Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 27

Kolumbijos bulių arenoje sugriuvus tribūnoms žuvo keturi žmonės, dešimtys sužeista

Sekmadienį Kolumbijoje per populiarias varžybas, kurių metu visuomenės atstovai kaunasi su mažais buliais, sugriuvus bulių kautynių tribūnai, žuvo mažiausiai keturi žmonės, o dar 30 buvo sunkiai sužeisti, pranešė pareigūnai.

"Šiuo metu yra keturi žuvę žmonės - dvi moterys, vyras ir vaikas", - po incidento centriniame El Espinalio mieste vietos radijui sakė Tolimos departamento gubernatorius Chosė Rikardas Orozkas (Jose Ricardo Orozco).

Pasak socialinėje žiniasklaidoje transliuotų vaizdų, sugriuvo visa trijų aukštų medinių tribūnų, kuriose buvo žiūrovų, sekcija, ant žemės parbloškusi dešimtis žmonių.

Kitame vaizdo įraše, kurį kažkas padarė įvykio vietoje, matyti, kaip žmonės bando ištrūkti iš tribūnų, o bulius ir toliau blaškosi arenoje.

"Yra apie 30 sunkiai sužeistų žmonių... tai preliminarus pranešimas", - sakė Orozco, pažymėdamas, kad gelbėtojai vis dar evakuoja sužeistuosius į rajono ligonines gydymui.

Vietos civilinės gynybos pareigūnas Luisas Fernando Velezas (Luis Fernando Velez) sakė, kad nežino, kiek žmonių vis dar palaidoti nuolaužose, tačiau pažymėjo, kad sugriuvus tribūnos daliai ji buvo pilna.

Renginys buvo San Pedro festivalio, populiariausio regione, švenčių dalis.

"Prašysime ištirti faktus apie tai, kas įvyko", - socialiniame tinkle "Twitter" pareiškė kadenciją baigiantis Kolumbijos prezidentas Ivanas Duque ir išreiškė solidarumą su žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų šeimomis.

Orozco sakė, kad departamento vyriausybė imsis veiksmų uždrausti vadinamąsias "corralejas", kuriose vietos gyventojai bando laimę ringe, sakydama, kad jos yra pavojingos ir skatina žiaurų elgesį su gyvūnais.

Šeštadienį keli žmonės buvo sužeisti per nelaimingus atsitikimus "corralejas" varžybose El Espinalyje, kuriame gyvena apie 78 000 žmonių ir kuris yra maždaug už 150 km nuo sostinės Bogotos.

Dar vienas žmogus mirė anksčiau šį mėnesį po to, kai Repelono mieste vykusioje corraleja žuvo nuo buliaus įkandimo.

Išrinktasis prezidentas Gustavo Petro, kuris pradės eiti pareigas rugpjūčio 7 d., prisijungė prie Orozco raginimo uždrausti mėgėjiškas bulių kautynes.

Dirbdamas Bogotos meru, kairiųjų pažiūrų G. Petro uždraudė bulių kautynes firminėje miesto arenoje "La Santamaria".

Nors žiaurus elgesys su gyvūnais Kolumbijoje laikomas nusikaltimu, bulių ir gaidžių kovos yra saugomos dėl jų kultūrinės istorijos.

Praneša: Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau