Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 30

Moderna, NIAID, Billo ir Melindos Gatesų fondas padėjo sukurti SARS-CoV-2 ir pradėjo vakcinos eksperimentus gerokai anksčiau nei COVID-19

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Toliau aiškėja Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemijos psichopatinis sąmokslas, o nauji kaltinantys įrodymai sieja "Moderna", Nacionalinį alergijos ir infekcinių ligų institutą (NIAID), Šiaurės Karolinos universitetą Čapel Hile (UNC) ir Bilo ir Melindos Geitsų fondą su grobuonišku biologinio ginklo ir vakcinos kūrimu.

Šešerius metus prieš COVID-19 šie subjektai sudarė sąmokslą, kad sukurtų genetinę seką, kurią būtų galima įterpti į virusą ir sukelti naują, naują koronavirusinę ligą. Šie subjektai taip pat parengė konsorciumą eksperimentinių, mRNA injekcijų (pagal biologinio ginklo modelį), kurios galėtų būti naudojamos žmonių populiacijoms išnaudoti ir iš jų pasipelnyti. Šios "COVID-19 vakcinos" buvo sukurtos ir perduotos anksčiau, nei Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė COVID-19 sukėlėją. Šios "COVID-19 vakcinos" buvo paruoštos gerokai anksčiau, nei pasaulio sveikatos priežiūros institucijos net paskelbė "pasaulinę pandemiją".

Moderna, NIAID, Billo ir Melindos Gatesų fondas padėjo sukurti SARS-CoV-2 ir pradėjo plėšriosios vakcinos eksperimentus gerokai anksčiau nei COVID-19

Gateso fondas sukūrė "Moderna", kad ilgus metus eksperimentuotų su žmogaus genetika

Kaip Billas Gatesas numatė būsimą pandemiją likus metams iki COVID-19 skandalo? Iš kur Bilas Geitsas žinojo, kad 2020 m. bus puikūs metai investuoti į naujas vakcinas? Kodėl Billas Gatesas taip ryžtingai siekė užblokuoti ekonomiką ir laikyti žmones įkaitais jų namuose?

2016 m. Billo ir Melindos Geitsų fondas skyrė 20 mln. dolerių mažai žinomai biotechnologijų bendrovei "Moderna". Lėšos buvo panaudotos jų "pradiniam projektui, susijusiam su antikūnų derinio vertinimu ikiklinikinėje aplinkoje, taip pat pirmojo žmonėms skirto galimo mRNA vaisto 1 fazės klinikinio tyrimo atlikimui".

Pagal pagrindų susitarimą Bilo ir Melindos Geitsų fondas suteikė "Moderna" iki 100 mln. dolerių finansavimą "tolesniems projektams", kuriuos gali patvirtinti tik Geitsų fondas. Pagal susitarimą "Moderna" privalo suteikti "Gates Foundation" tam tikras neišimtines licencijas. Šios neišimtinės licencijos leidžia "Gates Foundation" naudoti "Moderna" sukurtas mRNA technologijas, kad kiti licencijų gavėjai galėtų gauti naudos iš tos pačios intelektinės nuosavybės. Taigi Billas ir Melinda Gatesai pelnosi iš "Moderna" finansuotų mRNA injekcijų. Šie išradimai buvo sukurti gerokai anksčiau nei COVID-19 ir pradėti naudoti dar prieš paskelbiant pasaulinę pandemiją.

Tiesą sakant, "Moderna" buvo panaudota kaip indas užpatentuoti tikslias biologinio ginklo SARS-CoV-2 genetines sekas. Šveicarijos, Indijos, Italijos ir JAV mokslininkai paskelbė dokumentą, kuriame parodė, kad "Moderna" užpatentavo konkrečią 19 kodų nukleotidų seką, kuri suteikė SARS-CoV-2 geresnes užkrečiamumo savybes. Autoriai rašė, kad tikimybė, jog ši 19 kodų nukleotidų seka atsirasti natūraliai gali ir joje bus unikali furino skilimo vieta, yra tik viena iš trijų trilijonų.

2016 m. vasario 4 d. "Moderna" užpatentavo šią genų seką (US9587003B2). Šie "Moderna" patentai taip pat apima 2013 m. gruodžio 16 d. patentus US9149506B2, US9216205B2, US9255129B2 ir US9301993B2. Patobulintas koronavirusas buvo sukurtas šešeriais metais anksčiau nei COVID-19 ir greitai sukurtas Billo ir Melindos Gatesų fondo lėšomis.

Galutinis kodonas, kurį užpatentavo "Moderna", yra toks: "CTCCTCGGCGGGGCA". CGG koduojama furino skilimo vieta yra tokia: "CCTCGGCGGGCGCACGT". Šios sekos natūraliai nepasitaiko virusuose, tačiau jos natūraliai pasitaiko karvėse, augaluose, bakterijose ir žmonėse. Kadangi bakterijos negali natūraliai įterpti savo genų į virusus, yra tik vienas būdas, kaip ši tiksli bakterijų DNR galėjo patekti į SARS-CoV-2 virusą. Ji galėjo būti įterpta tik laboratoriniu būdu, naudojant tikslius funkcijų padidinimo metodus, pavyzdžiui, serijinį pasiskirstymą arba manipuliacijas su "no-see-um".

"Moderna" ir NIAID perdavė mRNA vakcinos kandidatus UNC dar prieš oficialiai nustatant Wuhano protrūkių sukėlėją.

COVID-19 skandalo pradžioje 2019 m. gruodžio 31 d. buvo nustatytas "nežinomos priežasties" plaučių uždegimas. 2020 m. sausio 9 d. PSO nustatė, kad plaučių uždegimo protrūkį Kinijoje, Wuhane, sukėlė naujas sukėlėjas - SARS-CoV-2. Nuostabu, kad "Moderna" sukurtos mRNA koronaviruso vakcinos kandidatės buvo perduotos Šiaurės Karolinos universitetui prieš tris savaites (2019 m. gruodžio 12 d.). Nuo tada, kai koronavirusas kėlė grėsmę žmonėms, praėjo keleri metai, tačiau "Moderna" buvo pasirengusi su "vakcina" reaguoti į protrūkius Vuchane (Kinija), kol dar nebuvo nustatytas sukėlėjas, kol nebuvo galima kiekybiškai įvertinti pandemijos.

2019 m. gruodžio 12 d. konfidencialiame susitarime tarp "Moderna" ir Fauci NIAID susitarta perduoti "mRNA koronavirusinės vakcinos kandidatus" UNC gavėjams. NIH, FDA ir CDC taip pat dalyvavo šiame susitarime. Ralphas Baricas ir Jacqueline Quay susitarimą pasirašė atitinkamai gruodžio 12 d. ir gruodžio 16 d. Gruodžio 12 d. jį taip pat pasirašė NIAID atstovai Amy F. Petrik ir Barney Grahamas. 2019 m. gruodžio 17 d. susitarimą dėl mRNA vakcinos perdavimo taip pat pasirašė "Moderna" tyrėja Sunny Himansu ir "Moderna" generalinio patarėjo pavaduotojas Shaunas Ryanas.

Genetinės sekos, patentuoti įrodymai ir vakcinos perdavimo laiko ženklai rodo, kad už COVID-19 iš tikrųjų stovėjo gerai finansuojamas sąmokslas. Buvo vykdoma grobuoniška vakcinos kūrimo programa, kuri rėmėsi tyčiniu biologinio ginklo išleidimu ir po to sekusiais blokavimais bei medicinine tironija. Nuo šio sąmokslo pradžios "Moderna" iš šio grobuoniško vakcinų kūrimo ir farmacinio reketo gavo milijardinį pelną. Keletas licencijų gavėjų taip pat pasinaudojo šia mRNA technologija, kurią iš pradžių finansavo ir patvirtino Bilo ir Melindos Geitsų fondas, ir primetė ją gyventojams, naudodamiesi NIAID ir Fauci žmogaus teisių pažeidimais.

Šaltiniai:

DailyExpose.uk

ModernaTX.com

Frontierin.org

Planet-Today.com

WHO.int

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 15:58 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (šunobelės, mėtų)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šunobelės šaknų, mėtų lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų.

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau