Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 13

Fauci: pripažįsta, kad vakcinos ‘pernelyg gerai neapsaugo nuo Covid infekcijos’

Baltųjų rūmų vyriausiasis gydytojas daktaras Anthony Fauci buvo priverstas žeminančiai prisipažinti "Fox News" laidoje, kad Covid-19 skiepai, kuriuos jis stumia masėms, "pernelyg gerai" neapsaugo nuo Covid infekcijos.

A. Faučis buvo priverstas pripažinti, kad duomenys įrodo, jog vakcinos neefektyviai stabdo infekcijos plitimą laidoje "Jūsų pasaulis", duodamas interviu laidos vedėjui Neilui Kavuto (Neil Cavuto).

Paprašytas atsakyti amerikiečiams, kurie nėra įsitikinę, kad turėtų pasiskiepyti dar viena vakcina, Faučis atsakė:

"Ir jie pradeda klausinėti, domėtis apie gydymo schemą, ar jūs gaunate du skiepus, ar gaunate stiprinamąjį, ar dar kitą stiprinamąjį skiepą. Jie tiesiog nežino. Ką jiems pasakysite?" - klausė jis.

"Vienas iš dalykų, kuris aiškėja iš duomenų, yra tas, kad nors vakcinos dėl didelio šio viruso užkrečiamumo laipsnio neapsaugo pernelyg gerai nuo infekcijos, jos gana gerai apsaugo nuo sunkios ligos, kuri sukelia hospitalizaciją ir mirtį", - atsakė Fauci.

Per viršūnių susitikimą:

Svarbu prisiminti, kad esame netoli nuo tų laikų, kai valdžios institucijos tvirtino, kad vakcinos yra "100 proc. saugios ir veiksmingos", o visi, kurie tam prieštaravo, buvo demonizuojami kaip antivakseriai.

Fauci turi gerų žinių, kad vakcinos neapsaugo nuo COVID infekcijų.

Kaip jau pranešėme anksčiau, birželio mėnesį Fauci viruso tyrimo rezultatai buvo teigiami, nors jis buvo keturis kartus skiepytas.

Tada jis antrą kartą per dvi savaites vėl užsikrėtė COVID po to, kai baigė "Paxlovid" kursą.

Bet taip, "100 proc. saugus ir veiksmingas!"

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:44 Receptai – Patiekalai Purūs kefyriniai paplotėliai
Tokiais puriais paplotėliais dažnai mane lepino močiutė, kepė juos kiekvieną savaitę. Kaip sunku būdavo sulaukti, kol jie nors truputį atauš… Dabar aš gaminu tokius paplotėlius savo artimiesiems, kuo jie neapsakomai džiaugiasi!...

Skaityti daugiau

15.10.2019 laikas 20:54 Receptai – Patiekalai Skanūs Pusryčiai Per Kelias Minutes
Pateikiu jums greitą ir skanų pusryčių receptą. Blynai yra labai skanūs ir tinkami ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai labai paprasti, tačiau labai sotūs.

Skaityti daugiau

03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau