Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 7

Teisėjas įsakė "Pfizer" paskelbti "potencialiai toksiškas" Jab sudedamąsias dalis

Įmonei "Pfizer" nurodyta per artimiausias 24 valandas pateikti visą turimą informaciją, susijusią su COVID-19 skiepų sudėtyje esančiomis sudedamosiomis dalimis.

Urugvajaus teisėjas priėmė sprendimą, kad į šią informaciją turi būti įtraukti bet kokie "grafeno oksido" ar "nanotechnologinių elementų" įrodymai. Pfizer taip pat turi pateikti įrodymų, kad vakcina nėra pavojinga žmonių sveikatai.

Apie tai praneša Independentsentinel.com: Teismo nutartį praėjusį šeštadienį paskelbė teisėjas Alejandro Recarey (Alejandro Recarey). Jis nurodė Prezidentūrai, Sveikatos apsaugos ministerijai, Valstybinei sveikatos paslaugų administracijai (ASSE) ir įmonei "Pfizer" per 48 valandas pateikti visą informaciją apie vakciną "Covid-19", pranešė naujienų portalas "El Observad".

"Trečiadienį 9.00 val. bus surengtas posėdis, kuriame turės dalyvauti visų agentūrų ir bendrovės atstovai", - pridūrė naujienų agentūra.

Kitas naujienų portalas "France 24" pateikė šį vertimą į anglų kalbą:

Pagal sprendimą vykdomoji institucija ir JAV laboratorija turi pateikti dokumentus apie vakcinų sudėtį, įskaitant galimą "grafeno oksido" arba "nanotechnologinių elementų" buvimą.

Taip pat prašoma pateikti duomenis, įrodančius "medžiagos, vadinamos pasiuntinių RNR", "nekenksmingumą" ir JAV agentūros FDA atliktais tyrimais patvirtinančius vakcinų "eksperimentinį pobūdį".

Teisėjas prašo valdžios institucijų "paaiškinti, ar buvo ištirti alternatyvūs kovos su kovidu-19 būdai", o jei ne, paaiškinti, kodėl šie sprendimai nebuvo ištirti," teigiama dokumente.

Taip pat tikrinama, ar vyriausybės ir "Pfizer" pasirašytose sutartyse, be kitų detalių, nėra nuostatų dėl "civilinės atsakomybės arba baudžiamosios atsakomybės tiekėjams už galimą nepageidaujamą poveikį".

Teismo sprendime taip pat reikalaujama paaiškinti, ar buvo atlikti tyrimai, "kuriais siekiama paaiškinti, kodėl nuo 2021 m. kovo mėn., palyginti su ankstesniais metais, pastebimai padaugėjo mirčių nuo kovido-19".

"Visų pirma, "Pfizer" bus nurodyta per 48 valandas nurodyti - prireikus pateikiant dokumentinius duomenis, - ar bendrovė pripažino (...) patikrinusi nepageidaujamą vakcinų nuo vadinamojo kovido-19 poveikį. Apskritai, taip pat išsamiai apie vaikų populiaciją", - teigiama dokumente."

Visos "Pfizer" ir kitos pagrindinės "Covid-19" vakcinų gamybos dalyvės atsisakė atskleisti jų sudedamąsias dalis, nors turi jų patentus ir yra atleistos nuo atsakomybės už gaminį.  Tai liko tikra paslaptis mokslo žmonėms, taip pat ir teisininkams.  Išsilavinusius žmones labai trikdė faktas, kad šie vaistai niekada nepraėjo tradicinio skaidraus tarpusavio vertinimo proceso, kai kolegų mokslininkų, neturinčių jokių interesų bendrovėms, prašoma peržiūrėti vaistų turinį ir jų bandomojo naudojimo duomenis.

Kai kurie gydytojai, gavę Covid-19 vakcinų pavyzdžių, pranešė, kad juose pastebėjo grafeno metalų nanodalelių, taip pat gyvų ir gerai judančių Rytų pasaulio parazitų.  Visi mokslo bendruomenės nariai sutinka, kad šių dviejų elementų dėl jokių priežasčių neturėtų būti jokių vakcinų mėginiuose.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 06:56 Receptai – Patiekalai Klasikinis tiramisu receptas

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su 3 v.š. cukraus, kaitindami garų vonelėje, gerai išsukite el. maišytuvu. Įpilkite vanilės ekstraktą, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 08:53 Torysh - Akmeninių rutulių slėnis
Žavingoje Vakarų Kazachstano Mangystau srityje esantis Torysh, dar vadinamas Akmeninių rutuliukų slėniu, intriguojančiu geologiniu stebuklu sužavėjo mokslininkus, istorikus ir turistus.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 07:58 Balandžio 16 d. horoskopas: šiandien pasireiškia vampyrai
Šiandien mūsų danguje pasirodys įtemptas Saulės, Mėnulio ir Plutono trikampis. Pasirūpinkite savimi ir pastatykite į vietą tuos, kurie šiandien nori jums vadovauti!

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau