Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Lapkričio » 19

Potvyniai ir nuošliaužos užfiksuoti 4 Kolumbijos departamentuose

Kolumbijoje tęsiantis lietingam sezonui, pastarosiomis dienomis pranešta apie kelis potvynių ir nuošliaužų atvejus Kindijo, Antiokijos, Risaraldos ir Kaukos departamentuose.

Ekstremaliųjų situacijų pareigūnai pranešė apie žemės nuošliaužas ir potvynius po smarkaus lietaus 2021 m. lapkričio 11 d. Pereiroje, Risaraldos departamente. Danubio rajone nuošliauža sugriovė keturis namus ir pražudė 3 žmones.

Maždaug tuo pačiu metu potvyniai ir nuošliaužos paveikė Antiokvijos departamento teritorijas. Nepaprastųjų situacijų pareigūnai pranešė, kad nuo lapkričio 11 d. Buritikos, Kanasgordaso ir Amagos savivaldybėse įvyko kelios nuošliaužos. Be geriamojo vandens liko apie 1473 šeimos 19 Buritikos rajonų. Lapkričio 14 d. Medeljine, Antiokvijos sostinėje, užliejo potvynis, kuris apgadino namus ir nuo jo nukentėjo apie 100 žmonių.

2021 m. lapkričio 12 d. nuo potvynių nukentėjo daugiau kaip 1 000 šeimų Kaloto, El Tambo ir López de Micay savivaldybėse Kaukos departamente. Žiniasklaida pranešė, kad smarkios liūtys sukėlė nuošliaužas, staigius potvynius ir užtvindė Micajos upę bei jos intakus. Nukentėjo pasėliai ir namai.

Lapkričio 13 d. Kalarkos mieste, Kindio departamente, nuslinkus nuošliaužai, žuvo vienas žmogus ir buvo evakuota apie 15 šeimų.

Nuo liūčių sezono pradžios nuo nepalankių oro sąlygų nukentėjo 35 000 žmonių

Kolumbijos nacionalinio nelaimių mažinimo skyriaus (UNGRD) duomenimis, nuo rugsėjo 15 d. iki lapkričio 12 d. dėl nepalankių oro sąlygų visoje šalyje žuvo 34 žmonės, 4 dingo be žinios ir 37 buvo sužeisti. Tai paveikė daugiau nei 35 000 žmonių 27 departamentuose.

Be to, buvo apgadinta arba sugriauta 7250 namų, 180 kelių ruožų ir 58 tiltai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:31 Receptai – Patiekalai Žolelės vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalpusnių, Vaistinių ramunėlių, Barkūno, Širdažolės, Kalendulos žiedų, Verdančio vandens

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 06:59 2024 m. balandžio 15 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
2024 m. balandžio 15 d. žada būti galimybių ir pokyčių kupina diena. Žvaigždės sako, kad kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis tam tikrų pokyčių savo gyvenime. Pažvelkime, ko kiekvienas ženklas gali tikėtis šią dieną....

Skaityti daugiau

14.04.2024 laikas 19:24 Ar sugebate "eiti galva į galvą": šis testas atskleis visą tiesą [testas]
Ne kiekvienas žmogus dėl savo tikslų pasiekimo gali pradėti kovą ir varžytis, dažniausiai žmonės mieliau nesileidžia į tiesioginius konfliktus. Nors yra ir tokių, kurie renkasi karo, o ne diplomatijos kelią. Atlikite psichologinį testą ir sužinokite,...

Skaityti daugiau