijos "Children's Health Defense", "Pfizer" vakcinos bandymus atliko keturiose šalyse - JAV, Brazilijoje, Argentinoje ir Pietų Afrikoje. Daugelis vakcinos bandymų dalyvių pasitraukė patyrę rimtų nepageidaujamų reiškinių, o kiti pasitraukė dėl iš pažiūros nedidelių nepageidaujamų reiškinių. Nustatyta, kad didesnė dalis nedidelių nepageidaujamų reakcijų buvo susijusios su vakcina, o kai kurios rimtos nepageidaujamos reakcijos buvo pripažintos "nesusijusiomis" su vakcina.

Dokumente išvardyti 34 dalyviai, kurie pasitraukė iš vakcinos tyrimų. Dviem iš jų pasireiškė sunkūs nepageidaujami reiškiniai, kurie buvo laikomi "susijusiais" su vakcina.

2020 m. rugpjūčio 11 d. 56 metų moteris gavo pirmąją vakcinos dozę, tačiau kitą dieną pasitraukė, pranešusi apie neįprastai greitą širdies plakimą ir odos niežėjimą. Anksčiau ji neturėjo jokių širdies problemų ar kitų sveikatos sutrikimų. Už vakcinos tyrimą atsakingas tyrėjas rašė, kad "buvo pagrįsta tikimybė, jog niežulys ir tachikardija buvo susiję su tyrimo intervencija".

Kita dalyvė, 61 metų moteris, pirmąją dozę gavo 2020 m. rugsėjo 25 d. Vėliau, 2020 m. spalio 14 d., jai pasireiškė vienpusis kurtumas ir kitą dieną ji pasitraukė iš gydymo. Jos kurtumas tęsėsi iki 2020 m. spalio 23 d., o tyrėjas paminėjo "pagrįstą galimybę", kad jis susijęs su vakcina.

Dėl "Pfizer" vakcinos pablogėjo kai kurių dalyvių anksčiau buvusios būklės

Kitais atvejais kai kurie dalyviai pasitraukė po to, kai jų anksčiau turėtos sveikatos būklės pablogėjo labiau nei anksčiau. Nepaisant to, tyrimus prižiūrintis tyrėjas manė, kad nepageidaujamos reakcijos nesusijusios su vakcina, o "Pfizer" šiai išvadai pritarė.

56 metų moteris, kuri pirmą ir vienintelę dozę gavo 2020 m. rugpjūčio 12 d., po 11 dienų, 2020 m. rugpjūčio 23 d., pasitraukė iš tyrimų dėl "pablogėjusios vainikinių arterijų ligos". Kaip savo sveikatos sutrikimus ji nurodė vainikinių arterijų ligą, hipertenziją ir didelį cholesterolio kiekį organizme. Tačiau tyrėjas jos būklės pablogėjimą priskyrė ne vakcinai, o "hipertenzinei širdies ir kraujagyslių ligai arba aterosklerozinei širdies ligai".

46 metų moteris, kuriai 2020 m. rugpjūčio 21 d. buvo sušvirkšta viena COVID-19 vakcinos dozė, 2020 m. rugpjūčio 28 d. atsitraukė po to, kai jos smegenų vėžys išplito po visą kūną. Tyrėjas atmetė mintį, kad vakcina pablogino jos būklę. Vietoj to ji buvo "susijusi su antrine plaučių adenokarcinomos liga" - kuri jai buvo diagnozuota dar 2019 m. liepos mėn.

50-metė moteris 2020 m. rugpjūčio 26 d. gavo "Pfizer" vakciną COVID-19. Ji išvardijo keletą besitęsiančių sveikatos sutrikimų, įskaitant 2 tipo diabetą ir diabetinę neuropatiją. 2020 m. rugsėjo 14 d. moteriai išsivystė diabetinė pėdos opa - dėl to po dviejų dienų, 2020 m. rugsėjo 16 d., ji buvo priversta nutraukti vakcinos vartojimą. Tyrėjas vėlgi atmetė galimybę, kad vakcina galėjo būti susijusi su moters pėdos opa, sakydamas, kad "nėra jokios pagrįstos galimybės".

Vakcinos "Pfizer COVID-19" pavojai nebūtų išaiškėję, jei PHMPT nebūtų pateikusi FOIA prašymo. Iš pradžių "Pfizer" ir FDA teigė, kad grupės pateiktam FOIA prašymui įvykdyti gali prireikti 75 metų. Tačiau tai neįtikino JAV apygardos teisėjo Marko T. Pittmaną (Mark T. Pittman), kuris nurodė abiem subjektams kuo greičiau įvykdyti prašymą. 

"Teismas pripažįsta, kad šis FOIA prašymas gali būti "pernelyg apsunkinantis" iššūkis FDA. [Tačiau] teismas daro išvadą, kad šis FOIA prašymas yra itin svarbus visuomenei ... [ir] kad skubus ieškovo prašymo įvykdymas yra ne tik įmanomas, bet ir būtinas", - sausio 6 d. sprendime rašė M. Pittmanas.

BigPharmaNews.com pateikia daugiau istorijų apie "Pfizer" klinikinius mRNA COVID-19 vakcinos klinikinius tyrimus.

Žiūrėkite šį naujienų reportažą apie moterį, kuri liko paralyžiuota praėjus kelioms valandoms po to, kai jai buvo sušvirkšta "Pfizer" vakcina.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau