Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 30

COVID Jab Pranešėjas, kuris atskleidė depopuliacijos darbotvarkę, pateko į lėktuvo katastrofą

Gydytojas, atskleidęs Naujosios pasaulio tvarkos depopuliacijos darbotvarkę, sekmadienį pateko į lėktuvo katastrofą.

Osteopatijos ir vidaus ligų gydytoja daktarė Carrie Madej kartu su savo draugu yra kritinės būklės ligoninėje po to, kai paslaptingai sugedus lėktuvo varikliui, jis nukrito prie Roosevelto memorialinio oro uosto Warm Springse, Džordžijos valstijoje.

FAA teigimu, jie skrido vienmotoriu lėktuvu "Piper PA-24" iš Sankt Peterburgo Floridoje, kai staiga užgeso variklis.

"Meriwether County" oro uosto valdybos pirmininko Michaelo Watsono (Maiklo Vatsono) teigimu, lėktuvas skrido iš St. Petersburg, Florida, netoli Tampos, į Newnan-Coweta County oro uostą, kai pradėjus leistis lėktuvui atsirado problemų su varikliu. Skrydis buvo nukreiptas į pietus, į Warm Springsą, tačiau sudužo. Skrydžių sekimo svetainėje "Flight Aware" parodytas skrydžio maršrutas prieš katastrofą, - pranešė "11 Alive".

"FAA bendradarbiauja su Nacionaline transporto saugos valdyba, kad nustatytų katastrofos priežastį. Nė viena iš agentūrų nepateikė tyrimo detalių."

Infowars.com praneša: Anot šaltinių, tiesiogiai bendravusių su Madej, likus kelioms dienoms iki lėktuvo katastrofos ji atšaukė keletą viešų kalbėjimo renginių, teigdama, kad medicinos įstaigos prieš ją nusitaikė "visa jėga".

"Ketvirtadienį daktarė Madej man parašė trumpąją žinutę, kad kelis mėnesius nedalyvaus viešuose kalbėjimo renginiuose, nes gydytojų taryba ją persekioja visa jėga", - pranešė Timas Braunas (Tim Brown) iš "Sons of Liberty Media".

Braunas pridūrė, kad Madėja yra intensyviosios terapijos skyriuje, tačiau sveiksta ir tikriausiai bus išleista ketvirtadienį.

Trečiadienį daktarės Madej komanda paskelbė pareiškimą, kuriame teigė, kad daugiau informacijos apie lėktuvo katastrofą neskelbs, tačiau patikino, kad Madej yra "saugi" ir "gydosi taip gerai, kaip tikimasi".

Iš meilės ir pagarbos daktarei Madej ir jos artimiesiems nusprendėme neskelbti interneto svetainėse pasirodžiusios informacijos ir informacijos, kuria ji nesutiko dalytis. Taip pat norime nepamiršti suteikti jiems erdvės ir laiko pasveikti, kaip ir kiekvienam žmogui, atsigaunančiam po tokios traumuojančios patirties.

Taip pat suprantame, kad išreiškiamas susirūpinimas. Tačiau prašome būti ramiems, kad ji yra saugi, ją supa palaikymo ratas ir ji gydosi taip gerai, kaip tikimasi.

Be to, nors lengva pasinerti į naujienų ciklo detales, svarbiausia detalė yra ta, kad Dievo malonės dėka ji ir jos mylimasis tebėra su mumis.

Naujausiame savo interviu JD Ruckerio laidoje (JD Rucker Show) praėjusią savaitę daktarė Madėja paaiškino globalistinį ryšį tarp Metaverslo, nanotechnologijų iš COVID injekcijų, transhumanizmo ir socialinio kredito balų:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau