Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 13

Tyrimas atskleidė, kad beždžionių raupų virusas buvo MANIPULIUOTAS laboratorijoje ir tyčia paleistas, kad sukeltų protrūkį

Portugalijos nacionalinio sveikatos instituto (NIH) paskelbto šokiruojančio tyrimo duomenys rodo, kad beždžionių raupų protrūkis buvo tyčinis, o virusu buvo manipuliuojama laboratorijoje.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Kai žmogus suserga beždžionių raupais, jis paprastai karščiuoja, o po vienos-penkių dienų jam atsiranda bėrimas. Bėrimas dažnai atsiranda ant veido, o po to išplinta į kitas kūno vietas. Po to bėrimas keičiasi ir pereina įvairias stadijas, kol galiausiai susiformuoja šašas, kuris galiausiai nukrenta. Jei užsikrėtėte, esate užkrečiamas tol, kol nukrenta visi šašai ir po jais esanti oda lieka nepažeista.

Beždžionių raupai visada buvo itin reti, o pirmą kartą ši liga žmonėms nustatyta 1970 m. Kongo Demokratinėje Respublikoje. Nuo to laiko apie žmonių susirgimus beždžionių raupais pranešta 11 Afrikos šalių.

Tačiau pirmasis beždžionių raupų protrūkis Jungtinėse Amerikos Valstijose užregistruotas tik 2003 m. Iki šių metų beždžionių raupai niekada nebuvo užregistruoti keliose šalyse vienu metu.

Šiais metais beždžionių raupų atvejai vienu metu užregistruoti JAV, Australijoje, Belgijoje, Kanadoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Ispanijoje, Švedijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Nuo liepos mėn. įtariamų atvejų skaičius Jungtinėje Karalystėje šoktelėjo iki 1235.

Tačiau protrūkis yra kažkas neįprasto, ypač dėl to, kad pasaulis tariamai patiria protrūkį visose pirmojo pasaulio šalyse vienu metu.

Dar 2021 m. kovą Branduolinės grėsmės iniciatyva (angl. Nuclear Threat Initiative, NTI) bendradarbiavo su Miuncheno saugumo konferencija (angl. Munich Security Conference, MSC) ir surengė stalo pratybas dėl didelio pavojingumo biologinių grėsmių mažinimo. Pratybų metu buvo analizuojamos nacionalinio ir tarptautinio biologinio saugumo ir pasirengimo pandemijoms architektūros spragos, siekiant išsiaiškinti galimas galimybes "pagerinti didelio poveikio biologinių įvykių prevencijos ir reagavimo į juos pajėgumus".

Tokį scenarijų vykdė NTI ir MSC: Gegužės 15 d. prasidėjęs beždžionių raupų protrūkis iki 2023 m. gruodžio 1 d. sukėlė 3,2 mlrd. susirgimų ir 271 mln. mirčių.

Panašumai pernelyg artimi tikrovei, todėl dabartinį beždžionių raupų protrūkį būtų neprotinga laikyti neįprastu sutapimu, juolab kad apie pirmuosius atvejus Pasaulio sveikatos organizacijai (PSO) pranešta gegužės 13 d.

Portugalijos NIH teigia, kad beždžionių raupų protrūkis galėjo būti suprojektuotas

Portugalijos NIH atlikto tyrimo išvados rodo, kad dabartinis beždžionių raupų protrūkis gali būti sukonstruotas.

Tyrimui NIH mokslininkai surinko devynių beždžionių raupais sirgusių pacientų mėginius, paimtus nuo šių metų gegužės 15 iki gegužės 17 d., ir juos išanalizavo. Rezultatai atskleidė, kad pastarojo meto beždžionių raupų protrūkis keliose šalyse tikriausiai yra vienos kilmės rezultatas, nes visos iki šiol paskelbtos virusų sekos glaudžiai susipina tarpusavyje.

Tyrėjų grupė taip pat pranešė, kad virusas priklauso Vakarų Afrikos beždžionių raupų virusų grupei. Be to, jie nustatė, kad šis virusas labiausiai susijęs su beždžionių raupų virusais, kurie 2018 ir 2019 m. buvo eksportuoti iš Nigerijos į kelias šalis, konkrečiai į Jungtinę Karalystę, Izraelį ir Singapūrą.

Tai pirmoji užuomina, rodanti, kad naujausias protrūkis gali būti iš laboratorijos nutekėjusio sukonstruoto viruso rezultatas.

Antroji užuomina, kad beždžionių raupų virusas nutekėjo iš laboratorijos, yra ta, kad nors virusas labai panašus į eksportuotus iš Nigerijos, jis vis tiek skiriasi daugiau kaip 50 vieno nukleotido polimorfizmų (SNP).

SNP - tai genetiniai pokyčiai, o tyrėjai paaiškino, kad 50 SNP yra "kur kas daugiau, nei būtų galima tikėtis". Tai reiškia, kad kažkas laboratorijoje manipuliavo beždžionių raupų virusu. (Susiję: Tyrimas parodė, kad beždžionių raupų virusas buvo smarkiai manipuliuojamas laboratorijoje.)

Dr. Robertas Malonas (Robert Malone) žurnale "Life Site News" paskelbtame straipsnyje ištyrė Portugalijos tyrimą ir padarė išvadą, kad dabartinis beždžionių raupų protrūkis iš tiesų yra sukonstruotas. "Atrodo, kad šis dvigubos grandininės DNR virusas, kurio sukeltos infekcijos istoriškai buvo savaiminės, evoliucionuoja į tokią formą, kuri lengviau perduodama iš žmogaus žmogui. Blogos naujienos", - rašė jis.

Daugiau informacijos apie beždžionių raupų virusą rasite svetainėje MonkeyPoxReport.com.

Norėdami sužinoti daugiau apie beždžionių raupų virusą, žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą
Blogas burnos kvapas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai siekiant pašalinti nemalonų burnos kvapą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip g...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau