Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

Ghislaine Maxwell apskundė nuosprendį dėl lytinių nusikaltimų ir 20 metų laisvės atėmimo bausmę

Ketvirtadienį teismui pateiktame dokumente nurodoma, kad buvusi gėdinga visuomenininkė Ghislaine Maxwell apskundė nuosprendį ir 20 metų laisvės atėmimo bausmę už pagalbą vėlyvajam finansininkui Jeffrey Epsteinui seksualiai išnaudoti mergaites.

Jos advokatė Bobbi Sternheim praėjusią savaitę pateikė apeliaciją Jungtinių Valstijų Antrosios apygardos apeliaciniam teismui.

Dokumente nebuvo pateikta išsamių Maxwell argumentų, dėl kurių ji prašo panaikinti nuosprendį, tačiau jos advokatai anksčiau teigė, kad vienas prisiekusiųjų teismo narys nuosprendį priėmė šališkai.

Jos teisininkų komanda taip pat teigė, kad kai kurios aukos buvo sulaukusios pilnametystės tam tikrose valstijose, kuriose vyko prievarta.

Oksforde išsilavinimą įgijusi mirusio britų spaudos barono Roberto Maksvelo (Robert Maxwell) dukra praėjusių metų pabaigoje buvo pripažinta kalta dėl penkių iš šešių kaltinimų, iš kurių sunkiausias - prekyba nepilnamečiais seksualiniais tikslais.

Kaltinimai pateikti dėl 1994-2004 m. įvykdytų nusikaltimų prieš keturias moteris.

Prokurorams pavyko įrodyti, kad ji buvo "raktas" į Epsteino schemą, pagal kurią jis viliojo jaunas merginas daryti jam masažus, kurių metu jis jas seksualiai išnaudodavo.

Niujorko teisėja Alison Nathan, praėjusią savaitę skirdama bausmę 60-mečiui E. Epsteinui, Maxwell nusikaltimus apibūdino kaip "siaubingus ir grobuoniškus".

Per didelį atgarsį sukėlusį teismo procesą Maksvelės (Maxwell) advokatai nesėkmingai įrodinėjo, kad prokurorai jų klientę persekiojo tik todėl, kad Epšteinas vengė teisingumo.

Pinigų valdytojas 2019 m., būdamas 66 metų, pakibo kalėjime, laukdamas savo paties teismo dėl lytinių nusikaltimų Niujorke.

Balandį Natan atmetė Maksvel (Maxwell) teiginį, kad jai turėtų būti iškelta nauja byla, nes vienas prisiekusiųjų gyrėsi įtikinęs kolegas kolegas nuteisti, prisimindamas savo, kaip seksualinės prievartos aukos, patirtį.

Kadaise Maksvelo aplinkai priklausė Didžiosios Britanijos princas Endriu, buvęs JAV prezidentas ir nekilnojamojo turto magnatas Donaldas Trampas (Donald Trump) bei Klintonų (Clinton) šeima.

Agentūra "Agence France-Presse" (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.07.2019 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 21:52 Receptai – Patiekalai Super skani sluoksniuota tešla per 10 minučių
Gauname štai tokius skanius traškius sausainius. Skardą pabarstome miltais ir kiekvieną trikampį mirkome baltyme, o paskui cukruje iš vienos pusės ir sausa puse dedame į skardą, kad cukrus būtų viršuje. Iš šios tešlos normos išein...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau