Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 10

Šiaurės Korėja apšaudo įtariamus raketų paleidimo įrenginius: Seulas

Šiaurės Korėja sekmadienį paleido, kaip atrodo, kelis raketų paleidimo įrenginius, pranešė Seulas, ir tai buvo naujausia iš daugelio branduolinių ginklų turinčios šalies provokacijų, padidinusių įtampą regione.

Pietų Korėjos kariuomenė aptiko "skrydžio trajektorijas", kurios, kaip įtariama, buvo Šiaurės Korėjos artilerijos šūviai, pranešė Seulo Jungtinis štabų vadų komitetas.

"Mūsų kariuomenė šiandien maždaug nuo 18:21 iki 18:37 val. pastebėjo skrydžio trajektorijas, kurios, kaip įtariama, yra Šiaurės Korėjos daugkartinių raketų paleidimo įrenginiai", - sakoma Jungtinio štabų vadų komiteto tekstiniame pranešime žurnalistams.

"Mūsų kariuomenė sustiprino stebėjimą ir budrumą bei išlaikė kruopščią parengtį, išlaikydama glaudų JAV ir Pietų Korėjos bendradarbiavimą", - pridūrė jis, nepateikdamas daugiau detalių.

Seulo valdžia nepasidalijo informacija, kiek iš viso buvo aptikta trajektorijų.

Prezidento Nacionalinio saugumo biuras surengė pasitarimą dėl Šiaurės šaudymo ir pareiškė, kad "atidžiai stebi" padėtį, jei Pchenjanas paleistų papildomų raketų.

Šiaurės Korėja šiais metais atliko daugybę sankcijas pažeidžiančių ginklų bandymų, įskaitant pirmą kartą nuo 2017 m. įvykdytą tarpžemyninės balistinės raketos paleidimą visu nuotoliu.

Vašingtono ir Seulo pareigūnai taip pat perspėjo, kad izoliuotas režimas rengiasi atlikti jau septintąjį branduolinį bandymą - tokį žingsnį, kuris, kaip perspėjo Jungtinės Valstijos, išprovokuotų "greitą ir ryžtingą" atsaką.

Praėjusį mėnesį Pietų Korėjos gynybos ministras Lee Jong-supas sakė, kad Seulas "stiprins" savo gynybinius pajėgumus, taip pat bendradarbiavimą saugumo srityje su Vašingtonu ir Tokijumi, kad atremtų Pchenjano keliamą branduolinę grėsmę.

Praėjusią savaitę į Pietų Korėją 10 dienų sąjungininkų pratyboms, truksiančioms iki liepos 14 d., atvyko šeši aukščiausios klasės JAV naikintuvai F-35A - tai pirmas viešas amerikiečių "stealth" karo lėktuvų dislokavimas šalyje nuo 2017 m. pabaigos.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:39 Receptai – Patiekalai Nepaprastai skanūs abrikosai sirupe
Gaminame namuose skanius abrikosus sirupe. Abrikosai kruopščiai nuplaunami ir pašalinami kauliukai. Išspaudžiame pusės citrinos sultis. Laikykite vėsioje vietoje. Štai ir viskas! Mūsų abrikosai yra paruošti. Gero apetito!...

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau