Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Senato ginklų seržantas, rytoj turėjęs liudyti Kongresui, rastas negyvas

Buvęs Senato ginkluotės seržantas, kuris sausio 6 d. buvo atsakingas už Kapitolijaus saugumą, rastas negyvas, pranešė "Fox News". "Fox" patvirtino, kad mirė Senato ginkluotės seržantas Maiklas Stengeris (Michael Stenger), kuris buvo atsakingas už Senato saugumą Kapitolijaus riaušių dieną", - pirmadienį pranešė Chadas Pergramas (Chad Pergram).

M. Stengero mirties aplinkybės yra akylai saugomos ir kol kas nėra aiškios.

1) "Fox" patvirtina, kad mirė Senato ginklų seržantas Maiklas Stengeris, kuris Kapitolijaus riaušių dieną vadovavo Senato apsaugai.

M. Stengeris turėjo liudyti staiga suplanuotame viešame sausio 6 d. viešame Kongreso komiteto posėdyje, kuris turėjo įvykti 13 val. dieną prieš tai, kai buvo rastas negyvas. Pranešimuose nurodoma, kad posėdis buvo paskirtas dėl "neseniai gautų įrodymų".

Maiklas Stengeris buvo priverstas išeiti iš darbo po sausio 6 d. protestų Kapitolijuje. Atstovų rūmų ginklo seržantas Polas Irvingas vėliau pranešė apie savo atsistatydinimą, kaip paskelbė Atstovų rūmų pirmininkė Nensi Pelosi. Nuo sausio 16 d. atsistatydino ir Kapitolijaus policijos viršininkas Stivenas Sundas (Steven Sund).

Atsistatydindamas Sundas parašė laišką, kuriame griežtai kritikavo saugumo ir atsargumo priemonių trūkumą Kapitolijuje.

Nacionalinės bylos (National File) pranešimas: Mėnesį prieš mirtį Stengeris liudijo Kongrese dėl sausio 6 d. protestų.

"Apibendrinant galima pasakyti, kad visada, kai ruošiatės dideliam renginiui, turite apsvarstyti tam tikros formos pilietinio nepaklusnumo per šias demonstracijas galimybę ir atitinkamai planuoti", - savo liudijime sakė Stengeris. "Sausio 6 d. įvykiai peržengė nepaklusnumo ribas. Tai buvo smurtinis, koordinuotas išpuolis, kurio metu gyvybių nuostoliai galėjo būti daug didesni."

Buvęs sargybinis turėjo dar kartą liudyti, šį kartą - prieš viešus sausio 6 d. Kongreso komiteto posėdžius. Posėdis, kuriame bus pristatomi "neseniai gauti įrodymai", staiga buvo paskirtas rytoj 13 val.

Vasario mėnesį Pergramas pranešė apie Kapitolijaus saugumo vadovų parodymų "neatitikimus". Tai apima ir Sundo, ir Stengero parodymus.

"Top GOPer on Hse Admin Cmte Davis on Senate's Capitol riot hrng: Pergram 2021 m. vasarį tviteryje rašė: "Buvusio USCP viršininko Sundo, buvusio Atstovų Rūmų ginkluotės seržanto Paulo Irvingo (Paul Irving) ir buvusio Senato ginkluotės seržanto Michaelo Stengerio parodymuose buvo didelių neatitikimų".

Be to, Krašto saugumo ir vyriausybės reikalų komiteto darbuotojų ataskaitoje Sundas, Irvingas ir Stengeris kaltinami tuo, kad sausio 6 d. nepranešė Nacionalinei gvardijai.

"Stivenas Sundas (Steven Sund) niekada nepateikė oficialaus prašymo Kapitolijaus policijos valdybai dėl Nacionalinės gvardijos paramos prieš sausio 6 d.", - sakoma ataskaitoje. "Vietoj to Stevenas Sundas neoficialiai kalbėjosi su Atstovų Rūmų ginkluotės seržantu Paulu Irvingu ir Senato ginkluotės seržantu Michaeliu Stengeriu apie galimą Nacionalinės gvardijos paramos poreikį. Niekas niekada neaptarė Nacionalinės gvardijos paramos galimybės su Kapitolijaus architektu, trečiuoju balsuojančiu Kapitolijaus policijos valdybos nariu."

Maiklas Stengeris - ne pirmas Kapitolijaus apsaugos komandos narys, žuvęs per kelis mėnesius po 2021 m. sausio 6 d. Po šio įvykio nusižudė keturi tą dieną budėję Kapitolijaus policijos pareigūnai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.07.2019 laikas 13:13 Receptai – Patiekalai “Bounty” – nekeptas varškės tortas
Nekepto varškės torto receptas.15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau