Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

Bidenas pardavė 1 mln. barelių iš strateginio naftos rezervo Kinijos įmonei "Hunter", į kurią investavo

Šiandien "viskuo, kuo jie kaltino Trumpus", leidinys "Washington Free Beacon" praneša, kad Bideno administracija pardavė maždaug 1 mln. barelių iš strateginio naftos rezervo Kinijos valstybės kontroliuojamai dujų milžinei, į kurią dar 2015 m. investavo Hunteris Bidenas.

Kaip rašo Hannah Nightingale iš "The Post Millennial":

Trečiadienį "Reuters" atskleidė, kad daugiau nei penki milijonai barelių žalios naftos, kurie, kaip tikėtasi, turėjo būti panaudoti JAV, siekiant sumažinti sparčiai kylančias kainas prie siurblių, vietoj to buvo išsiųsti į Europos valstybes, Indiją ir Kiniją.

Balandžio mėn. J. Bideno administracija paskelbė, kad 950 000 barelių strateginio naftos rezervo bus parduota Kinijos naftos chemijos korporacijos prekybos padaliniui "Unipec". Anksčiau žinoma kaip Sinopec, ši bendrovė visiškai priklauso Kinijos vyriausybei, rašo Washington Free Beacon.

Šių barelių, taip pat kitų barelių, kurie iš viso sudaro 30 mln. barelių, pardavimas "parems Amerikos vartotojus ir pasaulio ekonomiką, reaguojant į Vladimiro Putino pasirinktą karą prieš Ukrainą", sakoma Energetikos departamento pareiškime, taip pat "padės išspręsti skausmą, kurį amerikiečiai jaučia prie degalinių dėl Putino kainų kilimo, ir padės sumažinti energijos kainas".

Kalbėdamas su Vašingtono laisvuoju švyturiu (Washington Free Beacon), "Power the Future" įkūrėjas Danielis Terneris (Daniel Turner) peikė Baideno administraciją už tai, kad ji parduoda "žaliavas komunistinei Kinijai, kad ši jas naudotų kaip nori".

"Buvome patikinti, kad Baidenas išleidžia šią naftą į Ameriką, kad ją būtų galima perdirbti į benziną ir taip sumažinti kainas prie siurblių. Taigi iš karto po to, kai jie tiesiog meluoja Amerikos žmonėms", - laikraščiui "Washington Free Beacon" sakė Turneris. "Tai, ką jie sako, kad padarė, ir tai, ką padarė, nė iš tolo nesusiję".

Turneris pažymėjo, kad sprendimas parduoti "Unipec" pabrėžia Bidenų šeimos "santykius su Kinija".

2015 m. privataus kapitalo įmonė, kurios vienas iš įkūrėjų yra Hanteris Baidenas, nusipirko "Sinopec Marketing" akcijų paketą, įvertintą 1,7 mlrd. dolerių.

Pasak leidinio "Washington Free Beacon", "kovo mėnesį, praėjus mėnesiui po to, kai Bideno administracija pritaikė sankcijas Rusijos dujų milžinei, "Sinopec" pradėjo derybas dėl "Gazprom" įsigijimo".

Be to, "Unipec" pareiškė, kad "ateityje nebepirks rusiškos naftos", kai bus įvykdytos "kovo mėn. atvežtos ir balandžio mėn. turėjusios būti atvežtos siuntos", tačiau paaiškėjo, kad gegužės mėn. bendrovė "gerokai padidino pasamdytų tanklaivių, skirtų pagrindinei žaliavai iš Rytų Rusijos gabenti, skaičių", teigia "Bloomberg".

* * *

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2018 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai konjunktyvito gydymui

Konjunktyvitas liaudies medicinoje, Konjunktyvitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau