Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2022 » Birželio » 26

Daugiabučio namo gyventojai Prancūzijoje pateikė kolektyvinį skundą dėl paranormalių reiškinių jų butuose

Apie dešimt daugiabučio namo Fontenay-aux-Rose (Hauts-de-Seine), Paryžiaus priemiestyje, Prancūzijoje, nuomininkų pateikė kolektyvinį skundą vietos būsto departamentui. Jie yra nepatenkinti, kad jų butuose vyksta "nepakeliamai daug" paranormalių reiškinių.

Prancūzijos spauda apie šį incidentą pranešė anądien, tačiau pažymima, kad pats laiškas buvo pateiktas dar 2021 m. gegužės 23 d. 

Visų penkių pastato aukštų gyventojai kenčia nuo paranormalių reiškinių, įskaitant vaiduoklius. Jie reikalauja kuo greičiau persikelti į kitą pastatą. Pastatas priklauso valstybei, todėl atrodo, kad jame gyvenantys žmonės yra per daug neturtingi, kad galėtų patys susirasti kitą būstą arba gyventi nuomojamame bute. 

Susirūpinusių nuomininkų teigimu, jie ne kartą matė po savo butus bėgiojantį keistą šešėlį, apibūdinamą kaip "panašų į debesį", kuris, daugelio nuomone, yra vaiduoklis. 

Be to, jie pasakojo, kad dažnai girdėjo bejausmius žingsnius ir stebėjo savarankiškai judančius objektus. Be to, jų butuose dažnai be jokios aiškios priežasties užgęsta ir užsidega šviesos. 

Be šios nerimą keliančios veiklos, gyventojai sako, kad nuo to laiko, kai prieš kelerius metus jų namuose prasidėjo velniava, visi jų šeimos nariai pradėjo sirgti paslaptingomis ligomis. 

Jie prisipažįsta, kad iš tikrųjų gyvena name, kuriame vaidenasi, ir kad jiems galiausiai viskas atsibodo. 

"Aš galiu būti pamišęs arba tu gali būti pamišęs, bet visas pastatas negali išprotėti!" - sako vienas iš nuomininkų.

Kai kurie nuomininkai teigia, kad paranormalių reiškinių siautėjimas name prasidėjo 2019 m., kai viename iš butų mirė vyras, kuris save laikė mistiku ir teigė matantis vaiduoklius. 

Po jo mirties praėjus vos kelioms dienoms, įvairiuose butuose ėmė vykti keistų dalykų. Yra žinoma, kad po jo mirties jo butas taip ir nebuvo apgyvendintas ir iki šiol yra tuščias. 

Atsakydama į nuomininkų laišką, miesto valdžia skeptiškai įvertino jų teiginius apie paranormalius reiškinius. Nors miesto meras pažadėjo ištirti šį klausimą, tikėdamasis kaip nors palengvinti nuomininkų kančias, spauda nenurodė, ar jo įsikišimas nuomininkams buvo palankus. 

Šio "blogo" namo gyventojai dabar gali tikėtis tik 2030 m., kai bus pradėta planuojama viso rajono pertvarka ir daugelis namų su socialiniais butais bus nugriauti, o jų nuomininkai perkelti į kitus namus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau